- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изневерявате ли?
интересно 6те ми е да споделите,дали изневерявате принципно и за6то?ако се слу4вало 1-2 пъти,разкажете как,дори да не сте искали това да се слу4и,дори да сте оби4али 4овека с който сте,какво ви доведе до изневяра?казвам принципно не за сега6ната ви връзка(ако имате такава)![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
![]()
никога не бих изневерила ако си имам гадже...!
дори с целувка! много мразя хора които изневеряват! ужасно е!
вси4ко друго прощавам но изневяра не!
Никога не съм и нямам намерение да го правя![]()
Любовта няма граници .. :>
Хмм изневерих на бившия си приятел със сегашния ми ... беше ми кофти,но да ви кажа ли не съжелявам.А как се стигна до там да му изневеря .... ами той не ми даваше това,от което имах нужда,не ми показваше,че държи на мен,а какво да говорим за това че ме обича.Държеше се много безодговорно.И една вечер в приятеля ми видях човека,който може да ми даде това,което искам.И не сгреших .... даде ми всичко ... ама ако продължи да ми го дава ще съм още по щастлива.( Охх дано наистина да продължи)
Никога не съм била с момче без да му изневерявам. Поне с 1-2ма ще се мляскаме и целуваме докато съм обвързана, на последния (с който бяхме заедно 7-8 месеца) два пъти му изневерих със секс. Ама тъпото беше, че като изневеря - и веднага си признавам (голяма садистка съм). Та следват или ревове от страна на партньора или ми тегли майната![]()
Но сега не изневерявам, не съм изневерявала на мъжа ми, което е много странно и нетипично за мен. Или е защото се научих сама да свършвам, или защото той ми каза, цитирам ”Ако ми изневериш ще те закопая 2 метра под земята”![]()
Абе, промених се, вече не искам да изневерявам и съм много доволна![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
izneverqvala sam samo vednaj i to za otma6tenie,no ne podeistva,zatui ve4e slu6kam
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не съм изневерявала, дори и с целувка.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не съм изневерявала на гаджето си .Според мен ако го направя някога с някое момче,то би се почуствало ужасно,дори за отмъщяние не бих го направила.Има и други начини да отмъщаваш.![]()
I am the dream
You are the dreamer !!
Значи би простила да те лъже, да те бие и да се държи лошо с теб, но не и да ти изневери?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз не бих простил нито тези неща, нито изневяратаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Само веднъж и то от яд. Деца не го правете последствията са УЖАСНИ, ся го е фанала някаква параноя, че му изневерявам (а то не е така). Просто човека измъчва и себе си, и мен. Доверието изчезва, а въщането му е почти невъзможно
. Дори изневярата да е само с целувка, може да се окаже фатална за връзката ви, особенно ако обичате половинката си
![]()
nikoga i nqmam nikakvi namereniq da go pravq!!! tfa e otvratirtelno!
само веднъж (ако целувката се брой за изневяра) но аз не го исках![]()
Ми не съм и за сега нямам намерения да правя такива работи ....![]()
So free
Аз не изневерявам но се е случило един от приятелите ми да ми изневери и да не ми кава ест аз разбирам и клъц с голямата ножица и до там![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Първоначално написано от lizzard_92
лол не о4аквах 90% от си4ки ви да каже 4е не са изневерявали?4естни ли бяхте,няма от какво да се притеснявате и да споделите....![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз не мога да кажа, че съм. Макар че докато бяхме разделени с бившия, бях с друг мъж...но бяхме разделени /не като Рос и Рейчъл - разделени от 2 часа, а за 2 седмици/ и то аз бях инициатора.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
da vinagi sum izneverqvala,no vajnoto e 4e pri posledniq izneverih dva pati-no si ostanah s nego,ni6to 4e drugite dvama mi predlagaha seriozni vrazki i ludnaha po men.mnogo sum guzna,za6toto toi razbra ne e siguren-az otri4am,no mai go zagubih.no prosto ne moga takava sum si.vajnoto e 4e s drugite ne vlagam 4ustva![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
когато се влюби6 истински някой ден,няма да ти мине и през ума да изневери6,а бтв евалата 4е си признава6,без да ти пукаПървоначално написано от gazarka
![]()
НЯМА НИКОГА ДА ИЗНЕВЕРЯ НА МОМЧЕТО МИ, просто, защото много го обичам! \/
![]()
![]()
:P
![]()