- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Течение
zna4i cikula mi mina o6te v na4aloto na tozi mesec i ot v4era mi te4e edno 4ervenikavo kafqvo te4eniee![]()
upla6ena sam slu4valo li vi se e
![]()
![]()
![]()
![]()
клекни над леген с вода и си подмий вагината с два пръстаПървоначално написано от Анонимко
![]()
kupqh se v4era ina4e seki den se podmivam taka 4eПървоначално написано от Анонимко
kakvo mi e i normalno li e sly4vali vi seeeee
![]()
За твое сведение мила аз лично смятам че това е....цикъла тиДоколкото знам към края и началото на цикъла има такова течение....което е част от самия цикъл...не си ли се замисляла че е време вече да ти идва ПАК????...пфф божке тфа е просто цикъла ти....не търси под вола теле...а ако толкова се притесняваш иди на генеколог..макар че не виждам защо...
Това наистина е цикълът ти! Щом последно ти е дошло началото на този месец е нормално да ти и дойде сега.
dano da e taka![]()
![]()
![]()
![]()
да не тече ръжда![]()
![]()
podigravai se ti doide li ti na glavata 6e se vidi6 v 4udoПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
respect
Пф....
Вие и цикъла не можете да си сметнете даже![]()
Обикновенно, през колко ти идва? ГОДИНА?
SURPRISE! Този път ти е дошло на време![]()
![]()
![]()
![]()
омг... омг...омг....
glupa4ke nali kazah 4e mi e go6lo i mi svar6i ama sega ima nqkfo te4enie i pitam za negoПървоначално написано от Made_of_Pain
Първоначално написано от Анонимко
ХАХАХАХА
Глупачка е найс, имайки предвид, че поне знам, кога ми идва![]()
![]()
![]()
да ти пикам у мозъка лайненце малко! НЕ СЕ ЛИ СЕЩАШ КАКВО Е ТФА?Първоначално написано от Анонимко
ПОЧНАЛА СИ ДА СеРЕш ПРеЗ пиЧКАта ОК?
hahahahahaha ti mai ve4e znaesh ot opit kfo eПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
искам да ви попитам нещо-на мен вчера ми беше последния ден от цикъ;а и ми течеше светло кафяво,а друг път последните дни ми тече тъмно кафяво-нормално ли е да ми е светло кафяво последния ден-и моля без ебавки
Първоначално написано от Made_of_Pain
Ем явно наистина и идфа на година...то не пречи пак да ти дойде![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Нормално си е .Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.