- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Морето-Обичате да ходите или прблем?
От малка обожавам морето и не би могло да ми бъде скучно.
Яд ме е, че тая година не успях да отида, но ако септември има слънчеви и топли дни, може и да се "разпиша"[/list]
аз пък живея на морето и един-единствен път отидох на плаж....въобще не го усетих т'ва лято така или иначе
но пък всяка вечер като излезем с приятели 'на кафе' и въпросното 'кафене' винаги се намира или по плажната алея, или някъде от където се вижда морето...
а ако понякога безцелно се шляем и се чудим какво да правим, пък нямаме желание за дискотека, сядаме на плажа и си правим 'плажен пикник'![]()
юли месец като се бях заседяла в София, нищо не ми липсваше така, както морето...![]()
честно казано, аз бих отишла с удоволствие някъде с наш'те на почивка, защото знам, че ще ми угаждат през цялото време![]()
а и винаги можеш да си намериш нови познайници, с които да си избухвате по дискотеки![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Обожавам морето, целогодишно само за него си мисля.Влюбена съм в морето и .. еххх, ако можех да живея там.....
![]()
По принцип много обичам морето,но тази година много много нямах желание,но все пак ходих няколко пъти е беше готино![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Намираш си някаква компания от станцията/бунгалата или където там сте отседнали и се почвате всяка вечер и ден...както дойде. В най-най-най краен случай не ти пречи да отскочиш до някой магазин и да се заредиш с каквото ти душа иска, ако ме разбираш
.
Отиваш на дискотека, запознаваш се с този и онзи и си правиш кефа. Да, това, че си с ваще до някъде е пречка, но с малко повече желание можеш да си направиш морето супер.
...и умната...пази си черния дробец.
Първоначално написано от `Death`Whore``
така е, но все пак нещо ме кара да си мисля, че повечето родители са еднакви и все намират начин да ти съсипят живота с мрънкане или още по-лошо - крясъци
мне, мерси
точно поради тази причина предпочетох да си остана вкъщи, докато нашите са на море
не отричам, че има страхотни родители, но аз нямам късмет да попадна на такива
Собственост на Canis_Dirus
То вали бре какво море?!?!?!?
Няма да ти кажа да не отидеш защото трябва да отидеш ако незнаеш как да си направиш веселото дори когато си с твоите родители твой проблем умирам ей сега да съм на Варна дори да съм с наще , но уви...
Точно поне за БургасПървоначално написано от angel_whit_devil_suol
пък и тук по принцип няма нощен живот и ся е адски тъпо
добре че се събираме почти всяка вечер в някой
да не умрем от скука
It`s Like This
обичам да ходя с баща ми и братята.. някак забавно е иии големия ми върши страхотна работаиначе с някои друг.. мале.. голяма тъпотия
![]()
Не бе мразаяЧе кой не обича да ходи на море
![]()
Обожавам морето / ама нали съм водолейче \
/ /
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..