- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Любим футболист и защо
Пропуснах да кажа и целия състав на Левски и Челси
Рио Фърдинанд
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Лилчо Арсов
Messi is the best =D>
Рио Фърдинанд
Алесандро Неста
Ледли Кинг
Карлос Тевес
Паоло Ди Канио
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Ха такаПървоначално написано от McGreaN
Аз мн харесвам Фернандо Торес...обожавам го.Джерард е просто...нямам думи...мн е добър![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Кунчо Кунчев
Иван Найденов
Стивън Джерард
Доста са! Като започнем: Габриел Батистута, Фернандо Йеро, Стивън Джерард, Франк Лампард, Фернандо Торес, Робиньо и МАТЕЯ КЕЖМАН !!!
ALESSANDRO DEL PIERO
Шмайхел , Кантона , Рой Киин , Гигс , Недвед , Трезеге , Дел Пиеро , Буфон общо взето футболисти които са от двата ми любими отбора![]()
we give it all.
Cristiano Ronaldo![]()
![]()
Най-добрият футболист в момента.Уникална бързина и същевременно техника.
![]()
Cristiano Ronaldo![]()
![]()
Най-добрият футболист в момента.Уникална бързина и същевременно техника.
![]()
Йохан Кройф. Бог. Най-великия футболист евър, всички бледнеят пред него.
Иначе - Луис Енрике от контемпорари футболистите. Ривалдо също. Това са ми любимите, иначе ако почна да изреждам такива, дето ми харесват, ще станат милиони
сега прочетох "и защо" - еми съжалявам, лов уъркс ин мистириъс уейс, нямам представа защо![]()
добър избор, хубав аватар също!Първоначално написано от OtherDimension
Christiano ROnaldo :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от botev_92_fenka
est :P![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хм...
Торес може да е като писано яйце и малко манкекен да си пада , обаче играе ма*ка му!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Андрей Аршавин (Русия)просто го харесвам много, футболът му е в кръвта
![]()
Aко играеше в балет сатен , нямаше да е в националнияПървоначално написано от Lunatic-hai
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
1. Лев Яшин - повечето хора го определят като паяк на врата,много висок и изключително подвижен буквало бетонира вратата си и отчайва противниците си
2.Гари Невил - изкарал е цялата си кариера в Юнайтед един найстина сърцат футболист,който съумява да вдигне целия отбор в най-тежките му моменти
3.Алесандро Неста- безкомпромисен защитник,рядко допуска грешки,което е най-важното за 1 защитник,а и стабилните му изяви превърнаха защитата на милан в една от най-добрата в света
4. Рио Фердинад- самият факт,че е най-скъпият защитник в света говори достатъчно за него едва ли щяха да бъдат хвърлени такива пари за него,а в комбинация с Видич са невероятна двойка защитници
5.Роберто Карлуш- в невероятната си кариера има всичко,което може да спечели жалко че вече е в залеза на кариерата си
6.Рой Кийн- За него сър Алекс беше казал-Това е най-великия капитан на Юнайтед,какво да кажа аз.........
7.Ривалдо- досега никой не го беше споменал на мнение съм че той е най-великия футболист на бразилия последните 20 години.... не може да бъде сравниван нито с роналдиню,нито с роналдо или пък Кака просто това е Ривалдо човекът обор
8.Марадона-ЛЕГЕНДА
9. Кристиано Роналдо- заслужи си място в моята класация все пак е най-добрият футболист в последните 2 сезона заслужава златната топка тази година
10.Марко ван Бастен - достатъчно се изписа за него мястото му е сред най-ввеликите
11.Джордж Бест-друга ЛЕГЕНДА на Ирландия и Юнайтед бързината му ,финтовете,лекотата,скоято играе е удивителна..когато гледам негови мачове имам чувството че може да премине през целия отбор да стигне с топката до голинията да я спре там и да си позволи да я вкара с дупе ...