.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: мнение

софия
    Guest

мнение

здр!
    аз не пи6а мн 4есто вьв форума,но днес ре6их да напи6а моята история да я споделя с вас,за6тото понякога много ме обарква и просто нз кво да прави и искам вие да си кажете ва6ето мнение!вси4ко запо4на може би преди 1-2 запознах се с ? мом4е и го харесах постепенно запо4наха не6тата и трагнахме.после скасахме!след окола 2 месеца пак трагнахме за около 10 дена после пак скасахме и пак след известно време трагнахме и този пат се задаржахме(11 месеца)вапреки 4е сме се карали за по 3 дена за глупости.и аз бях на по4ивка за 1 месец и когато се варнах си4ко си бе6е ок.дайе тои ми каза 4е няма да ходи на море заради мен за да сме заедно,НО един ден ми споменава 4е 6те ходи на море и мен не ми стана мн приятно но както и да е преди тва пак се карахме....и 5 дена преди да замина на море тои иска да приклу4им на6ата вразка и както и да е ок! и когато тои си бе6е о6те тук аз излязох с една моя фр на кафе и с едно мом4е(бив6ото ми) с което те мн се мразат,а и аз не го оби4ам нз 6то го направух но както и да е.след като тои си трагна веднага ми зеани и запо4ва да ме обижда и да ми казва колко не6та е направил за мен,мен ми стана мн гадно....после като се прибрах му писах смс с които един вид му обеснявам.и после тои заамина на море и не се бяхме 4ували.и да ви кажа мн пати ми се искало да му пратя смс просто да видя как е и какво прави като френдка оба4е зн 4е не трябва за6тото си мисля 4е на него воб6те не му пука и нз какво да права!
    кажете си мнението ако ви се 4ете!

е к'во? напиши му смс-а като приятелка... пък той да си го разбира както си иска... не влагай големи надежди и може и да не останеш разочарована
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: мнение

Цитирай Първоначално написано от софия
    здр!
    аз не пи6а мн 4есто вьв форума,но днес ре6их да напи6а моята история да я споделя с вас,за6тото понякога много ме обарква и просто нз кво да прави и искам вие да си кажете ва6ето мнение!вси4ко запо4на може би преди 1-2 запознах се с ? мом4е
    Преди 1-2 какво?..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

софия
    Guest
    е да да му напи6а но тои така 6те види 4е ми пука и 6те стане по зле според мен

ъ?! е не може да се държиш приятелски ли?! 0.о
    той като реши, че мн ти пука за него, ти пък му докажи обратното и повече не се занимаваш с него и дори 'приятелски' смс-и не му пращаш...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Е извинявай ама ти няма какво да губиш в случая..така че какво ти пречи да му напишеш 1 смс, просто ей така..пробвай

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ni6to lo6o nqma v tfa da go pita6 kak e
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Аз пък съм на мнение да не му пишеш, просто си губиш времето, напразни мечти...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

i kakvo ot tova spored men nqma da stane po zle naprotiv neka vidi 4e toi ne ti e bezrazli4en nqma lo6o v tova

Град
    Terra incognita!
    Щом толкова се колебаеш,не му пиши нищо.Когато се прибере,може случайно да се засечете някъде и ако имаш желанието-да го попиташ "'Как си?Какво правиш?Как изкара на морето?"
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Щом толкова се колебаеш,не му пиши нищо.Когато се прибере,може случайно да се засечете някъде и ако имаш желанието-да го попиташ "'Как си?Какво правиш?Как изкара на морето?"
    \/ \/ \/ \/
    OnLy God CaN Judge Me !

Фен Аватара на StayClose
    Град
    София
    Ти си много объркана и незанеш какво искаш.Изясни се първо със себе си после с него.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Еми да.
    Пък и кво ,като види ,че ти пука.Не е ли така?Така е.Эа какво да го криеш.Няма смисъл.Пиши му един приятелски смс и готово.Няма лошо.
    [size=7][b][u]fosse cos

софия
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Еми да.
    Пък и кво ,като види ,че ти пука.Не е ли така?Така е.Эа какво да го криеш.Няма смисъл.Пиши му един приятелски смс и готово.Няма лошо.
    пука ми но не много за6тото ве4е толкова пати сме се сабирали и разделяли 4е дори и сега да се саберем нз дали 6те има смисал

Мега фен
    Град
    София
    Все пак направи ли нещо?
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си