.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 141
    Roberto Carlos!
    Неверятен играч с най-силният ляв шут.

Hala real madrid

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    футбола не е само прически и хубави отигравания.

Джими Лейтън, вратар на Шотландия от близкото минало...

и култов пияница и уличен побойник
    къде са му зъбите?

иначе съм чел за него...култова личност (<<<тва прилича на него)

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    кво му е тва белото над веждите, матес???

Тъч линията?

Робин Ван Перси ... защо ли : Защото съм от Арсенал ... техничен, бърз, умее да владее топката, добър голмайстор и работи в екип а не индивидуално, като други нападатели
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Gerrard i Arshavin

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alco
    кво му е тва белото над веждите, матес???
    \ ______ probably...

Повече от фен Аватара на plamka
    Cristiano Ronaldo

1.Кака-Гениален футболист,страхотен импровизатор с много добра техника.Прави уникални финтове.Това,което особено ми харесва в него е,че играе за отбора,а не е от типичните футболистчета,които чакат отбора да играе за тях.Едно от най-ценните му качества е скромността.За разлика от Кристиано Роналдо,по когото всички са луднали,той предпочита да се доказва на терена,а не по вестниците.Изобщо като цяло Кака е моят идол за футболист.

2.Георги Петков-Най-добрият вратар в България.Има ли нужда да казвам повече

3.Джиджи Буфон-Според мен един от най-добрите вратари в света.Притежава страхотни рефлекси.Неговият опит придава голяма сигурност на отбора,а качествата му го превръщат в истински лидер.

4.Гонзо-За мен велик играч.Макар че не успя да играе в голям отбор,Гонзо доказа,че може да се мери с големите.Какво още да кажа за него?Един истински левскар.Много се радвам,че се върна в Левски. С лидерските си качества определено ще вдъхне самочувствие на отбора.

Това са част от любимите ми футболисти.Не съм ги подредила по определен ред,защото всеки един от тях заема първото място за мен

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miss_darkness
    1.Кака-Гениален футболист,страхотен импровизатор с много добра техника.Прави уникални финтове.Това,което особено ми харесва в него е,че играе за отбора,а не е от типичните футболистчета,които чакат отбора да играе за тях.Едно от най-ценните му качества е скромността.За разлика от Кристиано Роналдо,по когото всички са луднали,той предпочита да се доказва на терена,а не по вестниците.Изобщо като цяло Кака е моят идол за футболист.

3.Джиджи Буфон-Според мен един от най-добрите вратари в света.Притежава страхотни рефлекси.Неговият опит придава голяма сигурност на отбора,а качествата му го превръщат в истински лидер.

4.Гонзо-За мен велик играч.Макар че не успя да играе в голям отбор,Гонзо доказа,че може да се мери с големите.Какво още да кажа за него?Един истински левскар.Много се радвам,че се върна в Левски. С лидерските си качества определено ще вдъхне самочувствие на отбора.

Това са част от любимите ми футболисти.Не съм ги подредила по определен ред,защото всеки един от тях заема първото място за мен
    за Гонзо мога да кажа само едно нещо...- 14!!!

Да,вярно,това го бях пропуснала Но това число скоро няма да важи,така че не е толкова важно.Тоест,гответе се,чорбета,Gonzo is back(без да се обиждат привържениците на ЦСКА,ако има такива във форума,просто днес ми е много весело по обясними причини )

Град
    ManchesterRr..:p
    КатО се замислЯ и катО пОгледна назад във времетО ,,има дОста футбОлисти кОитО заслужават ОгрОмнО уважение.. Но...Аз си имам двама любимЦи... За мен ДЕЙВИД БЕКЪМ и КРИСТИАНО РОНАЛДО са си наЙ-дОбрите.. Имах огромната чест да гледам РоналдО на живо...Той..наистина е най-ДобриЯт млад играч.. ОпределенО негОвата техника е най-доБрата .. ..Той се доказа ощЕ в Спортинг..{нищо ,че беше все още нешлифован диаманд} ..Да не гОворим какво постигна в Юнайтед..Той достойно зае мястОто на другИят ми любимец.. [Двамата най-дОбри играчи са били в любимиЯ ми отбОр с един и същ нОмер на фланелката]..Роналдо показа колко държи на тОва ,кОето прави..Най-добрият играч в целиЯт луд свяят..The neW legend in United !Колкото до Дейвид...Втори като него нЯма..! Той е един и единствен..! СТАРАТА Легенда на "Червените ДявОли".. Перфектен играч....УжаснО добър в краката а и навсякаде другаде Нищо ,че вече не е част от "НАЙ-ДОБРИЯТ ОТБОР" Той винаги ще си остане червен дявОл..!
    If You LoVe Me, don’t KiSs Me...!♥
    If yoU KiSS Me, don`t toUch me..!♥
    If yoU ToUch me Don`t FucK me..!♥
    If yOu fuck me..DON'T STOP..!!!

Град
    Пловдив

Alessandro Nesta - решителен,безкомпромисен и много опитен

Град
    bLaGoEvGrAd
    КрИсТиАнО РоНаЛдО и ДеЙвИд БеКъМ
    OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.

C. Ronaldo

Стивън Джерард,има страхотни умения като футболист,освен това капитан като него втори няма.Спомнете си финала Ливърпул-Милан и обрата,който направиха Ливърпул.Иначе за халф Франк Лампард също е много добър

Град
    България
    Frank Lampard
    I won't give up, No I won't break down. Sooner than it seems life turns around and I will be strong, even if it all goes wrong. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me..

CR7 (Cristiano Ronaldo №7),защото освен ,че е много добър футболист, е и много сладък, бифшия ми много прилича на него,фамилията "RONALDО" звучи повече от добре,защото пасва на малкото ми име: Надежда и става Nadejda Ronaldo :P xixixixi mn e qko {}

Град
    София
    ^ROFL ROFL ROFL

Град
    Asenovgrad
    Cristiano Ronaldo - Zastoto e nai-velikiqt futbolist v sveta..!!
    Glory,Glory Man United

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    1 Фернандо Торес - Сърцат, лидер, голмайстор...
    2 Николай Димитров - Хичо - Стабилно момче, добър футболист с впечатляваща техника
    3 Георги Иванов - Гонзо - Има ли смисъл да обяснявам
    4 Марто Петров - Уникална скорост и хъс

Абе като се замисля целия отбор на Левски ми е любим особено в последно време Жоро Христов
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Тук май трябва много да изреждам ...
    Като се започне от доброто старо време с Кантона и Ривалдо и се стигне до - Карлош, Фиго, Раул, Кристиано Роналдо, Меси, Александро Неста, Дейвид Бекам, Стивън Джерард, Тоти, Франческо Толдо, Джан ЛуйджиБуфон, Франк Лампард, Джон Тери, Фернандо Торес, Александро Дел Пиеро ... естествено не бих забравил Любо Пенев, Илия Груев, Вилиян Парушев, Тодор Кисиличков, Красимир Балъков, Мартин Петров и дори Бербатов, който в момента се държи като малко дете ... но преследващ мечтите си ...
    Не бих могъл да ги подредя в някаква класация .. всеки от всеки е добър в повече от другия ... всеки притежава различни качества, които истинските футболни фенове трудно биха забравили ...
    Let love be the song that always makes you sing!
    And hope it will touch your heart and stay there forever!

Град
    ВаРнаАа...
    Димитър Бербатов-коефициент 0.62
    Кристиано Роналдо- коефициент 0.32
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Lampard и Terry-защото играят със сърце за отбора си!

Бардон! това, което направи за Левски и това, което прави за сегашния си отбор Бней Йехуда нещо си
    Томашич - уникален защитник
    Телкийски - макар и на годинки вече много ми харесва как играе

За теб ще ПЕЯ,За теб ще се БИЯ,За теб ще УМРА!!!

Град
    София
    e
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Цитирай Първоначално написано от miss_darkness

за Гонзо мога да кажа само едно нещо...- 14!!!
    edit: 15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си