- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Да се намират тук-там фенове на KoRn???
Здравеите =)
Искам да и попитам има ли фенове на KoRn....и след това какво мислите за бандата.....?...какфо мислите за музиката която правят...за това какфи бяха KoRn преди и за това какфи са KoRn сега...????
..::..Pod obvivkata mnogo belezi ..vseki edin ot tqh napraven kracheiki po pytq kam sebe si..::..
~|~Atila - Vuvedenie~|~
_____~|~ www.kornfenka.aha.bg ~|~_____ <-PIC
еми какво да мисля правят хубава музика особено дадени песни ,но не съм чак толкова запалена за да описвам групата![]()
emi az sum fen4e na KoRn i opredelenoo predi bqha mnogo po-dobri,no i sega sa ru4ka![]()
![]()
Malko se oakaha v poslednite si dva albumaПървоначално написано от lyly_lili
![]()
![]()
![]()
..::..Pod obvivkata mnogo belezi ..vseki edin ot tqh napraven kracheiki po pytq kam sebe si..::..
~|~Atila - Vuvedenie~|~
мии преди слушах саму такава музика иии главно KoЯn .... ноо нямам наблюдение в последно време щоту сега повече се зарибявам на тема хаус, транс и техно![]()
So free
харесват ми албумите до Untouchables и няколко песни от Take A Look In The Mirror
от там нататък станаха боза и много ме е яд...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Кефя им се на цялото творчесво и ми е през к**а какви бяха па какви са сега и не ми пука, че сега правят поп. Важното е, че го правят качествено и както трябва. Та тъй та.![]()
преди си правеха песните с желание а сега не..Първоначално написано от Анонимко
пък и групата е пред разпадане...Хед си замина, сега Дейвид отишъл на почивка и последния албум е с друг барабанист
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мега тъпа група.
Но имат 4-5 яки парчета.
Странна работа![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
A...inache dokolkoto razbrah sega s tqh na turneto e tozi...offff a da we...Djoui ot SlipKnoT..taka znam de pa dali e istina nz....E moje da sa pred razpadane de ama pone si napraviha hubavata muzika![]()
![]()
![]()
~|~Atila - Vuvedenie~|~
То на тая група вече май само тук-там им се намират фенове.
Ама тия царевици не умряха ли вече ?
Много са ми жалки. И слава богу, че (май) вече има отлив.
Пък дет' се вика...
Death to the false ones![]()
Don't fear the eyes of the dark lord
Morgoth I cried
All hope is gone but I swear revenge
Hear my oath
I will take part in your damned fate...
Аэ ги харесвам.Миналата година един приятел ме эапале.Той беше луд фен.Харесвам песните им,е не всички де
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Pff a we hora ddzn....opredeleno predpochitam nai-typite im pesni pred nai-qkite chalgta ligotiii /ako izobshto ima takiva/![]()
~|~Atila - Vuvedenie~|~
Единсвеното нещо дето мразя след поп-фолка и преди чалгата са "Тру" метълченцата.Първоначално написано от iilith
![]()
мхм...Първоначално написано от Анонимко
готини са Корн, слушам си ги понякога... че даже и на концерта им бях.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
!!!Първоначално написано от пор
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
???Първоначално написано от _SL_
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
толкова си блъсках главата, че не отидох на тоя концерт...а тогава ги обожавах...
![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
на кафевО
Ем нз...аз бях на концерта и си изкарах съпер яко....а дали на другите които са били им е харесало си е техен проблем![]()
~|~Atila - Vuvedenie~|~
korn sa mnoo progresira6ta grupa..Imat o6te mnogo sveji idei i tova im pravi 4est..Mnogo im se kefq osobedno na albumite "follow the leader" , "take a look in a mirror"
A i mikrofona na jonathan kyrti ot vsqkyde...
[img][/img]
кво им е прогресиращото??![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни