- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз:Англия:Тя-Ко да праа бате?
Значи,преди 5 месеца се запознах със едно момиче по следният странно необичаен начим,ама аз съм адски голям идиот така,че не се брои.Аз плямпам като ненормален на един френд за един филм,каза нещо в което не бях сигурен и чувам глас дето ме поправя.Обръщам се и виждам момиче.Запознахме се,тя се казваше Вики,като и чух името и сърцето ми спря.5 месеца бяхме нон стоп заедно.И сега тя замина за Англия,щото при баща си+,че е приета в Харвард със Стипендия.2 въпроса-Какво да правя по въпроса с нея.Или ако немоцете да отговорите на 1 кажете какво да сторя за да я забравя?!
Плс хелп!
Та значи бате -пооправи си малко граматиката и стила на изказване и току виж те взели и теб в Харвард със стипендия![]()
![]()
![]()
Съжалявам за майтапа , но просто много наивно прозвуча да е приета точно във въпросното учебно заведение , което между другото се намира в САЩ , а не в Англия![]()
![]()
А на въпроса как да я забравиш - времето лекува . Дори и сега животът да изглежда ужасен и безнадежден . Няма да мога да те убедя но след 5-6 години ще се смееш на проблемите , които си имал като по -малък . С мен също беше така , и много други го изживяват ...
emi moje da ne e nai dobroto re6enie no probvai da si hvane6 druga!
и аз тъй мисляПървоначално написано от kotetyyy
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Не времето,а любовта лекува всички рани...Първоначално написано от Анонимко
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
И аз ще ти кажа....хвани си друга!!!Колкото и трудно да ти е... няма начин..
![]()
Успех!![]()
Да ами по въпроса къде и как се намира,аз честно се напеднах на момента във който пишеше,че заминава и честно НЕ МИ ПУКА КЪДЕ И КАК ИСКАМ САМО ДА СЕ ВЪРНЕ!Пък ако не е Харвард,беши нешшо такоа мноо известно дето е в агнлия това го знам(аз казвам,че съм идиот)А доколкото да си хвана друга,пробвах успях ама мислех за нея.
еми нормално е да мислиш все още за нея.. то не става така хоп и готово..
Животът е адът описан в Библията!
+1 \Първоначално написано от Анонимко
/
Да ами мене ще ми падне пердето и ке пусна една тема да си търся гадже по нета!![]()
![]()
Не сериозно-да имате свободни приятелки от 11 до 14?
Остави момичето да се изучи,а и ти може да наблегнеш на граматиката.
spox 6te q zabravih kato ne q vijda6 mesec dva a prez tova vreme izlizai s priqteli zabavlqvai se napravi vs vyzmojno da q zabravi6
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
tuzaro, конкуренцията идваПървоначално написано от Theater Ghost
![]()
Извинявам се за офф-а, не се сдържах![]()
Ами какво да наблягам на граматиката бре-аз к'вото ида правя го правя за 15 минути.Завърших с 6ци и 2 5ициц(чупих си крака и подминах 8 теста)Влизаме в час,почвам теста или к'вото и да е и на 15 най-късно 20 минута аз съм вън на двора и преследвам или някое момиче или пък отивам до да си купя некъв комикс.АБе тука кога ще ме признаете,че съм луд!>??
Ти почти нищо не си уточнил, за колко време е там?Нещата сигурно няма да станат, защото за това време, което ще сте разделени, нещата може би ще се променят.