.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Лицето ми..

izvinqvam se predvaritelno ako temata ne e za tuk
    bqh na more i stoqh na slance maika mi kazva6e a ida pod 4adara ama az ne q 4yh i sega liceto mi se beli znaete li kakvo trqbva da napravq da se obeli po byrzo i moga li da izlziam na vynka s obeleno lice
    i tam kadeto e obeleno novata koja e 4ervena a starata e kafqva

като не слушаш майка си тя за добро ти е говорила жената,сега си бери последствиято.
    аз ти препоръчвам КОЗМЕТИК/ДЕРМАТОЛОГ.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Най-доброто за такава кожа са едни хубави шамари. И другия път ще слушаш.
    - Всички авто-части на едно място!

Нищо не прави стой си така по фешън си

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Най-доброто за такава кожа са едни хубави шамари. И другия път ще слушаш.

подкрепям.
    =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен

Re: Лицето ми..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    izvinqvam se predvaritelno ako temata ne e za tuk
    bqh na more i stoqh na slance maika mi kazva6e a ida pod 4adara ama az ne q 4yh i sega liceto mi se beli znaete li kakvo trqbva da napravq da se obeli po byrzo i moga li da izlziam na vynka s obeleno lice
    i tam kadeto e obeleno novata koja e 4ervena a starata e kafqva
    Нищо ти няма .. намажи се леко с "успокояващо мляко след плаж" на Елеа така го водят. Изгоряла си и ако не може да го намериш това , което ти написах си сложи малко кисело мляко да ти успокои лицето. И може да си излизаш спокойно.

За да се обели по-бързо, използвай някакъв ексфолиант за лице с по-едри частици, но не търкай много грубо.
    След това се намажи с някакво овлажняващо кожата кремче, препоръчвам на Nivea.

Аз и без да правя тва, което ти, лицето ми почна да се бели.Намазах се точно два пъти с крем Здраве и се оправи

emi nai-dobre slagai obilni koli4esta krem,za da ti se ovlajnqva kojata postoqnno i da se podhranva..taka 6te mine nai-burzo
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Цитирай Първоначално написано от iveto89
    emi nai-dobre slagai obilni koli4esta krem,za da ti se ovlajnqva kojata postoqnno i da se podhranva..taka 6te mine nai-burzo
    Да, т'ва е решението
    На мен така ми се белеше носа и постоянно седях пред огледалото и го белех, но не го намазах, щото ме кефеше как се бели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си