- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна на 15 ;(
MOLQ VI HORA ZA SAVET KAKVO DA PRAVQ....NA 15 SAM ... SEGA 6TE SAM 9KLAS....IMAM SI SERIOZEN PRIQTEL OT 1GODINA ..TOI E NA 20....PREDI 1SEDMICA RAZBRAH 4E SAM BREMENNA I NEZNAM KAKVO DA PRAVQ...KAZAH NA PRIQTELQ SI I TOI MI KAZA DA ZADARJA DETETO I 4E DVAMATA 6TE GO GLEDAME...NO NEZNAM KAKVO DA PRAVQ ..NEZNAM KAKVO DA KAJA NA NA6TE I KAK 6TE REAGIRAT TE...PRIQTELQ MI E MNOGO 6TASTLIV I NE SE PRITESNQVA IZOB6TO A AZ NEZNAM KAK DA POSTAPQ ..MOLQ VI ZA POMO6T...I BEZ EBAVKI SAVSEM SERIOZNA SAM ;(
Аборт! И то колкото е възможно по-скоро, защото след време може да е късно.
DA..NO PRIQTELQ MI E TVARDO PROTIV I ISKA DA ZADARJA DETETO..INA4E RISKUVAM DA ZAGUBQ NEGO
ami az mislq 4e ako realno tvoqt priqtel jivee s tehnite i e na tehen grub vuob6te e prekaleno nerazumno da gledate dete ta vie o6te ste deca!Ot druga strana edin abort bi mogul i da te ubie, no pri vsi4ki slu4ai trqbva da govori6 s va6te!Ne zabravqi 4e te sa tvoi roditeli i mislqt za teb i pravqt vsi4ko za tvoe dobro, dori sega da pobesneqt i da nastupi 3ta svetovna u vas te 6te ti prostqt rano ili kusno no dori v qrostta si 6te ti pomognat da vzeme6 pravilno re6enie!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Ами остава детото и ако той е сериозен го гледайте...Първоначално написано от Анонимко
това е решението според мен..
П.П.Но ти да си на 15 а той на 20 е тъпо ама аре..по-добре да имате до 1-3 години разлика макс..![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Абе, момиче, ти да не си луда да го задържиш?! Да не искаш да си опропастиш целия живот? Опичай си акъла и прави аборт, защото не "може би", а СЪС СИГУРНОСТ ще съжаляваш мн след време. Милсиш ли, че си готова, не само психически, но и физически да родиш и да отглеждаш дете в момента? Може мн а обичаш приятеля си, но ТИ си бременна и ТИ ще трябва да родиш и ТИ ще си майката! И най-добре кажи на вашите.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Еми мила, това че той поема отговорнос е хубаво, друг е въпроса че от тук нататък живота ти ще стане съвсем друг-сериозен и отговорен закоето все ощ ене си готова. Единствения и правилен начин е да говориш със вашите(препоръчвам не наведнъж а първо с по-толерантния от родителите ти) след консултацията с тях седнете четиримата с приятеля ти и родителите и поговорете като зрели хора а не с наказания, виканици и скандали-нищо няма да постигнете така. Смятам че приятеля ти е достатъчно голям за да не присъстват инеговите родители но все пак и те трябва да са наясно и всички заедно да решите. Наистина за теб е опасно да задържиш детето, още повече че не искам да те плаша но от една страна всичките ти планове и мечти намират края си, но от друга детето е една голяма радост, и след като приятеля ти дори е щастлив от това може да се разгледа и алтернативата да о оставиш. Едва ли ти казах нещо по-различно от нещата които и сама си даваш сметка, но дано ти е станало поне малко по-лесно. Но най-важното е да си спокойна, няма място за сълзи и самосъжаление, каквото станал станало, бъди силна и най-вече подкрепяйте се един друг с пиятеля ти. Вече сте заедно от годин а и предполагам че си имате доверие и иподкрепа но сега трябва да е по-силна отвсякога-бъдете единни. Но както казах вече-единственото правилно нещо е преди каквото ида предприемешда говориш със родителите си и повтарям-бъдете спокойни и единни, всичко все някога ще се оправиУспех
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Обясни му,че си все пак на 15-крехка възраст!Та ти си дете!Как ще отгледаш бебе?Кажи на приятеля си да помисли за теб-малка си,а родителите ти абсурд да се съгласят да го задържиш...А самото раждане е опасно за 15-годишна (не че аборта не е,напротив),но според мен по-добре направи аборта...
TOI JIVEE SAMO S BA6TA SI ZA6TOTO MAIKA MU GI E NAPUSNALA KOGATO TOI E BIL MALAK....V MOMENTA BORIS-PRIQTELQ MI RABOTI I SA6TEVREMENNO U4I V MEITO...NEZNAM PROSTO KAKVO DA PRAVQ ....GOVORILA SAM DO SEGA SAMO S NEGO I DNES MISLQ DA KAJA NA O6TE EDNA MOQ PRIQTELKA I NEQ DA POPITAM ZA SAVET TQ E PO GOLQMA OT MEN VSE PAK ..NO ZA NA6TE NEZNAM KAK DA POSTAPQ
Първоначално написано от Анонимко
Затова се ползва презерватив и се ражда дете когато си готова да кажем на 18 примерно или по-натам..Но незнам не съм жена за да говоря..
TANAJUTSU
ami predpolagam 4e znae6 4e ne moje6 da go krie6 dulgo!Na genekolog hodila li si pone da znae6 v koq sedmica si?
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
DA HODIH NA GINEKOLOG I RAZBRAH 4E SAM V 3 SEDMICA....KAZAH NA PRIQTELQ SI EDVA MINALATA SEDMICA KOGATO HODIH....SEGA VE4E SAM V 4-TA....ZNAM 4E E NAI DOBRE DO 3MESEC DA SE PRAVI ABORT..TAKA LI E?ILI KOLKOTO PO RANO TOLKOVA PO DOBRE?
мисля че да можеш според мен да направиш аборт и така...
TANAJUTSU
А ти прочете ли повечето от мнеията? даваш ли си сметка че родителие ти дори и да не ти проговорят повече ще ти помогнат? И моля те превключи на кирилица и пиши нормално защото честно ме заболяха очите да се дзвера над проблемите ти! Въртни се назад и прочети всички мнения, дай си сметка, помисли и тогава пак пиши пост. Още повече че не ти препоръчвам да казваш и на друг човек-аз поне небих, колкото и да ти е доверена, не те съветвам...Първоначално написано от Анонимко
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Нищо лично, но така или иначе надали той ще е още дълго време с теб..
Сега може да ти говори така, но като родиш(или преди това, когато вече ще е късно за аборт)да те зареже и да останеш сама с детето..
Естествено, че ще направиш аборт, все пак - дете бебе не може да гледа![]()
![]()
Кажи на ваще и отивай да правиш аборт, не си съсипвай живота, момиче![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
По-добре да загубиш него отколкото живота си от тук нататък...дете да не се гледа ей така с въздух...едно раждане е 2 бона...от там разходите се покачват прогресивно...а за себе си помисли ли?? Та ти още не си завършила средно...цял живот ли ти се работи като сервитьорка??...на крак по 18 часа на ден...Снаха ми е на 25 години и трудно се оправя сама с новороденото си дете...да не говорим за момиче на 15 години...а на приятеля си можеш да кажеш да го духа...ще му писнеш след 1 година и после ще се чудиш кво да правиш...цял живот самотна майка. СЪВЕТЪТ МИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА КАЖЕШ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО!!! Те ще могат да реагират адекватно...за разлика от теб и приятеля ти!!! Успех!!!
П.П. Не забравяй че родителите ти рано или късно ще трвбва да научат...така че навременното им оведомяване само ще ти помогне при взимане на трудни решения
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Първоначално написано от miloto_girl-4e
а така това е най-умното изказване..щом ти си на 15 а той е на 20 значи скача на всичко..смисъл такъв че не може да си намери на неговата възраст а е тръгнал за 15-годишни..така или иначе ще си намери друга и ще те зареже...абе споко ще се оправят нещата надявам се...![]()
TANAJUTSU
Абе ти ако го загубиш за едно такова нещо ясна работата...колко те е обичал![]()
TANAJUTSU
Поредната 15 годишна с надут корем. Аз за това казвам да се прави секс след 18, ама кой да ме слуша. Като той иска да гледа детето, а ти не-роди го и му го остави. да видим следващите 18 години ще има ли той личен живот.
Сега по-сериозно. Детето е и на двамата, но това си е твоето тяло. Като не искаш да носиш дете, да ти се гади, да повръщаш, да ти е неудобно да легнеш, да изтърпиш едно дълго и болезнено раждане-не си длъжна. Да, той е бащата, но всички последствия от бремеността и раждането ще тегнат на тебе. минимум 1 година без да ходиш на училище, после нова среда която едва ли ще гледа с добро око на майка на 15-16. За това смятам, че абортът е по-доброто решение. Обсъди го с приятеля си час по-скоро и вземете мерки. първият месец може да се прави медицински аборт(само с инжекция), но от 5-та сдмица нататък забрави. И все пак ако го направиш при точите хора и легално не вярвам да има усложнения. Успех!
BLAGODARQ NA VSI4KI VI ZA SAVETITE KOITO MI DADOHTE...V KRAINA SMETKA AKO BORIS DARJI NA MEN TOLKOVA 6TE BADE S MEN I SLED ABORTA....NO MISLQ PARVO DA MAHNA DETETO SLED TOVA DA MU KAJA NA NEGO I NA NA6TE...TAKA 6TE E NAI-DOBRE...PARITE IZOB6TO NE SA PROBLEM EDIN ABORT E 200LV PONE TUK PRI NAS...ZNAM ZA6TOTO SESTRA MI I TQ PRAVI PREDI NQKOLKO MESECA PONEJE PRIQTELQ I Q OSTAVI I TQ NE VIJDA6E SMISAL DA OSTAVI DETETO NI6TO 4E E NA 27...NAISTINA BLAGODARQNA VSI4KI ADSKI MNOGO ..STISKAITE PALCI VSI4KO DA MINE USPE6NO..KOGATO MINE VSI4KO 6TE VI PI6A OTNOVO
ами ако родителите ти реално го отглеждат?
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
не е в това да се прави на 18 а в това да се прави с акъл..т.е. с презерватив и няма да има проблеми![]()
TANAJUTSU
DA VE4E KAZAH 4E PRIQTELQ MI RABOTI I U4IПървоначално написано от swords1010
V KAKAV SMISAL REALNO GO OTGLEJDAT?TOEST AZ DA GO ZADARJA I TE DA SE GRIJAT ZA NEGO LI?OOO NE NE TOVA NIKOGA NQMA DA STANE..NQMA NA4IN...BA6TA MI MOJE DA E SAGLASEN NO S MAIKA MI NQMA DA SE OPRAVQ ABSURT E PROSTOПървоначално написано от Phoenixheart