.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Обичаме,наранявам го а тои ме пренебрегва

ходя с приятеля ми вече 3 месеца обичаме се но според него моето държание не е нормално ,уж съм го била наранявала и нз си какво.Че характера ми бил мн гаден и че е време малко да се променя към добро(така си е но не става на веднъж)И почнах да се държа по добре и по добре ,но днес уж почува и трябва да сме заедно ,но не сме.Днес тои не влезе в скупе аз реших да отида на плаж и като се върнах тои пак го нямаше звънах му и тои ми вика че е на мач.казвам му ади 8:30 ела да се видим и тои след малко се пребирам и ще се разберем.Това след малко стана 2 часа нз какво става помогнете ми

ee..ostavi go malko..ne e zadyljitelno postoqnno da ste zaedno..Dai mu vreme za priqtelite..da si po4ine..Tva e golqma gre6ka deto go pravim nie momi4etata-4e iskame da sme vse zaedno...
    A pyk tva 4e ti e kazal 4e trqa da se promeni6 e mnogo hubavo..Ako ne te haresva6e takava ..nqma6e da e s tebe..A toi iska da e s tebe i ti kazva 4e po-dobre 6te e ako si druga..
    Vypreki 4e ne e hubavo da im ugajdame ... ama...kato se obi4kate :P

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Обичаме,наранявам го а тои ме пренебрегва

Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    ходя с приятеля ми вече 3 месеца обичаме се но според него моето държание не е нормално ,уж съм го била наранявала и нз си какво.Че характера ми бил мн гаден и че е време малко да се променя към добро(така си е но не става на веднъж)И почнах да се държа по добре и по добре ,но днес уж почува и трябва да сме заедно ,но не сме.Днес тои не влезе в скупе аз реших да отида на плаж и като се върнах тои пак го нямаше звънах му и тои ми вика че е на мач.казвам му ади 8:30 ела да се видим и тои след малко се пребирам и ще се разберем.Това след малко стана 2 часа нз какво става помогнете ми
    кофти ситуация.. не му върви след гъза !

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен
    кат ходи6 след баткуфци тъй става

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    това е защото ме опреличи на змия.

ти сама каза че днес почива,може да е много изморен,да е имал проблеми или просто да не е в настроение,остави го да си почине и утре пак.

ili go zareji ili mu dai vreme

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kotetyyy
    ili go zareji ili mu dai vreme
    ти на колко беше?

Мега фен
    Град
    София
    Е какво толкова е станало?Недей да се ядосваш.Един ден е прекарал с приятели,поэабавлявал се е...кво лошо има?А и как да ти помогнем?Просто му се обади и му кажи ,че искаш да се видите.
    [size=7][b][u]fosse cos

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Е какво толкова е станало?Недей да се ядосваш.Един ден е прекарал с приятели,поэабавлявал се е...кво лошо има?А и как да ти помогнем?Просто му се обади и му кажи ,че искаш да се видите.
    е де ...звъннала му е,ма човека Левскар и гледа Левски:Локо плд - (3:1 май)

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от StayClose
    е де ...звъннала му е,ма човека Левскар и гледа Левски:Локо плд - (3:1 май)
    Лошо нема
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Hard Rock Cafe
    stiga si go presovala ostavi go da relaxira ot kirliviq ti harakter XD

aham
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си