Как точно да разбера, че съм готова за първия си път?Плс...
Ако си с човек когото обичаш и той те обича. Ако искаш да го направиш и няма да го правиш защото всичките ти познати са го правили, или защото някой го иска от теб. Ако имаш достатъчно богата сексуална култура. Това включва, да си наясно, че секса не е само удоволствие а и отговорности и какви точно са те. Да знаеш какво може да те сполети, ако не се предпазваш правилно и да знаеш как да се предпазиш от него. Да си наясно как да постъпиш в определени ситуации (Ако стане някой гаф, например. Какво ще направиш?). Готова си!![]()
Когато се натискаш с приятеля си и откриеш, че не искаш да преставате и че не можеш да се спреш. С цялото си същество го желаеш. Страх те е, но и си любопитна и искаш да се случи именно в този момент именно с този човек.
Напълно изчерпателно...Първоначално написано от swords1010
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Мерси много за отговора swords1010Сега мисля, че разбрах дали съм готова
И.. ако има значение - на 16 съм
![]()
гейче или не - доста по-умен е от тебеПървоначално написано от trt1989
Пич... що просто не си млъкнеш, вместо да се излагаш?
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
хах така ли бе гейче...щом казваш[/quote]
И какво? И гей да е какъв ти е проблема на теб? Нали на мен ми помогна да разбера дали съм готова ( за което пак мерси )![]()
![]()
Когато спреш да си задаваш въпроса "готова ли съм" т.е когато не се замисляш дали си готова или не си- тогава знаеш че го искаш- но да е с подходящия човек, на подходящото място и време.![]()
Успех!
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Аз съм на мнение, че никой не може да ти отговори на този въпрос. Не бива да търсиш определени обстоятелства, симптоми, признаци. Можеш да го направиш с човек, който обичаш. Можеш да го направиш и с човек, който просто ти харесва. Теоретично можеш да го направиш с всеки, по всяко време и на всяко място. Но това, което те спира е точно това.. Че не си готова.Първоначално написано от Анонимко
Не се притеснявай - когато станеш готова, сама ще го усетиш. Като удар с чук по главата еТфа последното е образно казано де.. Да не се уплашиш сега
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
с тех съмПървоначално написано от TIMEX
OnLy God CaN Judge Me !
Ако беше готова сега нямаше да питаш из форумите.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Считам темата за приключена!Първоначално написано от Анонимко