.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Как да и докажа

запознах се с едно момиче и на същия ден и казах че съм влюбен в нея и тя ми каза обикновенно момчетата едва и казват чак след два три дена че са влюбени в нея и че не ми вярва но как мога да и докажа че искам да бъда снея и че е истина че и аз досега не съм се влюбва в момиче дори съм дествен и нз как са подходя към нея дори не само към нея и при други момичета срам дори да я пипна да кажете че съм гей педал но несъм исками се но не знам как ще реагира дайте ми съвет как мога да я спечела.Кажете ми моляви момичета как да постъпя

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Първо - оправи си правописа, голям зор видях, докато ти изчета поста
    По темата - Ти долавяш ли някакви симпатии от нейна страна?

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от mid_get

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    OnLy God CaN Judge Me !

Мега фен
    Град
    София
    Хеее чакай бе.Дай и малко време,дай и на себе си.Просто продължете да се виждате.Покажи и ,че се интересуваш от нея,иэвеждай я насам-натам.Пък като мине малко време,може би нещата ще тръгнат.Ама иэчакай,от една среща надали ще ти върже.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Как да и докажа

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    запознах се с едно момиче и на същия ден и казах че съм влюбен в нея и тя ми каза обикновенно момчетата едва и казват чак след два три дена че са влюбени в нея и че не ми вярва но как мога да и докажа че искам да бъда снея и че е истина че и аз досега не съм се влюбва в момиче дори съм дествен и нз как са подходя към нея дори не само към нея и при други момичета срам дори да я пипна да кажете че съм гей педал но несъм исками се но не знам как ще реагира дайте ми съвет как мога да я спечела.Кажете ми моляви момичета как да постъпя
    ti изоб6то знае6 ли кфо е любов?

п.п прави това което се рпави принципно,ти приятели няма6 ли?филми не гледа6 ли?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    извинявам се от правописа ама от бързане така става
    Та да ли имам приятели може дави звучи смешно но си нямам приятели и затова сега искам да си проимам поне някой близък човек до мен да мога да си споделяме и да си помагаме взаймно и този близах човек исками се да е това момиче за което говоря че от толко време почвам да психясвам че си нямам никого

Мега фен
    Град
    София
    Та да ли имам приятели може дави звучи смешно но си нямам приятели и затова сега искам да си проимам поне някой близък човек до мен да мога да си споделяме и да си помагаме взаймно и този близах човек исками се да е това момиче за което говоря че от толко време почвам да психясвам че си нямам никого
    Правописа...пак ли от бърэане?
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    кажете бе сладурани стига сте се подиграва ли

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Правописа...пак ли от бърэане?

Guest
    А за любов незнам какво ще ми обясниш ли да знам какво е

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    А за любов незнам какво ще ми обясниш ли да знам какво е
    Ти трябва да си страшно ****... Как може любовта да бъде обяснена?!? Тя се чувства, бе, човек!

Guest
    значи щом ме боли х*я аз пък от вътре сърцето чуствам болка и обич към нея значи това елюбов ама как ще разбера тя дали испитва същото е че след враме то ще се покаже демек зависи само от ВРЕМЕТО еми мерси се пак дето пускахте без смислен отговор ама айде

Guest
    подари и нещо плюшено :P
    А като си и казал толкова бързо че я обичаш си я стреснал нормално е да не ти вярва.Дръж се мило покани я да излезете някъде но и говори за твоята гояма любов а за общи теми не я притискай ще я изплашиш.

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    тя въобще изпитва ли нещо към теб?Как се държи?Как ти говори?Щото може само да й досаждаш,кво ни занимаваш.

Много пъти съм го писал/казвал!
    Не доказвайте а показвайте!
    Light The Universe

Guest
    еми говорими нормално незнам какви са й чусвтата към мен а между другото ако и досаждам не трябвали тя сама да си каже че досаждам а това че няколко пъти я карам да излезнем а тя ми от казва и миизбягва казва че изморена ими нз

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Пич, за пореден път ти го казвам, ама пишеш много неразбрано Не си ли запознат със пунктуационни знаци?... Пък и ако питаш нещо, постарай се да питаш така, че въпросът да е ясен

Guest
    еми говорими нормално незнам какви са й чусвтата към мен а между другото ако и досаждам не трябвали тя сама да си каже че досаждам а това че няколко пъти я карам да излезнем а тя ми от казва и миизбягва казва че изморена ими нз
    ама тя те отблъсква по-добре не и досаждай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си