.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Проблемче

Guest

Проблемче

ami problema e sledniq 4e hodim i na parvata sre6ta me zarqza zaradi nekva negova "fr" na vtorata zaradi pak fr i sega si pisahme po skype i toi pak kaza 4e izlzial posle si napisah edna gadost v profila za nego i toi se izklu4i kat mu kazah da go pro4ete a ina4e na nai dobrata mi fr e kazal 4e mn me obi4a i na men mi go kazva pokazva i t.n i t.n i az go pravq no se skarahme i sega ve4e kato 4e li mi e vse edno za nego no ne e taka ne6to ne ekakto predi ne6to m/u nas se pre4upi i ve4e ne e sa6tata lubov i sega edna fr kaza da go kasam ama ne moga obi4am go plssss kajete kvo da pravq [-o<

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: problem4e

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami problema e sledniq 4e hodim i na parvata sre6ta me zarqza zaradi nekva negova "fr" na vtorata zaradi pak fr i sega si pisahme po skype i toi pak kaza 4e izlzial posle si napisah edna gadost v profila za nego i toi se izklu4i kat mu kazah da go pro4ete a ina4e na nai dobrata mi fr e kazal 4e mn me obi4a i na men mi go kazva pokazva i t.n i t.n i az go pravq no se skarahme i sega ve4e kato 4e li mi e vse edno za nego no ne e taka ne6to ne ekakto predi ne6to m/u nas se pre4upi i ve4e ne e sa6tata lubov i sega edna fr kaza da go kasam ama ne moga obi4am go plssss kajete kvo da pravq [-o<
    един въпрос,на колко си?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    СофиЯ
    Ами мисля , че с това , което прави...зарязва те ,защото искал да излиза и с негови други приятелки...показва, че иска да узнае, дали много държиш на него и дали наистина го обичаш! Докажи му , че и ти ди достойно момиче и направи така че и той да бъде на твое място. Не го късай, но се дръж малко по-студено и ще видиш как ще дотърчи при тебе на втората минутка! Айде успех!

Re: problem4e

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И ти си тъпа...

maceto_pr
    Guest
    na kolko si verno be

Guest
    na 15 a nz kakvo o6te ima tva s problema mi

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ходите, а още на първата среща те е зарязал?!?
    Писала си (цитирам) "гадости" по негов адрес, същевременно обаче го обичаш, а на всичко отгоре казваш "сякаш ми е все едно"...???
    Ти знаеш ли изобщо какво искаш???

Град
    СофиЯ
    Абе , да , наистина...пишеш глупости за него, а в същото време го обичаш много... ее може и да си се ядосала.. нооо не знам точно как седят нещата..

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Ходите, а още на първата среща те е зарязал?!?
    Писала си (цитирам) "гадости" по негов адрес, същевременно обаче го обичаш, а на всичко отгоре казваш "сякаш ми е все едно"...???
    Ти знаеш ли изобщо какво искаш???
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Guest
    da naistina mu bqh qdosana a i ne bqha gadosti ami ne6to ot tiq gadnite spomen4eta i znam 4e sega vsi4ko e super opleskano ama bez toq 4ovek napraoo nz kak 6e jiveq 4estno a i letq v oblacite kat go vidq kajete sega kak da opraq ili izqsnq ne6tata pls

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    абе я се успокой да не е умрял някой, че така се вайкаш кат за начало няма да е зле да поговориш с него и да му кажеш, че всичко между вас почва да се руши .. след тва му кажи с кво те е засегнал, може да не се е усетил.. и най накрая си промени и ти поведението малко, защото така няма да го задържиш..

Животът е адът описан в Библията!

Guest
    ami toi mi se izvini i az mu prieh izvineniqta za tva 4e me e zarqzal na sre6tite no toi kaza 4e izlzia i sega nito se e vklu4il v skype nito ni6to strah me e da ne mi se e razsardil ama prosto mi be6e kipnalo

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    аз като съм влюбен в момиче и като сме някъде заедно навън и видя някоя стара позната,ама моментално зарязвам момичето,с което съм излязъл и тръгвам с новодошлата...

сама си прави изводите ...

Guest
    nz ama toi izleze predi okolo 5 4asa i ot togava ni vest ni kost ot nego nqkav negov fr mi e zvanql na drugiq nomer ama ni6to drugo i ve4e nz kvo da pravq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си