- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажа на мама?
zna4i problema e sledniq 4e hodq s mom4e vsi4ko e ok m/u nas ama edna fr iska da kaja na maika mi ne moga za6toto ako go napravq tq 6te me nakara da skasam s nego a az ne iskam i tq zapla6va 4e ako az ne i kaja tq 6e i kaje a mama i bez tva se samnqva plsss help kajete kvo da napravq![]()
P.P sry ako temata ne e za tuka
т.7 от Правилника!
Модерирано то sh3_1s_7h3_0n3
А эащо приятелката ти настоява да кажеш на майка ти?Да не би да не одобрява момчето?...
Иначе не виждам смисъл в това.Не мисля,че е нужно да информираш майка ти ,че имаш гадже.Не энам на колко си,но няма нищо лошо в това.Ако не искаш да и каэваш,недей.Ти си таэи ,която ще реши ,а не приятелката ти.Кажи и го.
[size=7][b][u]fosse cos
ти на колко си че майкати ти казва ко да правиш?
Raise your fist!
ти приятелката остави на нас...
кво ти трябва да казваш на майка ти?
тая приятелка може да я махаш вече.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Я верно думай на колко си![]()
[size=7][b][u]fosse cos
да не я зимаш за жена?Първоначално написано от Presley`n`Sum
ami az sam na 14 a fr-to na 13 a tq ina4e ne poznava mom4eto a nz 6to iska da kazvam na maika mi no ne mi se misli kvo 6e stava mama ni6to nqma da mi akje osven da skasam s nego a ne iskam na6te sa malko strogi v tva otno6enie iskat pove4e da u4a i po malko da se zanimavam s mom4eta ama sega kat razberat savsem 6e sgazq luka
tuzaro,
що не замълчиш с глупавите си включвания на слабо време?
Авторката - кажи на майка си.. за да те кара твоята приятелка, значи има повод... ти и сега се срещаш тайно с момчето от майка си - и да ти забрани, какво губиш? Пак същата ситуацията.. ще се срещате тайно. Но послушай моят съвет - кажи и![]()
Ами аз мисля,че,няма смисъл да казваш на майка си ако не искаш!А и все пак дори да й кажеш нищо не губиш пак може да си се срещате тайно
![]()
...I hate you today as much as I did yesterday...maybe a little more!...
Цензура!
.: machoka :.
Още съм в дясноПървоначално написано от tuzaro
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Защо се притесняваш да кажеш на майка си? Ако не мислиш, че момчето не е подходящо за теб, нямаш проблеми.Въпреки че са по възрастни и родителите ти са хора и най-вероятно ще ти кажат да внимаваш какво правиш и това е.Не се притеснявай ами просто отиди и кажи на майка си че вече си имаш гадже.![]()
Ти решаваш дали да казваш на майка си ..ако наистина харесваш момчето кажи на майка си ..така ще ти е по лесно , когато излизате някъде заедно няма да се притесняваш че някой може да ви види и после да и каже ..ще можете да сте си заедно когато си искате ..но пък друг е въпроса ако тя няма да позволи ..в което много се съмнявам ..може да и кажеш че не е нищо сериозно или нещо такова и предполагам няма да има нищо против![]()
a da iamte nqkakav plan da kaja na mama 6toto 4estno kazano ni6to ne mi hrumva tq i bez tva predpolaga i ve4e nz![]()
Еми отиваш и казваш на майка си че си имаш приятел,и мойте родители са консервативни,но приеха факта че си имам приятел.Първоначално написано от Анонимко