.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Theater Ghost
    Guest

Любов към играчки:Играете ли си още с играчки?

Здравейте,и да моето нахалство няма край-все пиша.Искам да проверя,дали има хора който обичат играчки и все още се анимават с тях.Аз съм на 14 и майна спя с плюшен тигър или мечка(зявиси от къде съм и с кой)Все още си пазя играчките от преди и от време на време си ги разглеждам-луд ли съм много?Аз като всяко лапе си харесвах Костенурките нинджа и ПОуър Рейнджърс,вече ме дразнят много здраво,ама за какво си пазя играчките и какво толкова много ме кефят?
    П.П.-Никъде не отивам без плюшена играчка и малка фигурка на Соник(аз съм идиот лапе к'во да ви кажа,бях де.)Немоога вече да спя без тях.

Та да се върнем на темата-луд ли съм,е то,че съм съм ама много ли?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Не си. Аз съм по-зле. След 3 месеца правя 18, но спя с плюшената мишка Маркиз, розовото жирафче Пингвин, костенурката-травестит Гошо и мяукащата ми плюшка Дукесата. За малко да забравя - и едно огромно червено куче на име.. Ъ. Няма име. Той просто е Голямото червено плюшено кучел

Не само това, но вчера приятелят ми ми каза, че когато спим на едно легло заедно и той ме ръчне без да иска, като се събудя мърморя в просъница, лапам палец, след 2-3 секунди го вадя от устата си и заспивам.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

az ne si o6te minalata godina sprqh!!! a sym na 13

Guest
    Спя с Един гепард на сини точки-Оз,и две плюшени мечки-теди и Мадридос-аз луд+това кога за последно си виждала човек да е нервен и от нямане к'во да прави да извади играчка от костенурките нинджа с 5 лица да спре да говори и да сменя лицата на играчката и да прави мимики с нея вместо да говори?Та много ли съм луд?
    +Приятелят ти те събужда,аз го намирам за салдко,когато спя с мойта тя ми казва,че съм сладък заобиколен от играчки,за бога спя с момиче а съм заобиколен от 2 мечки и един гепард,лошото е,че се чудя ако се събудя вечерта кой да гушкам-нея или Ози....

ПП.Няма вече какво да се чудя,тя нали замина

Мега фен Аватара на Blab
    хехе)
    Аз никога не съм си играла с играчки(кукли и тем подобни), но си пазя плюшките, дори допълвам колекцията.

Никога не заспивам без надуваемата си кукла
    People Allways Leave !!!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    хехе)
    Аз никога не съм си играла с играчки(кукли и тем подобни), но си пазя плюшките, дори допълвам колекцията.
    И аз не обичам кукли Но обожавааааам плюшки. Розовото жирафче Пингвин ми е от мъжо Подари ми го, когато направихме 2 месеца. А мен ме беше бъзе даже да му ги честитя, за да не ме помисли за някаква маниячка на тема обвързване и да се уплаши и да ме зареже А сега е такава голяма любов..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    даже в момента заигравам едно роботче и лего човече,баси мелето ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    От 2 годишна спя с куклата си Тони(Антоанета), която тати ми донесе от Германия. Когато съм си в моето легло не мога без нея.

Преди спях с Мечото без очи, който е бил на тати. Но вече не. Спя самичка или с едно друго космато нещо
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    хехе)
    И аз не обичам кукли Но обожавааааам плюшки. Розовото жирафче Пингвин ми е от мъжо Подари ми го, когато направихме 2 месеца. А мен ме беше бъзе даже да му ги честитя, за да не ме помисли за някаква маниячка на тема обвързване и да се уплаши и да ме зареже А сега е такава голяма любов..
    хах, sweet)
    и, за да не флуудя:
    Събирам плюшени кученца(е, не само, но предимно), защото нямам възможност да си взема истинско...засега)
    Любимото ми е кръстено Даки(което не е дакел)

Град
    Hard Rock Cafe
    spa s gumena kukla da imam pove4e mokri sani6ta -_-

btw, po-qko e s vazglavnica, vmesto igra4ka, poslednoto e rabesto i s nepravilna forma, a vazglavnicata si e meki4ka prodalgovata, moje6 dori i s krakata si da q sgrab4i6

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Преди спях с Мечото без очи, който е бил на тати. Но вече не. Спя самичка или с едно друго космато нещо
    Какво космато нещо???!

crazy_ligla
    Guest
    az puk spq s plu6eno ku4e koeto se kazva Pufi a sum na 12 mn sum zle

Curse Of Destiny
    Guest
    Аз все още си пазя най-ценните лимки.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от crazy_ligla
    az puk spq s plu6eno ku4e koeto se kazva Pufi a sum na 12 mn sum zle
    Не си зле, аз какво да кажа, като съм на 17 и откакто се помня, не заспивам без един голям сив заек, носещ името Митко ()...

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз от около 3 години спя с едно мече - Сънчо. Не обичам куклите, даже когато бях малка не си играех почти с тях, а само правех дрехи за куклите на разни приятелчета от блока. Винаги съм харесвала играчките на момчетата повече от тъпата Барби.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз от година и 8 месеца спа с един черен мопс
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

вече 18год спя с мечока ми... освен това имам много плюшки навсякъде из стаята... обааааче не си играя с тях... само си ги гушкам... и то най-вече 2та ми мечока на леглото...

а пък сега съм решила да си взема един от онези огрооооооооомни плюшени мечоци дето са направо като фотьойл...така ще има кой да ме гушка постоянно ^^ но все не мога да си харесам някой... повечето са с мн сплескани муцуни
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro

U perv!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro

U perv!
    да бе браво...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Имам си един мечо, който тате ми донесе от Франция като бях малка. Още си спинкам с него и дргуто ми мече (живото).
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    обичам да засипвам с едно плюшено куче Плуто

Супер фен
    Ами до миналото лято преди да направим ремонт на стаята ми спях с около 10 играчки.Но сега имам само един голям мечок,които е на половината на мен голям и едно малко патенце,което много обичам.А когато си ходя в леля ми спя при големите играчки,те са 3 ама са големи колкото мен.Много е яко .... ясе едно спя с някого,но мога да го изритам,когато си поискам
    Обичам те <3 !!!

Спинкам си с едно голямо мече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си