- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем!-Луфт
Снощи ме отвориха.И днес вървя много странно.Много съм разкрачена и вървя като патка.Днес майка ми ме прати до магазина и като ме видя ми вика - Оо Ивче какво ти има?И аз и казах малко ме боли коремът.Ако разбере какво ли ще стане?И ще се оправя ли скоро?На 12 съм.
nameri nqkoida te zatvori i vsi4ko 6te bude otnovo OK!Първоначално написано от Ивчето
![]()
ХаХа нз дали ще се оправи ама оня бая здраво те е ч**ал щом имаш затруднения с варвенето а си още на 12
ЦЕНЗУРА!
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
на 12 ама си закъсняла !!! ти в детска градина не си ли ходила?![]()
![]()
![]()
Raise your fist!
Не от болка просто не мога да си свия кракатаПървоначално написано от swords1010
Досега не сам разговярял с момиче което е правило секс на 12
Я кажи поне хубаво ли ти беше ? "ония" нежен ли беше ?
i kaji o6te na kolko e "onia"Първоначално написано от KrisLovePuti
на 15 е ОНИЯ.
Хубаво ли ти беше ? Мн нежен ли беше че ти е трудно и да варвиш ?
Педофилията тука владее мощно![]()
![]()
![]()
Воже...секс на 12.Тя още не може да смята ама секс е модно да почне да прави.Еми сега си ходи разкрачена като си толкоз тъпа секс на 12 да правиш.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ако разберат майка ти и баща ти(което сиг ще стане) май няма да излизаш 2-3 години...А това 4е си на 12 няма да го коментирам ....
![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
Защо сте ми изтрили мненията?
Секс на 12?????
А ти момиче имаш ли си представа какво си направила??
И знаеш ли, че секса е голяма отговорност!!!!
А тиии тука се правиш на голяма. ама нищо де! То е модерно на 12 да се чукаш!!!![]()
Na 12?!? E za6to go napravi?Ot liuobopitstvo ili ot liubov?!Dobre de na 12 ne si li malka ne 4e az sam mnogo golqma na 15 sam no to4no v teq godini tqloto se razviva nai barzo i nai ma6tabno!Ima6 li si predstava kolko e opasno na 12 za fizikata ti i vaob6te?!A menzis pone ima6 li?!![]()
Ne moje da mi go pobere glavatane pone trqbva6e da stane6 na 14-15
![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Темата беше модерирана по т.2!Първоначално написано от Анонимко
аз на 12 не бях се целувала с момче, още а тя наща секс ми прай.....Първоначално написано от bEbsI
![]()
![]()
Написах го одеве, но ми беше изтрито мнението. Та казвах: Няма такива дето правят секс на 12! Всичко е лъжи, слухове, пъчене и ебавки! Ако не вярвате в това то поне погледнете колко явно си личи авторският пост, че е скалъпен да ви провокира. Задайте си въпроса вие момичета ако бяхте на нейно място щяхте ли да го напишете така. То не е до глупост, тъпота или друго. То си е написано, като за да се сетиш"Ивке, кво ти е, ма". Аре стига излагате се, че вярвате.
Чакай малко къде са правилата, че не ги намирам. Ама тва не беше ли нещо за зачитане на мненията на другите. Аз изразявах мнение не съм пцувал и обиждалПървоначално написано от krem4et0
И все пак нарушаваш т.9 така, че...........Първоначално написано от Анонимко
Момичето не питаше редно ли е или не да прави секс на 12, а защо има луфт между краката. Темата............не правят или не секс 12 годишните!
То е дирекно свързано. "Момичето" питаше дали и кога ще и се оправи този луфт, получен от сношното е***е за пръв път. Което си е тъпо да се пита дори за 12 годишна. По скоро звучи като хвалба: Абе така ме опънаха, че не мога да ходя и П.П на 12 съм Хехехе :P да ви е яд примерните девойки на сухо. То си личи, че е пуснато от друго някво момче по отношението.Първоначално написано от krem4et0
Оффф, не вярвате вие, че има и такива момичета , дет на по 11-12 се праскат , ама ги имаПознавам едно такова и е жалка картинка
та колкото и да разсьждавате
то просто логика няма !!!