.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Вирус ли е?

Значи свалих си dreamweaver но не го инсталирах а направо реших да го изтрия понеже не ми трябваше особено но папката не се изтрива!Както и мн други папки не искат да се изтрият какво да правя

Re: Вирус ли е?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи свалих си dreamweaver но не го инсталирах а направо реших да го изтрия понеже не ми трябваше особено но папката не се изтрива!Както и мн други папки не искат да се изтрият какво да правя
    Рестартираш и пробваш пак.
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Спри торент файла и се опитай да го изтриеш не е Вирус
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Да попринцип, ако триеш файл, който си теглил през торент клиент е добре да си го триеш от него.
    Клик ми (:

Така е и на мен ми се е случвало но трябва да се досетиш примерно тегля Мирк(не торент) и след това не мога да го изтрия защо? Защото ми е още като деистваща програма и когато една програма още действа не може да се изтрие защото действа а компютъра ми не ми показва че действа следователно ctrl-alt-del -> Task Manager и т.н.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
    Така е и на мен ми се е случвало но трябва да се досетиш примерно тегля Мирк(не торент) и след това не мога да го изтрия защо? Защото ми е още като деистваща програма и когато една програма още действа не може да се изтрие защото действа а компютъра ми не ми показва че действа следователно ctrl-alt-del -> Task Manager и т.н.
    pravilno mislish

Опитвам се понякога и това да го правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си