- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е да обичаш??
твойта логика за тва, че няма смисъл да обичаш, защото ше боли е все едно "Защо да ям като пак ще огладнея?" .. Дали си курва или не само ти си знаеш.. Ние не знаем кво прайш, кво чувстваш и т.н... Казала си ни само малка част.. И все пак такава част, че ние да не мислим хубави неща за теб.. Колкото до влюбването.. Ще се влюбиш и ти.. Само да знаеш, че всичко се връща.. Ти си наранявала и най вероятно и теб ще те нараняват...Първоначално написано от MeGi_16
Животът е адът описан в Библията!
az nqma da go pozvolq ...sa si pi6a s tfa mom4e po skype i mu vikam are ne kafe i toi Ne i az 6to i toi neiskam ne se li se6ta6..pff... gadno mi e no .. 6e go prejiveq...ne sum kurva ili ne6to takova prosto neiskam... da pozvolq da mi puka za nqkoi super mn...i posle da me narani .. za kvo da go prava.. po dobre da si mislqt 4e sam gadna ili ne6o takova .. tamun te nqma da se vliubqt v men nito az v tqh...
никой няма да те пита дали искаш или не.. то просто става..
Животът е адът описан в Библията!
Влече те курволяка![]()
i kak da ne si kyrva,,,kak da ne sii///////![]()
![]()
tipi4no malko kyrve,,,vzemi se malko v ryce na 16 pogledn ne6ty v daskalo ,,, ne prez den da mi izliza6 i da se ebe6 s cqloto daskalo,,,pff ,,,male pisnalo mi ot takiva momi4etaa,,,tolkoz ste mi strannii@!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Запознай се с мене и ще се влюбиш. Ай промис.Първоначално написано от MeGi_16
Иначе по темътъ не ти трябва да се влюбваш, любовта е ташак раота.
Ще ти дам един съвет,преди да тръгнеш да правиш ,каквото и да било,преди да се нахвърлиш на поредия помисли какво искаш! Не се сещай за мом4е ,което отдавна си изгубила,а и ако искаш да оби4аш трябва да се отдадеш само на един 4овек, не да гониш рекорда колко мом4ета може да са твои и колко глупости можеш да свършиш за най-кратко време.Той мн добре и ясно ти е казал,4е не иска нищо от теб само секс,ако беше помислила реално да не си го направила,щот е била тъпа постъпка(според мен).Догато усетиш,4е си достатъ4но озряла,за да се отдадеш на един 4овек,и 4е си достатъ4но отговорна ,за да запазиш връзката тогава се замисли какво е да оби4аш.Не е важно с колко хиляди мом4ета си била,а колко от тях си оби4ала истински,защотото след време може и да разбереш ,4е оби4та е силно 4увство,което не търпи обяснение,за него трябва време!![]()
Mda prava si tfa e hubavo deto go napisa.. no neznam...strah me e da se doverq na nqkolko tolkova mnogo..i kakto kazvat nqkoi da mu dam surceto si...Първоначално написано от hotChocolate
neiskam to da bude rabito... ne go iskam..
Abe saglasna sam s tuzaro napalno.I o6te ne6to ti ako haresvashe tolkova bivshiq si nqma6e da se natiska6 s priqtelq mu pred nego taka 4e nqma kvo da mi se opravdava6.
mi da go obichash za men e za iskash neprekasnato da si s nego..da ne mojesh bez nego..da ti e hubavo kogato ste zaedno,da mojete da si govorite svobodno,da si spodelqte..neshto takova e za men![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
доста си го наранила... остави го![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ти си 1 ГОЛЯМО ДЪРВО ! С какво да ти помогнем ние???????Първоначално написано от MeGi_16
A.C.A.B - All cops are bastards
ot tova koeto pro4etoh razbrah 4e si pada6 malko kurve i za ni6tu ne ti puka samo ebaneto ti e v glavata ....
em ti mai nikoga nqma da razbere6 kakvo e da obi4a6 istinski
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Миим да обичаш значи да мразиш всеки,освен НЕГО !!
Премахва! фс!чку що т! преч! .. Lюб!,об!ча! ! ж!вей .. бъд! човек , а не човече .. гоR! но н!кога не тLей !! [by aNz!ty]
ами когато усещаш някаква липса и пълна отдаденост..така аз си го обяснявам
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
kogato se vlubi6 istinski togava 6te razbere6 kakvo zna4i lubov... az sum na 16, no mislq 4e moga da kaja 4e sum se vlubvala.. razbira se - v 4ovek, s kogoto prosto ne mojem da sme zaedno, no dori sled 2 god vseki put kato go vidq i se raztrepervam, sarceto mi tupti,1noto koeto iskam e da go pregurna, vinagi kogato 4uq tujna pesen i se se6tam za nego, dori sega, kogato pi6a tova i se se6tam za nqkfi spomeni. Ta tova e za mene lubovta. No ako lubovta ti prim ne e spodelena mislq 4e e ujanso, no po-gadno e ako i 2ta se obi4ate no en moje da ste zaedno. 1no moje da se gledate i da si spomnqte...
Povqrvai mi kogato zaobichash shte si sigorna che tova e chuvstvoto, qvno vse oshte ne si go izpitvala![]()
Ayudame olvidarte si te vas!
и така курвата разбра една от истините която е била закривана от потен мъжки 4лен през годините
deam!padnah ot stola(i sa ma boli)i az sum na 16 i qvno sum zakusnqla..apffПървоначално написано от MeGi_16
po temata:mai sama si si vinovna za tva da te namrazi,moje bi ako ne be6e napravila tva v kinoto sa nqma6e da e taka
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...