- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дребните жестове
интересно ми е дали момичетата се кефят на малките жестове например букет или подаръче без повод или е по-уместно това да се прави с повод?Знам че всяко момиче обича подаръците,но все пак дали и те не омръзват?Освен това харесват ли ви добрите обноски(нямам в предвид непросташкото поведение,а подчертано добрите обноски) или това не е нужно когато си мн близък с някой,а и времето им е отминало?
Разбира се, че ми харесват подобни малки жестове. Не заради подаръците, просто е още едно доказателство, че той мисли за мен. Иначе, има хиляди други начини да засвидетелстваш любовта си.По втория въпрос в поста ти бих казала, че малко се колебая дали ми харесват подобни обноски, но по-скоро отговорът ми е "да"
Естествено, това може да са само плюсове за един мъж, но не са задължителни.
![]()
Да, малките жестове мен лично мн ме кефрятИ харесвам възпитани момчета, не каруцари. Искам да ме уважават! А, пък едно цвете винаги прави на момичето страхотно впечатление. Ние обичаме цетята
Иии какво като се близък с някоя, не е редно отношенията ви да стават някак рутина...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
почти всяко момиче иска това.. за жалост много малко момчета са такива..Първоначално написано от Иван
Животът е адът описан в Библията!
vij sega,vaprosat ti e leko glupovat.ne moje da pita6 dali MOMI4ETATA se kefqt na drebni ne6tica,za6toto ne moje da sloji6 vsi4ki momi4eta pod 1 znamenatel.ima momi4eta i momi4eta,t.e.1ni obi4at,a na dr moje da im se stori malko i glupavo/primerno/.a za durjanieto...druj se taka kakto ti idva otvutre,ako momi4eto ne te haresa takuv kakuvto si zna4i prosto ne e za teb
Mene pyk pove4e me kefi da mi pusne nqkoq hubava pesni4ka..tva 6te mi e kato podaryk (mnogo rqdko puska metyl
)
т'ва малки жестове ли са?Първоначално написано от Иван
Аз харесвам и оценявам "малките жестове", като отварянето на вратата, отстъпването на място, подаването на кърпичка..., а "по-големите" - цветя и други подаръци, малко ме притесняват...не обичам изненадите!
Аз се кефя. Пък и мразя букети О.о Предпочитам едно глухарче, откъснато от градината, но подарено без повод. Вместо да правиш скъпи и големи подаръци, когато има повод - купувай/прави сам мънички неща, които да подаряваш със и без повод. А относно добрите обноски - не само ми харесват, те са критерии. Харесва ми, когато другият простее - но на правилните места, без да прекалява и с огромно чувство за хумор.Първоначално написано от Иван
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Когато е без повд е най-сладко. 1 мъж за мен на първо място трябва да е кавалер. Влюбих се в приятеля ми, защото ми дръпна стола в кафенето, където се срещнахме, изпрати ме до дома без да ми е гадже и плати сметката без да ме познава почти никак. сега позабравя някои нещица като отварянето на врати или помощ с палтото, но доброто му отношение и отзивчивостта му да ми помага в много ситуации, компенсират тез пропуски. Аз съм дама до мозъка на костите си. Държа на кавалер до себе си!
оу, оу...такива спомени ме навяват за жълтурчета в парка :PПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Това е прекрасен жест...докато се разхождате някъде да откъснеш някое цветче и да го закичиш в косите на момичето...оуу...
haresvat mi jestovetemn sa sladki no za men e vajno uvajenieto!