.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 141
    Град
    Blondeland
    Ти си ебати и експерта , честно.
    Много смело ги раздавак от към критики ....
    Когато преценят , че не става - ок. Но до тогава трай.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Blondeland

Град
    Blondeland
    No doubt!!!

az sravnitelno ot skoro sledq futbola.. (4-5 godini) i sledq glavno angliiskata vis6a liga.
    lubimi futbolisti nezavisimo v koi otbor sa sa mi: Gerrard, Terry, Carragher.... 6toto igraqt ot surce i vma4ovete davat vs ot sebe si do posledno...
    ina4e mn me kefqt. Torres (moq lubimec ) , Kaka, Ballack, Luis Garsia, .... ole mn sa.. sq mi izlizat suma i imena v glavata i koi znae o6te kolko deto ne se se6tam sega..
    vseki si e neveroqten igra4 i sa se dokazvali ne edin put.. vajnoto e 6ans da se dava i kusmet da ima
    da jivee futbola .. i LIVERPOOL
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от Found_a_lover
    Андрей Аршавин (Русия) просто го харесвам много, футболът му е в кръвта
    ole toq me razbi na evropeiskoto.. bahti golovete deto im navkara .. namerih edna snimka mn qka --->
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от Lunatic-hai
    абе вие пикли 14 годишни
    имате любим футболист
    или любим ПОЗЬОР ?
    защо ти харесва Торес ?
    искаш да те чука или за това
    че е нищо не става от него
    нз като гледате тия мачове
    хуя и фешън причесчицата ли им гледате на тия футболисти
    или кой как играе...
    su6toto e i za beckam i c. ronaldo... kato pita6 nqkoi malka koi i e lubimiq otbor?? -> manchester united i real madrid. 6to be? -> tam igraqt ronaldo i beckam... (vupreki 4e toi ve4e ne igrae tam) i se po4vat nqkvi vuzdi6ki.. bahti smotanqcite men ako pita6.. ama za Torres nqma da akzvam.. 6toto toi igrae v moito otbor4e LIVERPOOL i mn me kefi. kak igrae kak izglejda.. vsi4ko mu e super.... ama glavno igrata, kvoto i da si govorim tazi godina napravi super sezon.. i na evropeiskoto mn dobre stoe6e..

Цитирай Първоначално написано от PePeLePew
    1. Лев Яшин - повечето хора го определят като паяк на врата,много висок и изключително подвижен буквало бетонира вратата си и отчайва противниците си

2.Гари Невил - изкарал е цялата си кариера в Юнайтед един найстина сърцат футболист,който съумява да вдигне целия отбор в най-тежките му моменти

3.Алесандро Неста- безкомпромисен защитник,рядко допуска грешки,което е най-важното за 1 защитник,а и стабилните му изяви превърнаха защитата на милан в една от най-добрата в света

4. Рио Фердинад- самият факт,че е най-скъпият защитник в света говори достатъчно за него едва ли щяха да бъдат хвърлени такива пари за него,а в комбинация с Видич са невероятна двойка защитници

5.Роберто Карлуш- в невероятната си кариера има всичко,което може да спечели жалко че вече е в залеза на кариерата си

6.Рой Кийн- За него сър Алекс беше казал-Това е най-великия капитан на Юнайтед,какво да кажа аз.........

7.Ривалдо- досега никой не го беше споменал на мнение съм че той е най-великия футболист на бразилия последните 20 години.... не може да бъде сравниван нито с роналдиню,нито с роналдо или пък Кака просто това е Ривалдо човекът обор

8.Марадона-ЛЕГЕНДА

9. Кристиано Роналдо- заслужи си място в моята класация все пак е най-добрият футболист в последните 2 сезона заслужава златната топка тази година

10.Марко ван Бастен - достатъчно се изписа за него мястото му е сред най-ввеликите

11.Джордж Бест-друга ЛЕГЕНДА на Ирландия и Юнайтед бързината му ,финтовете,лекотата,скоято играе е удивителна..когато гледам негови мачове имам чувството че може да премине през целия отбор да стигне с топката до голинията да я спре там и да си позволи да я вкара с дупе ...
    Много е висок Лев Яшин цели 181 см.

Град
    In your pink dreams.. :]
    Фернандо Торес..
    И държа да подчертая специално за завистливи и ограничени хора като вас че не само защото е sexy но просто футбола си му е в кръвта!Тва че вас зависта ви е заслепила ..

Супер фен Аватара на Riot
    Оуен
    Моля ?!

от 8-9 години съм за Bayern M. но за мен винаги най-добрия футболист ще бъде Steven Gerrard Най-добрия халф 1 футболист 1 отбор за сърце да не гооворим СТрахотни удари капитан води целия отбор стрхотно владее топката Просто всеки би искал халф като Стиви
    Raise your fist for ANGERFIST !!!

влизайте ми в сайта, ако искате http://angerfist.dhstudio.eu

Град
    Навсякъде
    5 страници и само веднъж видях името на един от най-големите играчи изобщо - Зидан!Събирателен образ на всичко,което може да се иска от един атакуващ халф.
    Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.

Франк Лампаааааааааардддд Джон Тери

П.П. ааа и съм луууда фенка и на един бг футболистттт ---> Валерко Домовчийски

Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Град
    Варна
    Сеск Фабрегас

Град
    паралелно
    Стивън Джерард - не само играе много стабилно в средата на терена и дава страхотни пасове на изнесените пред него нападатели, но и отбелязва важни голове. Освен това е и сърцето на отбора.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Франческо Тоти - най добрият !Той е сърцето и душата на Рома!През сезон 2006-07 печели наградата Златна обувка за голмайстор в европейските футболни първенства.Има 205 гола за 507 мача!

Стивън Джерард...

Balak, mnogo e sladak
    Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
    http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036

В поста си ще посоча някои минали величия,които разбира се съм имал възможност да наблюдавам.

Вратари:
    Хосе Луис Чилаверт-Този вратар ще се помни дълго.Освен добър вратар е и отличен изпълнител на преки свободни удари и дузпи.Може би малцина от вас знаят,но той е оставал на второ място в голмайсторската листа на Аржентинското първенство(за вратар хич не е зле ).

Икер Касияс-Невероятен вратар,който освен всичко се състезава за любимия ми отбор.Има феноменален рефлекс.Винаги играе със сърце и никога не се предава,което доведе до това да е капитан на настоящия европейски шампион.За мен е един от най-добрите вратари пазили някога и може би най-добрия такъв в момента.

Защитници:

Паоло Малдини-каквото и да се каже за него ще е малко.Спечелил е всичко възможно във футбола.

Серхио Рамос-невероятен защитник и макар и крехката си възраст вече е стълб както в Реал Мадрид така и в испанския национален отбор.

Халфове:

Зидан-магьосник с топка в крака.

Гути-За мен този играч е изключителен.Прави невероятни асистенции.

Стивън Джерард-Един от най-сърцатите футболисти играли някога.

Лео Меси-Това момче ще стане голям играч.

Нападатели:

Робиньо-любимият ми футболист.Може всичко.

Серхио Агуеро-Още един невероятно перспективен играч.В бъдеще със сигурност ще се говори за него.

Стиви Джи , защото е мултифункционален футболист,сърцето на моя любим отбор ИКОНА !

Град
    dosta go smenqm
    така моя любим футболист е Джерард той е уникален Billjean е дал точния коментар за Стиви мултифункционален футболист,сърцето на Ливърпул защото да обичаш отбора за който играеш е много важно
    Икер Касияс след наистина невероятен вратар и се хвърля като пантерка
    Бранимир Костадинов не че ми е голям любимец но в това момче има хляб ще стане нещо от него и силно се надявам да стане има качества
    No martini .. no party..

Наи големия ФУТБОЛИСТ за мене си остава ЕРИК КАНТОНА идола на МАН УТД НЯМАМ ДУМИ ДА ГО ОПИША ТО НЕ БЕШЕ ЛИ ТЕХНИКА ПРЕКРАСНИ ГОЛОВЕ САВАРШЕННИ ОТИГРАВАНИЯ ВСИЧКО В ЕДНО !!!
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

Роналдо и Бекъм ест

Град
    чужбина хахахах
    ами за мен е Gigi Buffon той е наи добрия вратар варши си добре работата и ме кефи кат личност

НаскоС.П.П.

Важното е да носи карирани шапки бръмбари и бели кецове адибас. Не ме интересува как играе.
    Ние кежуалите също сме нацисти само дето носим бели маратонки!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си