e
Цитирай Първоначално написано от psychopath
Цитирай Първоначално написано от miss_darkness
1.Кака-Гениален футболист,страхотен импровизатор с много добра техника.Прави уникални финтове.Това,което особено ми харесва в него е,че играе за отбора,а не е от типичните футболистчета,които чакат отбора да играе за тях.Едно от най-ценните му качества е скромността.За разлика от Кристиано Роналдо,по когото всички са луднали,той предпочита да се доказва на терена,а не по вестниците.Изобщо като цяло Кака е моят идол за футболист.

2.Георги Петков-Най-добрият вратар в България.Има ли нужда да казвам повече

3.Джиджи Буфон-Според мен един от най-добрите вратари в света.Притежава страхотни рефлекси.Неговият опит придава голяма сигурност на отбора,а качествата му го превръщат в истински лидер.

4.Гонзо-За мен велик играч.Макар че не успя да играе в голям отбор,Гонзо доказа,че може да се мери с големите.Какво още да кажа за него?Един истински левскар.Много се радвам,че се върна в Левски. С лидерските си качества определено ще вдъхне самочувствие на отбора.

Това са част от любимите ми футболисти.Не съм ги подредила по определен ред,защото всеки един от тях заема първото място за мен
за Гонзо мога да кажа само едно нещо...- 14!!!
edit: 15