.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Град
    Mars
    Цитирай Първоначално написано от trt1989
    старите им албуми са добри...но новите абсолютна бозичка
    ..::..Pod obvivkata mnogo belezi ..vseki edin ot tqh napraven kracheiki po pytq kam sebe si..::..
    ~|~Atila - Vuvedenie~|~
    _____~|~ www.kornfenka.aha.bg ~|~_____ <-PIC

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    толкова си блъсках главата, че не отидох на тоя концерт...а тогава ги обожавах...

мен не ме нарадва особено, ако това ще те утеши.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    нищо не може да ме утеши...

цяла нощ безсъние и депресия...как не хванах бръснача не знам..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest

Спокойно. Не е се едно е първата голяма група дошла в България. Много големи имена са идвали и не съм ходил на концертите. Ако много ти е на сърце можеш да събереш пари и да отидеш на концерт в чужбина. Те няма баш утре да слезнат от сцената. Не са това, което бяха, но не е вярно, че са пред разпадане. Просто барабаниста им си взема почивка,а за Хед...ми той скоро ще издаде соло албум, а и могат да изпълняват старите си парчета, и без него.

П.П.Те си имат цял оркестър вече за концертите.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Спокойно. Не е се едно е първата голяма група дошла в България. Много големи имена са идвали и не съм ходил на концертите. Ако много ти е на сърце можеш да събереш пари и да отидеш на концерт в чужбина. Те няма баш утре да слезнат от сцената. Не са това, което бяха, но не е вярно, че са пред разпадане. Просто барабаниста им си взема почивка,а за Хед...ми той скоро ще издаде соло албум, а и могат да изпълняват старите си парчета, и без него.

почивка...и направиха албум без него...тва е кофти
    не съм казал че ще се разпадат точно де...смисъл не са толкова единни колкото бяха...много ме разочароваха и не ми се мисли за тях вече...

иначе много мечтая да ги видя на живо...пък в чужбина да отида сега е пълен абсурд..

пп. чух че Хед щял да се връща.. О.о не знам до колко е вярно..малко ме съмнява ама даже и да се върне ще си останат същите...продадоха се и тва е
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Mars
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

почивка...и направиха албум без него...тва е кофти
    не съм казал че ще се разпадат точно де...смисъл не са толкова единни колкото бяха...много ме разочароваха и не ми се мисли за тях вече...

иначе много мечтая да ги видя на живо...пък в чужбина да отида сега е пълен абсурд..

пп. чух че Хед щял да се връща.. О.о не знам до колко е вярно..малко ме съмнява ама даже и да се върне ще си останат същите...продадоха се и тва е
    ...MM продадени...не съм съгласна много с т`ва...
    ..::..Pod obvivkata mnogo belezi ..vseki edin ot tqh napraven kracheiki po pytq kam sebe si..::..
    ~|~Atila - Vuvedenie~|~
    _____~|~ www.kornfenka.aha.bg ~|~_____ <-PIC

Град
    Варна
    може и да не си съгласна ама си е така
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Ммм...Обожаам Корн и песните които правят...е естествено има разлика сегашните им песни с предишните,но си оставам симпатизантка на Корн!пз с Good God!! x]
    ...If youre leaving close the door.Im not expecting people anymore.Hear me grieving, Im lying on the floor.Whether Im drunk or dead I really aint too sure...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от punkid
    Ммм...Обожаам Корн и песните които правят...е естествено има разлика сегашните им песни с предишните,но си оставам симпатизантка на Корн!пз с Good God!! x]
    да бе той и Джонатан можел да свири на барабани
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    То на тая група вече май само тук-там им се намират фенове.
    В България може и да е така, но иначе... последния им албум достигна второ място по продажби в САЩ и второ в света (United World Chart).

Guest
    Цитирай Първоначално написано от punkid
    да бе той и Джонатан можел да свири на барабани

Той Джонатан всичко може. Жалко, че никой не осъзнава какъв цялостен принос има към съвременната музица като цяло и извън KoЯn.

Град
    бтв туко що прочетох едни много смешни работи около Джонатан в уикипедията. Та реших да ги кажа, че да се посмеете.

Той изобщо не е слушал метъл преди 1992, а става член на Корн през 1993. Това, което го е запалило по метъла е "Vulgar Display of Power" на Pantera. А в момента той е голям фен на Cannibal Corpse и Gorgoroth.

Извън музиката... пристрастен е към макдоналдските Биг Макове и е голям фен на Уаркрафт. Героя му е 67 level Warrior (не играя и разбирам от Уаркрафт, ама мисля, че е доста добре)

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    То на тая група вече май само тук-там им се намират фенове.
    В България може и да е така, но иначе... последния им албум достигна второ място по продажби в САЩ и второ в света (United World Chart).
    така е, тука е на мода БГ чалгата, в САЩ - тяхната си

Guest
    бтв туко що прочетох едни много смешни работи около Джонатан в уикипедията. Та реших да ги кажа, че да се посмеете.

Той изобщо не е слушал метъл преди 1992, а става член на Корн през 1993. Това, което го е запалило по метъла е "Vulgar Display of Power" на Pantera. А в момента той е голям фен на Cannibal Corpse и Gorgoroth.
    Това обеснява всичко.

Извън музиката... пристрастен е към макдоналдските Биг Макове и е голям фен на Уаркрафт. Героя му е 67 level Warrior (не играя и разбирам от Уаркрафт, ама мисля, че е доста добре)
    И аз не разбирам от УоУ, но един ми бе казал, че 70 левел е най-висок.Не си поплюва. Ето защо не е имал време да измисли име за албума.

Град
    така е, тука е на мода БГ чалгата, в САЩ - тяхната си
    Е, да. Ама американската, английската, финландската и немската 'чалга' са 100 пъти по-качествени от българската такава.

Ако под 'чалга' имаше в предвид музика правена за масата, чиято единствена цел е печелене на пари.

И все пак Корн са станали известни без да правят музиката си за пари и именно най-добрите им работи са от тогава. Навремето на са били чалга.

Град
    Варна
    преди да станат Корн са били LAPD и са били с друг вокал...

демек, Мо6но, уикипедията е права

даже имам една тяхна песен докато още са били LAPD...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си