- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За тази вечер...
Dove4era 6te izlizam i iskam nai-posle da napravq ne6to po vaprosa s mom4eto,koeto haresvam.Naskoro se zapoznahme,ne sam mu bezrazli4na no nz tazi ve4er kato go vidq kakvo da napravq da go zagovorq li kvo?!?!?![]()
![]()
PLS kajete mi 4esno bez komentari ot sorta na: Lape6ka istoriq ili ti tupa li si ...
Ти сама си отговори - заговори го, остави се на течението и желанието да се сближите. Не е нужно толкова да го мислиш. Нали идва от сърцето?..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
pokaji 4ustvata si!!! a ti ot kyde znae6 4e si mu bezrazli4na?
moje da krie 4ustvata si!
тая вечер е студено, а всички знаем кво правят по филмите в студените вечери![]()
чети внимателно! ми като знаеш кво чакаш?Първоначално написано от kotetyyy
Отнема минута да срещнеш някого.Отнема час да го опознаеш.Отнема ден за да се влюбиш в него и цял един живот да го забравиш.
mi...nz i az 4esno kazano v gore dolu su6tatya situaciq sam no..mislq 4e e nai-dobre da go izdebne6 kogato e sam i strelqi\
/
Удивително прав си! Една моя едногодишна връзка започна с студена утрин насред градската градина, а той носеше якеПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
uao kolko romanti4noПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
iskam i az taka xa-XA-xa
Абе, всичко си има романтичните моменти. Например в този същия студен ден, точно когато отивах към градината, където беще срещата ни, един педофил ми предложи близалка и си ”полафихме”. Поне момчето, с което имах среща искаше да ходи да го бие, ама оня вече беше далеч. Ех, романтика, романтика.. Чак да ти окапят очите от любофно реванеПървоначално написано от Sladinka_f
![]()
ehe super![]()
![]()
ta kvo stana?
Testis unus,testis nullus...
те вече са под някое дръвче гушнати,затаили дъх,в очакване.Първоначално написано от vladuha haili
![]()
![]()
Да! Верно после сподели как е минало може да изпробвам нещо хаах
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
[b]xax i pri men taka stana samo deto ne be6e sutrin a sledobqd i edna priqtelka mi vze bluzata 6toto i be6e stanalo hladno i tykmo se bqh ot4aqla i q karah da otidem nqkade na kafe 6toto mi e studeno ili da me gu6ne i mom4eto kaza " mi ela az 6e te stoplq " .... eeh romantikaПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
ne si pro4ela vnimatelno,momi4eto kaza 4e NE mu e bezrazli4naПървоначално написано от kotetyyy
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
oooof ae kagi kvo e stanalo bee
Поговорете сиако ти стане студено му кажи ако е дженталмен ше ти даде горница,блуза нещо от подобието,ше те гушне да те стопли и така
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Действай и всичко ще си дойде последователно.![]()
Говорете си за каквото ви хрумне.Така от сега да мислиш-не става.
e to e minalo ve4e
даа и на мен ми е любопитно какво е станалоПървоначално написано от vladuha haili
![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир