.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Как?

Guest

Как?

Как точно да разбера, че съм готова за първия си път? Плс...

Град
    Асеновград, България
    Ако си с човек когото обичаш и той те обича. Ако искаш да го направиш и няма да го правиш защото всичките ти познати са го правили, или защото някой го иска от теб. Ако имаш достатъчно богата сексуална култура. Това включва, да си наясно, че секса не е само удоволствие а и отговорности и какви точно са те. Да знаеш какво може да те сполети, ако не се предпазваш правилно и да знаеш как да се предпазиш от него. Да си наясно как да постъпиш в определени ситуации (Ако стане някой гаф, например. Какво ще направиш?). Готова си!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Когато се натискаш с приятеля си и откриеш, че не искаш да преставате и че не можеш да се спреш. С цялото си същество го желаеш. Страх те е, но и си любопитна и искаш да се случи именно в този момент именно с този човек.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Ако си с човек когото обичаш и той те обича. Ако искаш да го направиш и няма да го правиш защото всичките ти познати са го правили, или защото някой го иска от теб. Ако имаш достатъчно богата сексуална колтура. Това включва, да си наясно, че секса не е само удоволствие а и отговорности и какви точно са те. Да знаеш какво може да те сполети, ако не се предпазваш правилно и да знаеш как да се предпазиш от него. Да си наясно как да постъпиш в определени ситуации (Ако стане някой гаф, например. Какво ще направиш?). Готова си!
    +1
    Fitness Forever

Град
    София
    Ако си с човек когото обичаш и той те обича. Ако искаш да го направиш и няма да го правиш защото всичките ти познати са го правили, или защото някой го иска от теб. Ако имаш достатъчно богата сексуална култура. Това включва, да си наясно, че секса не е само удоволствие а и отговорности и какви точно са те. Да знаеш какво може да те сполети, ако не се предпазваш правилно и да знаеш как да се предпазиш от него. Да си наясно как да постъпиш в определени ситуации (Ако стане някой гаф, например. Какво ще направиш?). Готова си!
    Напълно изчерпателно...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от trt1989
    аз не се правя на никакъв, просто ви чета педераските изпълнения и ви се смея...
    Еми така става, то кат не можеш по-добре да го направиш к'во ти остава ?!?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    Мерси много за отговора swords1010 Сега мисля, че разбрах дали съм готова И.. ако има значение - на 16 съм

Град
    София
    аз не се правя на никакъв, просто ви чета педераските изпълнения и ви се смея...
    Еми така става, то кат не можеш по-добре да го направиш кв'во ти остава ?!?
    хах така ли бе гейче...щом казваш
    гейче или не - доста по-умен е от тебе Пич... що просто не си млъкнеш, вместо да се излагаш?
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Guest
    хах така ли бе гейче...щом казваш[/quote]

И какво? И гей да е какъв ти е проблема на теб? Нали на мен ми помогна да разбера дали съм готова ( за което пак мерси )

Когато спреш да си задаваш въпроса "готова ли съм" т.е когато не се замисляш дали си готова или не си- тогава знаеш че го искаш- но да е с подходящия човек, на подходящото място и време.

Успех!
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Как?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Как точно да разбера, че съм готова за първия си път? Плс...
    Аз съм на мнение, че никой не може да ти отговори на този въпрос. Не бива да търсиш определени обстоятелства, симптоми, признаци. Можеш да го направиш с човек, който обичаш. Можеш да го направиш и с човек, който просто ти харесва. Теоретично можеш да го направиш с всеки, по всяко време и на всяко място. Но това, което те спира е точно това.. Че не си готова.

Не се притеснявай - когато станеш готова, сама ще го усетиш. Като удар с чук по главата е Тфа последното е образно казано де.. Да не се уплашиш сега

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Ако си с човек когото обичаш и той те обича. Ако искаш да го направиш и няма да го правиш защото всичките ти познати са го правили, или защото някой го иска от теб. Ако имаш достатъчно богата сексуална колтура. Това включва, да си наясно, че секса не е само удоволствие а и отговорности и какви точно са те. Да знаеш какво може да те сполети, ако не се предпазваш правилно и да знаеш как да се предпазиш от него. Да си наясно как да постъпиш в определени ситуации (Ако стане някой гаф, например. Какво ще направиш?). Готова си!
    +1
    с тех съм
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ако беше готова сега нямаше да питаш из форумите.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мерси много за отговора swords1010 Сега мисля, че разбрах дали съм готова И.. ако има значение - на 16 съм
    Считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си