Ще се побъркам вече.Незнам какво да правя.Вчера излязох и се видях с приятеля ми и той ми каза,че се пребира да се преоблече и после ще дойде пак.Дойде с час по късно,дори и не ми каза думичка.Писах му после смс-и да го питам защо прави така - не ми отговори.И днес му писах,ако има време за мен да ми се обади,когато може.Звънна ми веднага и аз го питах да не ми е сърдит за нещо.Каза,че не е и тогава го попитах,защо не е дошъл при мен вчера,а отговора му беше " Ами при тебе имаше доста момченца и предполагам ти е било добре в тяхната компания " и тогава го попитах " Как мислиш дали предпочитам тяхната компания пред твоята? " а тои маи не ме разбра правилно и ми каза " аа ... предпочиташ тяхната компания пред моята ... добре " и докато му кажа НЕ и беше затворил.Веднага му пратих смс,че не ме е разбрал правилно и да ми се обади да му обясня.Не ми звънна и тогава реших да се обадя аз.Чух само " временно нямате достъп до този номер " ... не можех да стоя и да чакам.Писах на една обща позната и после и се обадих и тя ми каза,че е говорила с него и той казал,че ще се оправи с мен ... а вече минаха няколко часа и не ми звъни.Незнам какво да правя.Искам да му се обадя,обаче и парите в телефона ми свтршиха и няма как сега ... а като си заредя какво да му кажа?Знам,че съм го наранила,когато ме е видял с онея момчета,но аз дори не ги познавах.Бяха приятели на момичето,с което излизах.Много ми е гадно и искам да се оправим.Моля ви даите ми съвет ... кажете какво да правя?