.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Не съм изневерявала до сега, пък и не искам да го правя.

Guest
    ми не вярвам на никой,който твърди 4е не е изневерявал
    да изневерявала съм когат нещо ми липсва казала и показала съм го и той продължава да не ми го дава

Фен
    Град
    вкъщи
    Изневерявала съм 2 пъти и то беше понеже бях изпаднала в някъв такъв мой странен момент дето не знаех какво искам. Единия път си признах - даже малко бях хлътнала по въпросния. Почти месец с гаджето ми си поправяхме отношенията а междувременно прекъснах всякакви връзки с другия и нещата си дойдоха на мястото. Втория път не му казах - тогава чувства нямаше, просто нямаше смисъл да го наранявам както предишния път при условие, че си го обичах а за онзи не ми пукаше. Причината беше по-скоро, че не можехме да се видим твърде дълго време. Както и да е - съжалявах след това, защото имам един прекрасен човек до себе си, който не го заслужаваше.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Изневерявала съм, да и не се гордея с това ...човек се учи от грешките си

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    По принцип съм изневерявала, но не и на последния човек, с който бях, твърде много го обичах и все още го обичам.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

izneverqvat samo komleksarite
    Testis unus,testis nullus...

Град
    Hard Rock Cafe
    parvo se nau4ete da ne iznerverqvate na sebe si, t.e. da badete verni na principite si, v sledstvie 6te vi se ulesni hm.. trudnoto vazdarjane ot iznervqra sprqmo nqkoi blizak...

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от vladuha haili
    Кои, кои?
    Пък и не мислиш ли, че трябва да се аргументираш? На мен ще ми е интересно да чуя мнението ти

Град
    Hard Rock Cafe
    mnogo malko hora asociirat dumata "kompleks" sas fiks-ideq, pove4eto go priemat kato sinonim na "malocennost", t.e. 6tom "izbiva6 kompleksi", nepremenno trqbva da se pravi vrazka s nisko samo4uwstwie, v sledstvie na koeto izobli4ava6 ne6toto, ot koeto te e sram, za da zlepostavq6 drugite, ili pone da izvisi6 sebe si v tehnite o4i,=> nerealno i v svoite...
    => tova e i ot koeto strada masata -> kompleks za malocennost...no malko hora se zamislqt i ve4e dumite "kompleks" - "kompleksar" sa se prevarnali v kli6eta...

Град
    in ur dreams
    Позволи ми аз да аргументирам: Според мен някои хора изневеряват,за да се почувстват желани, ухажвани,единствени,неповт орими и така нататък. Просто един човек не им е достатъчен за да се отърват от комплексите си и за това изневеряват. Правят го може би несъзнателно, защото искат да се докажат като личности (доста изкривено мислене ако питате мен). Това е според мен аргумента на съфорумника , но пак казвам не говоря за всички изневеряващи, причини колкото искаш можеш да намериш

Никога не съм изневерявала, няма и да го направя. Това за мен е нещо много долно и убива връзката.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

axaxax qka tema az sum izneverqvala 199328520836098609845648 puti dostavq mi udovolstvie po nqkakuf na4in gadno e ama e fakt obi4am da znam 4e...pravq ne6to gre6no... i tfa mi dostavq udovolstvie....a i za men tfa 4e sam spala s nqkoi drug ili celunala ne e izneverq!!Iznevqrata e v 4uvstvata ne v deistviqta...Ako kaja na gadjeto obi4am te i sled 1 sedmica kaja na nqkoi drug obi4am te tfa e iznevqra...
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Град
    София

Toi si go zasluji!

Izneverqvala sum samo vednuj i to samo s celuvki.Pri tova togava6niq mi priqtel si go prose6e...a az mu izneverih s edin mnogo sladuk makedonec...koito edva li 6te vidq pove4e(za6toto togava bqh na turne).
    P.P Ina4e ne haresvam iznevqrata i ne bih proostila..kolkoto i da me opliuete za izkazvaneto mi.
    Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!

Не мога да разбера защо отговаряте на изневярата с изневяра. Това ви слага много по-долу от този, който ви е изневерил - поне той не го е направил напук.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    мм до сега не ми се е случвало просто защото съм държала на човека до мен,но в момента бих изневерила

gore bqh az
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не, не изневерявам.

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Кои, кои?
    Пък и не мислиш ли, че трябва да се аргументираш? На мен ще ми е интересно да чуя мнението ти
    Аз ще се аргументирам вместо vladuha haili. Комплексар, защото иска да се докаже пред себе си, че е желан/желана.

Аз не изневерявам и не ми се и искало Всичко си правя със сродната душица... тогава ми е най-сладко
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не съм изневерявала и не смятам да го правя

Супер фен Аватара на Sarabi
    Не изневерявам. Това е най- долното и унизително нещо, което можеш да причиниш сам на себе си. Сам на себе си, защото, ако обичаш човека до теб и ти пука за него няма и да помисляш за такова нещо. Ако помислиш - не обичаш => унижаваш сам себе си. Болката и разочарованието от другата страна са другата лоша последица.
    Не изневерявам, защото имам принципи и самоуважение.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

OOO nz ama az vinagi si izneverqvam nqkak si nemoga ina4e.. ina4e vseki ima mnenie po vaprosa..=)
    гЛэДАш мЭ и мИ zAвИждаШ..sAмO тФа вижДам..нЭ sпИRаШ мЭн дА кОмЭнтИRаШ..кЪф тИ Э пRоbЛэмА..Эй sЯ и тФоя мЪж щЭ вzЭмА*[!].

OOO nz ama az vinagi si izneverqvam nqkak si nemoga ina4e.. ina4e vseki ima mnenie po vaprosa.

Не е хубаво да изневеряваш ,разбира се не съм аз човека,които трябва да ти го каже,но пък ако ходиш с някои мухльо как да не му изневеряваш!!!!
    I am the dream
    You are the dreamer !!

Ако ходиш с мухльо, още по-зле за теб. А ако му изневеряваш...защо си с него? Понякога не мислите.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ami za6oto ako vs ti OK za6to 6te izneverqva6... Osven ako ne6to pak ti kuca v givota i mislq 4e samo misulta za drug 4ovek i gelanieto sa pokazatelni 4e vruzkata i e priklu4ena! Smqtam 4ee iznevreqvat samo kompleksarite za6toto samo do sega ne sam vidqla edin mug deto da izneverqva i da ne e kompleksar... genite, koito izneverqvat na mugete go pravqt po su6tata pri4ina, no na tqh im e prosteno za6toto mugete vinagi sa ni misleli za po slabite i tupite i prosto sme se poddali na tupotiqta si... Nali mom4eta? Az sum protiv iznevqrata tq ubiva doverieto.. A doverieto i givota se gubqt samo po vednug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Testis unus,testis nullus...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си