- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов към играчки:Играете ли си още с играчки?
Тая цигулка можеш да си я пъхнеш там, където инак пъхат други неща от човешко-анатомичен характер. Ако не влезе отведнъж, ще ти помогна с отмерено праволинеен шут.Първоначално написано от trt1989
И аз така с мойта кукличка, без нея не спя спокойно, ама не спя само с нея де..и с плюшения слончо дето бебето ми го подари като направихме 1 месец...Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Иска ми се да кажа, че е котето, но е просто едно с брада и коса...котето не ще да станем 3 неща в леглотоПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ми не мога да кажа,че играя с играчки,но си имам едно розово кученце което гушкам всяка нощ ( понеже няма друго )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
аз си имам един папагал дето си го гушкам докато спя![]()
![]()
![]()
Emi az ko da kaja na 16 sam i spq s 3 plu6kovci edni mnoo qki me4ki..dori iamt nekvi imena ahah nai-golqmoto e sa6a,po malkoto sa6a mlad6i a ani-malkoto..sa6a djunior..kuku sam ahahha =)
гЛэДАш мЭ и мИ zAвИждаШ..sAмO тФа вижДам..нЭ sпИRаШ мЭн дА кОмЭнтИRаШ..кЪф тИ Э пRоbЛэмА..Эй sЯ и тФоя мЪж щЭ вzЭмА*[!].
Лего РУЛЗ,то ако си изхвърлиш легото си луд,забавно е,правиш к'вото и да е,от това бях направил панел на 4 компа,беше зарибено,ама ги махнах,щото бяха не разположени развномерно и залитаха като пияни.Един приятел още си играе с тя и е изобретявал всичко от вибратор до кенеев)_с бионкъл(_Аз само си ги гледкам,като ме хфане лигавата и си изкарвам малко соникче и си цъкам като ненормален,ама понеже повечето мацки дето познавам ги кефо това-продължавам да си го правя!!!![]()
![]()
![]()
Това съм аз-вече се регнах,та легото кърти мивки!
Act once again with me,our silent play...My power over you grows strong,yet you turn from me to stage behind,,but Ŧђę Pђąńŧ
![]()
![]()
Спинкам с един голям лилав слон
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Само аз ли не гушкам играчкиииии![]()
Имам си, ама не спя с тях
![]()
Това горе бях аз ...
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
аз не винаги гушкам играчки просто когат ми скимне си зимам слона подарък от гаджитуууПървоначално написано от Анонимко
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Пак с него мене не ме бърка тфа че сме скъсалиПървоначално написано от MajeStic
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Аз си се кефя на голямата ми зелееена плюшена жаба! и на любимото ми пухкаво куче.
Но рядко спя с тях.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
е не си играяно още си спя с мечето което баба ми прати когато бях в 3ти клас
![]()
Нищо ти няма,споко.И аз съм на 14,но спя с едно мече-Мечо и едно куче-Шарпи.Много си ги обичкам.Шарпи го нося почти навсякъде.И понякога даже си играя с кукли![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Не не си играя с играчки имам плюшки и аз стаята но си седят само тамкато спя имам навих да гушкам възглавницата (една мъничка) или мойто мило..но играчки одавна не гушкам
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от sexy_for_you
и аз тей,веднъж бях помъкнала плюшеното кученце с мен на една хижа,просто защото съм свикнала да гушкам нещо нощем![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Пръсъединявам се към клуба на порастналите дечица!Имам 30 плюшки, всяка от които си има име и история! само на леглото ми имам 17 , но гушкам само 2-3 и то предимно като е студено , 4е в жегата много затоплят. Освен това не тръгвам никаде без Мечо и Мунка( това са най-първите ми плюшени играчки)А да и забравих да спомена ,че скоро станах на 18!![]()
Ами аз пък никога не съм обичала много плюшки и имам само 3 които са от приятеля ми.Когато някой ми подари ги давам на сестра ми че тя си прави колекция.Иначе спинкам с едно бяло мече с крилца на име Амор което ми е подарък за Св.Валентин (даже си го носих с мен в БГ) и едно огромно куче което все още няма име![]()
![]()
Спа с много плюшени играчки и си ги обичкамОт детството ми,като съм ходила в Мк доналдс имам огромни колекции и си ги паэя по човалите.
![]()
[size=7][b][u]fosse cos