- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов към играчки:Играете ли си още с играчки?
Здравейте,и да моето нахалство няма край-все пиша.Искам да проверя,дали има хора който обичат играчки и все още се анимават с тях.Аз съм на 14 и майна спя с плюшен тигър или мечка(зявиси от къде съм и с кой)Все още си пазя играчките от преди и от време на време си ги разглеждам-луд ли съм много?Аз като всяко лапе си харесвах Костенурките нинджа и ПОуър Рейнджърс,вече ме дразнят много здраво,ама за какво си пазя играчките и какво толкова много ме кефят?
П.П.-Никъде не отивам без плюшена играчка и малка фигурка на Соник(аз съм идиот лапе к'во да ви кажа,бях де.)Немоога вече да спя без тях.
Та да се върнем на темата-луд ли съм,е то,че съм съм ама много ли?![]()
![]()
![]()
![]()
Не си. Аз съм по-зле. След 3 месеца правя 18, но спя с плюшената мишка Маркиз, розовото жирафче Пингвин, костенурката-травестит Гошо и мяукащата ми плюшка Дукесата. За малко да забравя - и едно огромно червено куче на име.. Ъ. Няма име. Той просто е Голямото червено плюшено кучел
Не само това, но вчера приятелят ми ми каза, че когато спим на едно легло заедно и той ме ръчне без да иска, като се събудя мърморя в просъница, лапам палец, след 2-3 секунди го вадя от устата си и заспивам.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
az ne si o6te minalata godina sprqh!!! a sym na 13
Спя с Един гепард на сини точки-Оз,и две плюшени мечки-теди и Мадридос-аз луд+това кога за последно си виждала човек да е нервен и от нямане к'во да прави да извади играчка от костенурките нинджа с 5 лица да спре да говори и да сменя лицата на играчката и да прави мимики с нея вместо да говори?Та много ли съм луд?
+Приятелят ти те събужда,аз го намирам за салдко,когато спя с мойта тя ми казва,че съм сладък заобиколен от играчки,за бога спя с момиче а съм заобиколен от 2 мечки и един гепард,лошото е,че се чудя ако се събудя вечерта кой да гушкам-нея или Ози....![]()
![]()
ПП.Няма вече какво да се чудя,тя нали замина![]()
![]()
хехе)
Аз никога не съм си играла с играчки(кукли и тем подобни), но си пазя плюшките, дори допълвам колекцията.
Никога не заспивам без надуваемата си кукла![]()
![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
И аз не обичам куклиПървоначално написано от be_true
Но обожавааааам плюшки. Розовото жирафче Пингвин ми е от мъжо
Подари ми го, когато направихме 2 месеца. А мен ме беше бъзе даже да му ги честитя, за да не ме помисли за някаква маниячка на тема обвързване и да се уплаши и да ме зареже
А сега е такава голяма любов..
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
даже в момента заигравам едно роботче и лего човече,баси мелето ...
От 2 годишна спя с куклата си Тони(Антоанета), която тати ми донесе от Германия. Когато съм си в моето легло не мога без нея.
Преди спях с Мечото без очи, който е бил на тати. Но вече не.Спя самичка или с едно друго космато нещо
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
хах, sweetПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
)
и, за да не флуудя:
Събирам плюшени кученца(е, не само, но предимно), защото нямам възможност да си взема истинско...засега)
Любимото ми е кръстено Даки(което не е дакел)
spa s gumena kukla da imam pove4e mokri sani6ta -_-
btw, po-qko e s vazglavnica, vmesto igra4ka, poslednoto e rabesto i s nepravilna forma, a vazglavnicata si e meki4ka prodalgovata, moje6 dori i s krakata si da q sgrab4i6![]()
Какво космато нещо???!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az puk spq s plu6eno ku4e koeto se kazva Pufi a sum na 12 mn sum zle![]()
Аз все още си пазя най-ценните лимки.
Не си зле, аз какво да кажа, като съм на 17 и откакто се помня, не заспивам без един голям сив заек, носещ името Митко (Първоначално написано от crazy_ligla
)...
![]()
![]()
Аз от около 3 години спя с едно мече - Сънчо.Не обичам куклите, даже когато бях малка не си играех почти с тях, а само правех дрехи за куклите на разни приятелчета от блока.
Винаги съм харесвала играчките на момчетата повече от тъпата Барби.
![]()
аз от година и 8 месеца спа с един черен мопс![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
вече 18год спя с мечока ми...освен това имам много плюшки навсякъде из стаята... обааааче не си играя с тях... само си ги гушкам... и то най-вече 2та ми мечока на леглото...
а пък сега съм решила да си взема един от онези огрооооооооомни плюшени мечоци дето са направо като фотьойл...така ще има кой да ме гушка постоянно ^^![]()
но все не мога да си харесам някой... повечето са с мн сплескани муцуни
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от tuzaro
U perv!![]()
да бе браво...Първоначално написано от AFT
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Имам си един мечо, който тате ми донесе от Франция като бях малка. Още си спинкам с него и дргуто ми мече (живото).
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
обичам да засипвам с едно плюшено куче Плуто![]()
Ами до миналото лято преди да направим ремонт на стаята ми спях с около 10 играчки.Но сега имам само един голям мечок,които е на половината на мен голям и едно малко патенце,което много обичам.А когато си ходя в леля ми спя при големите играчки,те са 3 ама са големи колкото мен.Много е яко .... ясе едно спя с някого,но мога да го изритам,когато си поискам![]()