- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Любим футболист и защо
Аз ще добавя и Марко ван Бастен, и Джордж Бест. Много големи.Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
[b][i]Espa
Ван Бастен съм си го сложил при любимите много отдавнаПървоначално написано от t1n43t0
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Добре всики пишат за К.Роналдо ,а според мен той си е просто модел,но не и играч!Прекалено много играе с топката и почти винаги я губи...
Айде и аз да напиша един футболист ,който ми направи впечатление,Giovani Dos Santos ,игра доста добре и съобразено!
и ти толкова разбирашПървоначално написано от asp1r1n94
![]()
Джовани е талантлив и е добър - факт е
ама да кажеш, че Роналдо не бил играч...не, че ми е най-големия любимец, ама подобни изцепки са смешни
иначе Кройф и на мен ми е сред любимите (горд съм, че съм се запознал с него лично и че имам снимка с него)
Христо Стоичков, Зидан - най-големите.
Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
ПЛС дай линк на ЛС
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Тя снимката е доста стара, трябва да се помъча със скенера (не съм го ползвал), ако схвана как става мога да ти покажа част от личната си колекция
![]()
Deco и John Terry![]()
Франк Лампард,моя идол![]()
Пожелай невъзможното,направи необходимото и ще получиш максималното!
Марадона.Това е най-великият футболист раждал се някога.Ненадминат е,Меси може да си набие една чекия само,нищо общо няма с Марадона,нека си го наричат наркоман и подобни глупости,не е от тази планета просто
Ммм Икер Касияс ми е любимия вратар .. Просто по-добър от него няма ..![]()
Фернандо Торес също ми е любим !!
![]()
Просто ми харесва играта му .. А и на външен вид не е лош ..
![]()
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Гонзо![]()
![]()
В момента Мицански ме кефи,българин е,има талант,дано да успее.
Робен много харесвах заради скоростта му,но на стеновното се поиздъни малко.Иначе,Бекс винаги ще си остане моя идол.Просто няма други такива пасове,такива центрирания и такива пряк свободни.Фалцът му е невероятен.Роберто Карлош също ми е любим,просто няма друг защитник,който има толкова голове и асистенции.
Лично имам 3 любими футболиста,
Gerrad Pique,истински стълб в защитата. (My idol)
Lionell Messi - Каквото и да кажем,всичко е малко.
David Villa - El Guaje - Истинската машина за голове!