.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    MeGi_16
    Guest

Какво е да обичаш??

Значи,имам проблем мисля че незнам какво е да обичаш хубаво момиче съм и съм била с доста момчета..но незнам дали някога съм обичала..
    бях на 14 когато наистина бях хлътнала по едно момче ходехме цяло лято но почнахме училище и ходихме още 1 месец и аз го зарязах защото бях в ново училище и започнах да харесвам едно момче беше футболист и така .. с него .. и забравих бившия и след време незнам кво стана и неможех да спра да мисля за бившия отначало тои пак искаше нещо но аз тогава ходех с друг и след няколко месеца почнахме да си пишем и сичко беше яко и отидохме на кино на моя РД с него и един негов фр и аз кво наприх почнах да се натискам с неговия приятел.. и сичко беше до там... и от тогава е така побърквам се вече само за него мисля... хода с други момчета но не изпитвам нищо към тях..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и ся на колко години си? и ние къв савет да ти дадем щом ходиш с много момчета и не си грозна кво повече искаш?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на machoka
    При всички положения, не ти е познато това чувство.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    На 16 години не може да очакваш да срещнеш голямата си любов, не е толкова лесно. Случва се - но не често. Ще осъзнаеш, че е любов, когато след 50 години брак погледнеш назад и осъзнаеш, че не съжаляваш, че си прекарала живота си с този човек.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ььььььььь_F
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    и ся на колко години си? и ние къв савет да ти дадем щом ходиш с много момчета и не си грозна кво повече искаш?
    tuzaro ти си мн киорав бе мом4е не про4ете ли MeGi_16 а какьв сьвет да и дадем ами да не бьде такова курве

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ььььььььь_F
    tuzaro ти си мн киорав бе мом4е не про4ете ли MeGi_16 а какьв сьвет да и дадем ами да не бьде такова курве
    ми "киорав" съм не чувам и с двете очи

MeGi_16
    Guest
    е кое ми е курвенското?? какво да права да седа и да си мисля само за един ли нормално да хода с други момчета...

Ем сички познати поне 1-път са обичали или в момента са мн влюбени а аз кво да кажа ... немога да се влюбя ;( а искам ама... няма... просто не го чувствам...а искам... И когато казах на това момче че го обичам не че знам дали е така и тои почна да се смее и ми каза Меги ти си нямаш никаква представа какво е да обичаш но аз да аз те обичах а сега единственото което чувствам към теб е некфо физическо привличане и ако искаш да си с мен то ще е само заради ебането.. и аз се навих направихме го 1 път но после му казах че немога така и тои ми каза ако щеш и са ако си пишем то е само за секс... за нищо друго молих го да е с мен но тои неиска...

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    При всички положения, не ти е познато това чувство.
    мхм...
    хормоните яко бушуват при теб...ти хубаво се заиграваш с тоя и ония, ама да не стане така, че като се влюбиш, любовта ти да остане несподелена...

Guest

Kude e tazi lubov, z akoqto vsi4ki govorite?

Здравейте,
    Незнам дали е от възрастта, хормоните или нещо друго, но в момента ме налегнаха едни такива мрачни мисли. Един часа е след полунощ и съседът ми прави купон и в момента около мене звучат или прочувстени бааладични чалги или страхотно ретро. И в двата случая тези песни изострят сетивата ми , отпускат ме и отварят съзнанието ми....И се замислям че досега не съм срещнала момчето, което да навлиза в съзнанието ми , при мелодията на тези песни. Била съм с момчета, не е като да не съм била. За да правя животът си интересен го изпълвам с безсмислени трагеедиии....Но къде му е смисъла?Имаше едно момче преди време. За мен той беше идеалния, но ест не беше. Разочаровах се. Това беше почти преди година. Той ме караше краката ми да омекват, но аз май не му действах така.....Има и момчета, които знам че ме обичат, но не карат коленете ми да омекнат.....Не съм правила секс, но за мен това не е най-важното....Вече съм на 17 и ми се иска да имам до себе си човек, който да ме привлича, също и аз него. Да бъдем заедно, да градим нещо мн хубаво, да с оттдаваме един на друг......И дори и след това да страдам, да знам че си е заслужавало, да знам че съм преживяла нещо разтърстващо....и тези песни да ми напомнят за него....Къде е тази любов? Ще продължа да я търся и когато я срешна ше я питам как е

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от MeGi_16
    е кое ми е курвенското?? какво да права да седа и да си мисля само за един ли нормално да хода с други момчета...

Ем сички познати поне 1-път са обичали или в момента са мн влюбени а аз кво да кажа ... немога да се влюбя ;( а искам ама... няма... просто не го чувствам...а искам... И когато казах на това момче че го обичам не че знам дали е така и тои почна да се смее и ми каза Меги ти си нямаш никаква представа какво е да обичаш но аз да аз те обичах а сега единственото което чувствам към теб е некфо физическо привличане и ако искаш да си с мен то ще е само заради ебането.. и аз се навих направихме го 1 път но после му казах че немога така и тои ми каза ако щеш и са ако си пишем то е само за секс... за нищо друго молих го да е с мен но тои неиска...
    от тва си личи че си к*рва само за едното е*бане и веднага се навиваш трябва да има и поне малко чувства
    П.П.кой ми изтри другия коментар?

MeGi_16
    Guest
    ем аз мисля че имам чувства към него и за тфа го направих...
    тои е мн сладък и знам че тои ми даде 2 шанса и аз преебах сичко..и сега незнам.. има едно мом4е дето се ми вика че ме обича ама на мен не ми пука за него.. е кое ми е курвенското тфа че винаги имам гадже тфа курвенско ли е??

MeGi_16
    Guest
    тои е мн сладък и знам че тои ми даде 2 шанса и аз преебах сичко..и сега незнам.. има едно мом4е дето се ми вика че ме обича ама на мен не ми пука за него.. е кое ми е курвенското тфа че винаги имам гадже тфа курвенско ли е??

Град
    hate city plovdiv, майна
    тва че го правиш без никви чувства тва е курвенското и кат гледам колко си самоуверена... сигурно си минала половина даскало

къде ми е коментараааааа? нищо ще го повторя..
    забравих го...шанс
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

е как ще е е курва като казва,че не е правила секс?тфа според мен не я прави курва та нали все пак трябва да има някакъв опит а не като стане на 18 и първия глупак който им обърне внимание да се ожени за него
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

не, бе. добре правиш... не си мисли за никой, а ходи се плющи по заешки с когото си искаш... с момчета...с мноого момчета... апф...

и какво като др-те ти познати са обичали или сега са влюбени?! ти по другите ли се водиш? не можеш да 'обичаш' на сила... не можеш да си кажеш: 'сега ще обичам тоз' и няма да обичам другия'... то, ако ставаше такааа..... пхах
    вЕрно, че е 'леко' депресиращо, когато около теб всички се обичат, имат хармонични връзки... щастливо влюбени са, а ти стоиш 'на сухо', че и 'сама'... да, но по-добре така отколкото да си с някой, към когото не изпитваш нищо... а само да го използваш за параван пред себе си и пред другите, че 'уж' си мн щастлива с него...

аз к'во да кажа, като приятелите ми вече започнаха и да живеят заедно, и да мислят за ъъъ....деца и сватби... катоо...те са на по 18-19... баси...не да се депресираш ами не знам...

живееей си сега живота и не го мисли много... хубавото тепърва предстои
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    hate city plovdiv, майна
    ти каде видя че не правила секс? няма лошо да прави секс ама поне да има чувста даже и да са малки пък момичето каза "ем аз мисля че имам чувства към него и за тфа го направих..." тя си мисли че има чувства ама хич не е сигурна май.

MeGi_16
    Guest
    em neznam tfa se 4uda iaz mislq si 4e go iskam za6toto toi me mrazi ... i neiska da e smen 6ot se podigrah s nego a i pravila sam sex pphaxpha az sam na 16 se pak ostava6e i da ne sum.. a i ot edna strana sexa s nego go napravih 6toto hodihme kolko 4 meseca nkude i ne mu pusnah.. 6ot togava bqh destvena.. i dori kakto na si4ki purviq put im e nekuf mn hubav hmm. . az dori ne si go spomnqm moq ;( am tfa e gadno.. ne sum nekfa kurva prosto... iskam da se vliubq

ти каде видя че не правила секс? няма лошо да прави секс ама поне да има чувста даже и да са малки пък момичето каза "ем аз мисля че имам чувства към него и за тфа го направих..." тя си мисли че има чувства ама хич не е сигурна май.
    оф затварят ми се очите и не гледам какво чета.....

Мега фен Аватара на Blab
    em neznam tfa se 4uda iaz mislq si 4e go iskam za6toto toi me mrazi ... i neiska da e smen 6ot se podigrah s nego a i pravila sam sex pphaxpha az sam na 16 se pak ostava6e i da ne sum.. a i ot edna strana sexa s nego go napravih 6toto hodihme kolko 4 meseca nkude i ne mu pusnah.. 6ot togava bqh destvena.. i dori kakto na si4ki purviq put im e nekuf mn hubav hmm. . az dori ne si go spomnqm moq ;( am tfa e gadno.. ne sum nekfa k***a prosto... iskam da se vliubq
    леле...т'ва е...останах си стара мома, на 17 и девствена...ццц
    Всеки иска това, което не може да има, заложено ни е в природата...Не искам да те обиждам, но....ох, така ли мислиш, че ще се влюбиш...

MeGi_16
    Guest
    ne be neznam ...axax pf... az sujalqvam 4e go napravih tolkova malka ama.. stanaloto stanalo.. nemoga da go promenq prosto e taka se sam s gadje am haresvam go priqtno mi e s nego ... no moga i s nego i bez nego.. a neiskam da e taka... i mi dostava udovolstvie da gi luja .. ;(

Emi..az ne moga da kaja 4e obi4a6...6toto ako be6e taka nqma6e da hodi6 s drugi mom4eta..
    6tom misli6 o6te za biv6iq..dokaji mu 4e e taka..Izlezte (est ako si nqma priqtelka) pogovorete..i si4ko 6te se naredi..(ako toi ima 4ustva kym teb) ...Vypreki 4e ako bqh na negovo mqsto (sry 4e sym tolkova otkrovenna) ,nqma6e da te pogledna o6te sled kinoto..

MeGi_16
    Guest
    em toi ne samo s men neiska ne6to e taka s nikoq .. a toi be6e basi sladkoto i milo mom4e a sega e stanal otvratitelen.. i e nqkakuf pulen kurvar...predi ne pu6e6e ne pie6e...i az mu vikam edin den joro kvo ti stana mnogo si se promenil (a togava be6e super piqn) i mi vika mn te obi4am... ama si mn gadna i ti me promeni i nekfi takifa... tfa be6e predi nqkoklo meseca i ot togava ni6to...

Супер фен
    Искаш да се влубиш ... то не е какво искаш ти.Никой не те пита.Може би все още не си обичала щом питаш какво е.А ние как да ти кажем?Ами ще разбереш какво е когато го изживееш.Недех бърза .... и тжоето време ще дойде.Само ти пожелавам лубовта ти да е споделена.
    Обичам те <3 !!!

MeGi_16
    Guest
    iskam da ama .. po to4no iskah ...6ot da mn ot priqtelite mi sa mn sladki vlilubeni i t.n.. samo 4e kvo nakraq kato se razdelite boli... i za kvo kato moje i da ne te boli kato se zamislq po dobre da ne se vliuvam...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си