.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Theater Ghost
    Guest

Аз:Англия:Тя-Ко да праа бате?

Значи,преди 5 месеца се запознах със едно момиче по следният странно необичаен начим,ама аз съм адски голям идиот така,че не се брои.Аз плямпам като ненормален на един френд за един филм,каза нещо в което не бях сигурен и чувам глас дето ме поправя.Обръщам се и виждам момиче.Запознахме се,тя се казваше Вики,като и чух името и сърцето ми спря.5 месеца бяхме нон стоп заедно.И сега тя замина за Англия,щото при баща си+,че е приета в Харвард със Стипендия.2 въпроса-Какво да правя по въпроса с нея.Или ако немоцете да отговорите на 1 кажете какво да сторя за да я забравя?!
    Плс хелп!

Guest
    Та значи бате -пооправи си малко граматиката и стила на изказване и току виж те взели и теб в Харвард със стипендия

Съжалявам за майтапа , но просто много наивно прозвуча да е приета точно във въпросното учебно заведение , което между другото се намира в САЩ , а не в Англия А на въпроса как да я забравиш - времето лекува . Дори и сега животът да изглежда ужасен и безнадежден . Няма да мога да те убедя но след 5-6 години ще се смееш на проблемите , които си имал като по -малък . С мен също беше така , и много други го изживяват ...

emi moje da ne e nai dobroto re6enie no probvai da si hvane6 druga!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kotetyyy
    emi moje da ne e nai dobroto re6enie no probvai da si hvane6 druga!
    и аз тъй мисля
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Та значи бате -пооправи си малко граматиката и стила на изказване и току виж те взели и теб в Харвард със стипендия

Съжалявам за майтапа , но просто много наивно прозвуча да е приета точно във въпросното учебно заведение , което между другото се намира в САЩ , а не в Англия А на въпроса как да я забравиш - времето лекува . Дори и сега животът да изглежда ужасен и безнадежден . Няма да мога да те убедя но след 5-6 години ще се смееш на проблемите , които си имал като по -малък . С мен също беше така , и много други го изживяват ...
    Не времето,а любовта лекува всички рани...
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    СофиЯ
    И аз ще ти кажа....хвани си друга!!! Колкото и трудно да ти е... няма начин..
    Успех!

Theater Ghost
    Guest

Da

Да ами по въпроса къде и как се намира,аз честно се напеднах на момента във който пишеше,че заминава и честно НЕ МИ ПУКА КЪДЕ И КАК ИСКАМ САМО ДА СЕ ВЪРНЕ!Пък ако не е Харвард,беши нешшо такоа мноо известно дето е в агнлия това го знам(аз казвам,че съм идиот)А доколкото да си хвана друга,пробвах успях ама мислех за нея.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    еми нормално е да мислиш все още за нея.. то не става така хоп и готово..

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

+1 \/

Theater Ghost
    Guest
    Да ами мене ще ми падне пердето и ке пусна една тема да си търся гадже по нета! Не сериозно-да имате свободни приятелки от 11 до 14?

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Остави момичето да се изучи,а и ти може да наблегнеш на граматиката.

spox 6te q zabravih kato ne q vijda6 mesec dva a prez tova vreme izlizai s priqteli zabavlqvai se napravi vs vyzmojno da q zabravi6
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Theater Ghost
    Да ами мене ще ми падне пердето и ке пусна една тема да си търся гадже по нета! Не сериозно-да имате свободни приятелки от 11 до 14?
    tuzaro, конкуренцията идва

Извинявам се за офф-а, не се сдържах

Theater Ghost
    Guest
    Ами какво да наблягам на граматиката бре-аз к'вото ида правя го правя за 15 минути.Завърших с 6ци и 2 5ициц(чупих си крака и подминах 8 теста)Влизаме в час,почвам теста или к'вото и да е и на 15 най-късно 20 минута аз съм вън на двора и преследвам или някое момиче или пък отивам до да си купя некъв комикс.АБе тука кога ще ме признаете,че съм луд!>??

Мега фен Аватара на koalka
    Ти почти нищо не си уточнил, за колко време е там?Нещата сигурно няма да станат, защото за това време, което ще сте разделени, нещата може би ще се променят.

Зависи за колко време заминава. Примерно, ако е година може да я изчакаш ама като гледам там ще си отседи бая време. Няма да има смисъл изобщо да продължавате да сте заедно поне на този етап. Бъдете си свободни поне докато сте разделени за толкова дълго време.
    Клик ми (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си