- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sifilis
imah si gaje i toi iska6e da se pucame oba4e az poneje bqh devstvena i ne znaeh 4e su6tiq den 6te go napravq s mom4eto i ne se bqh izbrusnala ii stana gaf onq kato mi vidq kateri4katase fana za glavata i ne go napraihme oba4e sled tva si zeh pouka i ve4e4isti4ko i taka se slu4i 4e go napraih s brat mu i be6e strahotno oba4e fanah sifilis i nz kfo da pravq
![]()
Ходи на доктор не виждам другу кво да праиш
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
mislish li che 6te se buzikam s takova ne6ta![]()
Отиди на лекар да те лекуват. Другия път мисли преди да направиш нещо!
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Абе стига глупости. Ако си беше направила Васерман и в последствие беше разбрала, че имаш сифилис, лекарят щеше да те насочи какво да правиш.
Първоначално написано от shadow4e
Естествено че е ебавка.че ти и без презерватив ли си го правила с него и как разбра бе,той ли ти каза![]()
Ако знаеш, че имаш сифилис, значи вече си била при лекар => ти е казано какво да правиш. Намери си друга работа!![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
и аз така мислаПървоначално написано от ^Sam90^
OnLy God CaN Judge Me !
поуката - космите могат да съсипят живота ви !
борете се с тях
![]()
Не чакай ами веднага върви на лекар.Сифилисът е лечим само в първите два стадия,следователно не ни губи времето с тъпи теми,а заминавай на доктор...![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
znai6 li ko da napravi6 NE RAZPROSTRANQVAI !!!!!!!!!!!!!!!! i se lekuvai
не мисля, че темата е сериозна. А и не се посочва конкретен въпрос за обсъждане. т.11!