- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- :) Обичам си го !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Няма на кой да споделя ,това което чувствам .... за това го казвам тук .... Днес ( 01.09) аз и моето момче правим 1 годинка и 4 месеца от ,както сме заедно.... толкова много го обичам ,толкова ми е сладък и миличък и просто искам да си кажа всичко което чувствам ,дори и никой да не го прочете .... искам да прекарам живота си с момченцето ми , той ми е най скъпото нещо на света... има толкова красива усмивка , сладки очета ....всичко си има ... просто е истинско момче, пожелавам на целият свят да бъде влюбен и естествено любовта да е споделена........... и най важното ....
Чочииииииииииииииии , обичааааааам те !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Оставам с теб за винагииииииииииииии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( м/у другото да кажа на тея който ще ме помислите за луда ... не ми пука,просто не пишете кофти коментари ,моля.)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Barbie^X-tina$
1 година и 4 месеца... няма ли да се жените вече?да ни поканите на свадбата![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Чочииииииииииииииии , обичааааааам те !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Оставам с теб за винагииииииииииииии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Е край! сега ако не му докараш някоя язва! стига си плашила момчето!(не се сдържах)
Поздравления за вас 2та
Raise your fist!
просто никога преди не са ме обичали и сега разбрах колко е хубаво и искрено се надявам и всички вие да се чувствате ,като мен
![]()
Barbie^X-tina$
Браво.Честито.
[size=7][b][u]fosse cos
Да сте още много, много дълго време заедно.. Обичайте се !![]()
Животът е адът описан в Библията!
А браво..нека младите да се вземат хаха много хубаво е това че сте толкова време заедно..много се радвам![]()
Честито. А сега отиди при някой, който ще се зарадва истински за вас, и му го кажи.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Поздравления
az pyk imam imen den
bravo bravo,dano vsi4ki otkriem lubovta kato vas![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
браво честито на 2мката,честито и на именниците бе честито на счки койт имат повод аи мн луфф ,мн гаджета,и нека сичките ви мечти са сбъднат \/ \
/ \
/ \
/
П.С.Искаме да ни черпите немое без черпалка![]()
OnLy God CaN Judge Me !
и не изневеряваме ...Първоначално написано от gazarka
![]()