Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
П.П. Най-вероятно гъделичкаш женското си самочувствие, радвайки се, че толкова много мъже те харесват, свалят, целуват.. Страх те е, че ако кажеш на някой ”искам да сме само приятели, защото съм обвързана”, вместо да го целунеш леко, той ще ти тегли майната?.. Пребори се с комплексите си и намери мъж, който те задоволява във всякакви аспекти.
Плашиш ме...сериозно...на мен лично ми се гъделичка самочуствието, когато мъжо ми каже колко съм прекрасна...когато той ме желае...а не когато сульо и пульо искат да ме чукат...мъжете искат да чукат около 50% от жените - кои наистина, кои с плик на главата...това е истината. За мен жените, които четкат самочувствието си дори флиртувайки с всеки срещнат, са много комплексирани.
Не отказвам комплименти. Имам 1 приятел, който ги изказва много сладко. Снощи бяхме с мъжа на купон заедно с този наш приятел и той като каза Креми, много ти е сладка блузката или следвщото, че крася мъжката им компания и съм чрешката на тортата. Определено ме накара да се чувствам добре. Но аз се бях наконтила заради мъжа и заради домакина, с който мъжа е служил в казармата. От уважение към човек, който не пзнава, а отивам в дома му и му сядам на масата.
Отплеснах се. Мина времето, когато се ласкаех и припадх от комплименти. сега държа да съм красива заради себе си, заради приятеля си, за да е горд, че има до себе си 1 цвете, за да не го излагам. но нямам нужда от друго мъжко внимание, за да се чувствам красива и желана.