.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на machoka
    Явно всички писали в темата сте още деца...

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от trt1989
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Явно всички писали в темата сте още деца...
    явно ти все още си си боклук...нема се оправиш мачок...нещастник си !
    Тая цигулка можеш да си я пъхнеш там, където инак пъхат други неща от човешко-анатомичен характер. Ако не влезе отведнъж, ще ти помогна с отмерено праволинеен шут.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    От 2 годишна спя с куклата си Тони(Антоанета), която тати ми донесе от Германия. Когато съм си в моето легло не мога без нея.
    И аз така с мойта кукличка, без нея не спя спокойно, ама не спя само с нея де..и с плюшения слончо дето бебето ми го подари като направихме 1 месец...

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Какво космато нещо???!
    Иска ми се да кажа, че е котето, но е просто едно с брада и коса...котето не ще да станем 3 неща в леглото
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ми не мога да кажа,че играя с играчки,но си имам едно розово кученце което гушкам всяка нощ ( понеже няма друго )
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

аз си имам един папагал дето си го гушкам докато спя

Играя не... спя с някоя понякога... да
    Клик ми (:

Emi az ko da kaja na 16 sam i spq s 3 plu6kovci edni mnoo qki me4ki..dori iamt nekvi imena ahah nai-golqmoto e sa6a,po malkoto sa6a mlad6i a ani-malkoto..sa6a djunior..kuku sam ahahha =)
    гЛэДАш мЭ и мИ zAвИждаШ..sAмO тФа вижДам..нЭ sпИRаШ мЭн дА кОмЭнтИRаШ..кЪф тИ Э пRоbЛэмА..Эй sЯ и тФоя мЪж щЭ вzЭмА*[!].

Theater Ghost
    Guest
    Лего РУЛЗ,то ако си изхвърлиш легото си луд,забавно е,правиш к'вото и да е,от това бях направил панел на 4 компа,беше зарибено,ама ги махнах,щото бяха не разположени развномерно и залитаха като пияни.Един приятел още си играе с тя и е изобретявал всичко от вибратор до кенеев)_с бионкъл(_Аз само си ги гледкам,като ме хфане лигавата и си изкарвам малко соникче и си цъкам като ненормален,ама понеже повечето мацки дето познавам ги кефо това-продължавам да си го правя!!!

Това съм аз-вече се регнах ,та легото кърти мивки!
    Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ

Град
    Бургас
    Спинкам с един голям лилав слон
    OnLy God CaN Judge Me !

Guest
    Само аз ли не гушкам играчкиииии Имам си, ама не спя с тях

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    Това горе бях аз ...
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз не винаги гушкам играчки просто когат ми скимне си зимам слона подарък от гаджитууу
    OnLy God CaN Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
    аз не винаги гушкам играчки просто когат ми скимне си зимам слона подарък от гаджитууу
    И като скъсате с какво ще спиш
    Клик ми (:

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Цитирай Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
    И като скъсате с какво ще спиш
    Пак с него мене не ме бърка тфа че сме скъсали
    OnLy God CaN Judge Me !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз си се кефя на голямата ми зелееена плюшена жаба! и на любимото ми пухкаво куче.
    Но рядко спя с тях.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

е не си играя но още си спя с мечето което баба ми прати когато бях в 3ти клас

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Нищо ти няма,споко.И аз съм на 14,но спя с едно мече-Мечо и едно куче-Шарпи.Много си ги обичкам.Шарпи го нося почти навсякъде.И понякога даже си играя с кукли
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Не не си играя с играчки имам плюшки и аз стаята но си седят само там като спя имам навих да гушкам възглавницата (една мъничка) или мойто мило..но играчки одавна не гушкам
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Нищо ти няма,споко.И аз съм на 14,но спя с едно мече-Мечо и едно куче-Шарпи.Много си ги обичкам.Шарпи го нося почти навсякъде.И понякога даже си играя с кукли

и аз тей,веднъж бях помъкнала плюшеното кученце с мен на една хижа,просто защото съм свикнала да гушкам нещо нощем
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    софия
    Пръсъединявам се към клуба на порастналите дечица!Имам 30 плюшки, всяка от които си има име и история! само на леглото ми имам 17 , но гушкам само 2-3 и то предимно като е студено , 4е в жегата много затоплят. Освен това не тръгвам никаде без Мечо и Мунка( това са най-първите ми плюшени играчки)А да и забравих да спомена ,че скоро станах на 18!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами аз пък никога не съм обичала много плюшки и имам само 3 които са от приятеля ми.Когато някой ми подари ги давам на сестра ми че тя си прави колекция.Иначе спинкам с едно бяло мече с крилца на име Амор което ми е подарък за Св.Валентин (даже си го носих с мен в БГ) и едно огромно куче което все още няма име

Мега фен
    Град
    София
    Спа с много плюшени играчки и си ги обичкам От детството ми,като съм ходила в Мк доналдс имам огромни колекции и си ги паэя по човалите.
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си