- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- специално за едно момче...
специално за мачока който незнам дали е момче или некав друг индивид
Като за начало излез от облика на лекето на тати с дебелио ланец и плиткия мозък.- ти нещо завиждаш за плиткия мозък май а? или за дебелия ланец ?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Исках да гледам сеир ма го няма!![]()
Light The Universe
Не бе брат, яд ме е, че нямам външност като твоята за да свалям мадами.. а и пари нямам като теб, да си позволя такива ланци, такива чудеса.. леле, всички мадами ли са твои?
ми чесно казано не сички ама половинатаПървоначално написано от machoka
още ли ше се заяждаш с мене?
Ам дай ми тогава някоя мадама и малко кинти да я черпя от скъпите шотчета по 3.50?
а ти кво ше ми дадеш?Първоначално написано от machoka
Аз ако имах какво да ти дам, щях ли да искам от теб?!
Аре бе, така като ти гледам стайлинга, имаш парички за тузарски.. гелчета, фризьорчета т'ва онова.. не си случаен типаж.
Тузара, ей.. Що се заяждаш с Мачока?![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
А така засрами се!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Light The Universe
като прочетох заглавието и си викам "брей, тука ше става няква гей драма" пък то.....
язък![]()
Да ве, и аз се измамих. Кофти тръпка. Темата пак е изблик на чувства, ама не толкоз нежни и гальовниПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Така и не разбрах що се заяжда с Мачока.. То вярно е, че никой (особено един админ) не може да се харесва винаги на всички.. Ама чак пък тема да пуска???!![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ПФУ!Първоначално написано от Seizure of Power
Сакън!![]()
Light The Universe
Къде се дяна бе шефче, да не ти падна гелосания перчем?!
аз не се заяждам! той се заяжда кат ми казва че пускам глупави мнения... аз си ги харесвам и ше си ги пускамПървоначално написано от Valar
П.П.мачока аз съм голем далавераджия и не раздавам така пари... ако имаш некво предложение за некоя далавера може да помислим
Сега вече ми привлече вниманието! Дано админите не заключат темата, защото ми е много любопитно кви са тия "далавери", които въртиш.Първоначално написано от tuzaro
Казаха ли ти го в очите!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Light The Universe
на кой в очите?Първоначално написано от Valar
Кой знае защо предусещам, че би направил страхотна кариера като спортен коментаторПървоначално написано от Valar
![]()
Ебавам се бе!Първоначално написано от tuzaro
![]()
Разпусни кво толква се връзваш на всичко!
Light The Universe
Айде сподели, моля те, кви са тия далавери, кви са тия пет лева?..Първоначално написано от tuzaro
как така няма да се връзва ?!?
един далавераджия винаги седи нащрек или свършва като няколко страници в книга за "Смъртта на големите далавераджии"
![]()
дано скоро да не свърша кат тея хора че ми се живееПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
ЕЗтествено!Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Light The Universe