- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми...
Zdraveite az se kazvam Martin i sam na 16g ot Sofiq sam.imam priqtelka koqto mn obi4am no vse o6te ne sme se celuvali i tq ne se e celuvala nikoga do sega i taka kato az sym go pravil veche iskam za neq tova da byde idealno i molq vi pomognete mi kak da q predrazpoloja za6toto tq vinagi e kazvala 4e p1rvata celuvka e nai vajna za neq a az iskam da se polu4i nezabravimo.....vlagodarq vi!
О_О олеле .... ти си на 16 ... с приятелката ти се ОБИЧАТЕ (ти занеш ли изобщо какво означава тази думичка или под "обичаме" разбираш "много се харесваме, влюбени сме един в друг) ... обаче в същото време още не сте се целували ... и ти очакваш от нас да ти кажем (при положение че си на 16) как да я предразположиш че да и бъде приятно ..... тцттцтцтц
![]()
So free
e celuva6 q proso,nali yj moje6?egati i podgotovkite i 4ydoto!puk i nali se se6ta6 4e 6tom nikoga ne se e celuvala predi,nqma da ima s kogo da sravni i da razbere dobre li e bilo zle li
целуни я па кфот ще да стааа пък и нали викаш че имаш опит ф тес ралти
OnLy God CaN Judge Me !
Абе в днешно време много модерно стана да има спешъл подготовка .. ако има как и някой друг на им завърти езиците екстра ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
So free
усигори и романти4на обстановка,ве4еря на све6ти или не6то друго,и просто бавно и нежно я целуниПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
за6то па да не се оби4ат?кфо като е на 16,и нужно ли е да са се целували за да я оби4а?Първоначално написано от CBupen`3aeK
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
за да кажеш че обичаш някого трябва да си МНОГО НАЯСНО с чувствата си към него, да се познавате отдавна и т.н. не ми е много ясно как така те ще се познават от толкова отдавна че чак да се обичат и в същото време не са се целували... айде стъпи на земята!!! не казвам че не е невъзможно нооо мястото където евентуално може да се случи е някой филм ... няма начин просто .... и земи да мислиш преди да пишеш , а не просто ей тъй колкот да си ми опонент !!!!Първоначално написано от monityY
![]()
So free
ти от каде знае6 от колко време се познават бе? може да е достата4но за да се е влюбил в нея,няма зна4ение 4е не са се целували,изоб6то кфо об6то имат целувките с любовта?Първоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имат много общо щот това е един от начините да изразиш любовта си към някого !!!!!Първоначално написано от monityY
И ТИ КАЗАХ ЧЕ ИМА РАЗЛИКА В ТОВА ДА СИ ВЛЮБЕН И ДА ОБИЧШ НЯКОГО !!!
So free
и каква е?6тото аз не намирам разлика...
еми щом не намираш, знчи си още много малка за тва ... и като пораснеш някой ден ще я разбереш .... аз ся и да се опитам да ти я обясня нищо няма да излезе щот човек трябва сам да го почувства ...![]()
So free
какво да по4увствам любовта ли?Аз ве4е съм се влюбвала знам какво е,не може6 да оспори6 мнението ми,за6тото съм сигурна 4е съм се влюбвала истински,та каква е разликата,от тфа да го наре4а влюбване или оби4 към някого..Първоначално написано от CBupen`3aeK
Абе ти тъпа ли си или кьорава бе да е*а КАЗАХ ЧЕ ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ТВА ДА СИ ВЛЮБЕН И ТОВА ДА ОБИЧАШ !!! Влюбването е първичното това което го има още в началото то е плод на симпатии и страст толкоз ... а любовта се появява когато чувствата олегнат когато усещаш своята половинка със сърцето си ... усещаш кога е доволен или кога не без дори да си кажете и 1 дума ... допълвате изреченията си и се разбирате само по-погледите, когато ако си без него повече от 10 минути и вече ти липсва и имаш нужда дори само да чуеш гласът му и т.н., но тва не са тези пишлемарски изпълнения от рода на "не мога без него какво да правя", а когато наистина го чувстваш дълбоко в сърцето си !!! и тогава няма как да не са се целували защото това е един, може би най-силният начин да изразиш любовта си и ако тя наистина го обича щеше да му е подарила това силно чувство още когато е усетила нещото по-силно от това да си влюбен !!! ако и ся не си разбрала просто вече нямам думи трябва наистина да си мнооого зле ...
So free
зна4и съм мноу зле,това дет каза е вярно,но влюбването и тфа д оби4а6 някой е 1 и съ6то за мене... ае кфото и да напи6е6 няма да ми промени6 мнението,ако оби4а6 без обидиПървоначално написано от CBupen`3aeK
ми не обичам .... и не съм тръгнал;а да ти променям мнението, казах ти щом не си го разбрала значи не ти е дошло времето да го разбереш тъй че ай със здарве ...Първоначално написано от monityY
So free