- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Да се намират тук-там фенове на KoRn???
Първоначално написано от trt1989
![]()
![]()
![]()
..::..Pod obvivkata mnogo belezi ..vseki edin ot tqh napraven kracheiki po pytq kam sebe si..::..
~|~Atila - Vuvedenie~|~
_____~|~ www.kornfenka.aha.bg ~|~_____ <-PIC
мен не ме нарадва особено, ако това ще те утеши.Първоначално написано от _SL_
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
нищо не може да ме утеши...![]()
цяла нощ безсъние и депресия...как не хванах бръснача не знам..![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Спокойно. Не е се едно е първата голяма група дошла в България. Много големи имена са идвали и не съм ходил на концертите. Ако много ти е на сърце можеш да събереш пари и да отидеш на концерт в чужбина. Те няма баш утре да слезнат от сцената. Не са това, което бяха, но не е вярно, че са пред разпадане. Просто барабаниста им си взема почивка,а за Хед...ми той скоро ще издаде соло албум, а и могат да изпълняват старите си парчета, и без него.Първоначално написано от _SL_
П.П.Те си имат цял оркестър вече за концертите.
почивка...и направиха албум без него...тва е кофтиПървоначално написано от Анонимко
не съм казал че ще се разпадат точно де...смисъл не са толкова единни колкото бяха...много ме разочароваха и не ми се мисли за тях вече...
иначе много мечтая да ги видя на живо...пък в чужбина да отида сега е пълен абсурд..
пп. чух че Хед щял да се връща.. О.о не знам до колко е вярно..малко ме съмнява ама даже и да се върне ще си останат същите...продадоха се и тва е
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
...MM продадени...не съм съгласна много с т`ва...Първоначално написано от _SL_
![]()
![]()
![]()
..::..Pod obvivkata mnogo belezi ..vseki edin ot tqh napraven kracheiki po pytq kam sebe si..::..
~|~Atila - Vuvedenie~|~
_____~|~ www.kornfenka.aha.bg ~|~_____ <-PIC
може и да не си съгласна ама си е така
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ммм...Обожаам Корн и песните които правят...е естествено има разлика сегашните им песни с предишните,но си оставам симпатизантка на Корн!пз с Good God!! x]
...If youre leaving close the door.Im not expecting people anymore.Hear me grieving, Im lying on the floor.Whether Im drunk or dead I really aint too sure...
да бе той и Джонатан можел да свири на барабаниПървоначално написано от punkid
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
В България може и да е така, но иначе... последния им албум достигна второ място по продажби в САЩ и второ в света (United World Chart).Първоначално написано от machoka
Първоначално написано от _SL_
Той Джонатан всичко може. Жалко, че никой не осъзнава какъв цялостен принос има към съвременната музица като цяло и извън KoЯn.
бтв туко що прочетох едни много смешни работи около Джонатан в уикипедията. Та реших да ги кажа, че да се посмеете.
Той изобщо не е слушал метъл преди 1992, а става член на Корн през 1993.Това, което го е запалило по метъла е "Vulgar Display of Power" на Pantera. А в момента той е голям фен на Cannibal Corpse и Gorgoroth.
![]()
Извън музиката... пристрастен е към макдоналдските Биг Макове и е голям фен на Уаркрафт. Героя му е 67 level Warrior (не играя и разбирам от Уаркрафт, ама мисля, че е доста добре)
така е, тука е на мода БГ чалгата, в САЩ - тяхната сиПървоначално написано от Мо6no
![]()
Това обеснява всичко.Първоначално написано от Мо6no
![]()
И аз не разбирам от УоУ, но един ми бе казал, че 70 левел е най-висок.Не си поплюва. Ето защо не е имал време да измисли име за албума.Първоначално написано от Мо6no
Е, да. Ама американската, английската, финландската и немската 'чалга' са 100 пъти по-качествени от българската такава.Първоначално написано от machoka
Ако под 'чалга' имаше в предвид музика правена за масата, чиято единствена цел е печелене на пари.
И все пак Корн са станали известни без да правят музиката си за пари и именно най-добрите им работи са от тогава. Навремето на са били чалга.
преди да станат Корн са били LAPD и са били с друг вокал...
демек, Мо6но, уикипедията е права
даже имам една тяхна песен докато още са били LAPD...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни