Така ето моята история.Аз съм на 15 години от Варна.Преди две години се запознах с едно момче-умно,красиво,дуржащо се стархотно с мене.Аз не го харесвах но тръгнахме щото и френдовете ми и родителите ми мн го харесваха.С времето се научих да го харесвам и ценя много.Всичко беше ал райд доакто...Преди 2 месеца отидох с нашите на море-пълна скука.Там беше едно момче което е от моето даскало,брадчед на моя приятелка и който бегло познавах.Носеше му се слава на голям сваляч и на лиглио.Но аз се движих с него щото ми беше адски тъпо-ходихме на плаж,на кафенца,на дискотеки,вечер се разхождахем по плажа.той стана мой мн добър френд-беше интелигентен.страшно забавен,адски сладък и чаровен е да беше малко лигав ама и аз съм тай че.Върнахем се в Пловдив.казах на гаджето си за моя нов френд(Мишо)Ама гаджето ми адски се разлути-тоз бил идиот,сваляч...ревнуваше ме от него всеки пат кат излзиахме,а ние с мишо излзиахме често.Гаджето ми ме подлодяваше с непрестанната си речност...затова веше не излзиахме мн често..на кои да предпочета компанията на вечно мрънкащото си гадже или на забавния и чаровен Мишо.Така веднъй бяхме излезли на кафе.Седяхме и си бъбрихме и той ме целуна аз в началото се дръпнах но после го целунах и аз-харесваше ми страшно много.Изжевнъж видях през прозореца гаджето си той ни беше видял.тва беше преди 2 дни не съм говорил НИТО С ЕДИНИЯ НИТО С ДРЪГИЯ КВО ДА ПРАЯ.И КИШИ СИ ИМА ПРИЯТЕЛКА...