- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой ползва ли Зенерут
imam akne po liceto ot polovin mesec se maja s zineryt i kojata zapo4na da mi se liu6ti i nz tova normalno li e v na4aloto (dori mi izliazaha pove4e papki) da prodalja li da se maja ili da spra da go polzvam nqkoi polzval li e zineryt i pomognalo li mu e molia vi se daite mi savet na 15 po4vam daskalo i iskam pone malko da se opravia do togava
mi ne zn kvo da ti kaja,parvo go maji samo na papkite,vtoro zemi si edno krem zdrave maji se 2-3 dena s nego da ti se pouspokoi kojata i se mii s ne6to sutrin i ve4er ama po-dobre da ne e himiq,trici moje6 da si zeme6,ne zn za zinerita dali da prodaljava6 kakto go 4uvstva6 ako ti pomaga go maji ama samo na papkite,dano sa uprai6
Явно кожата ти не понася продукта щом се лющи,
и на мен така ми се получаваше от едно мазило.
По-добре пробвай нещо друго.Това определено няма да ти
помогне!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
лющи се,защото е много силно,нищу ти няма.Апък че ти се появяват пъпки още,еми комбинираи го и със нещу друго.
Акне аут,Клеар Скин (Авон),Силицилов спирт..![]()
Зенерут![]()
![]()
![]()
Айди и умната![]()
Аз съм гопробвала и не останах особено очарована. Даже от Гарниера съм по доволнаСпоред мен е по-добре, ако имаш проблем да пробвах първо със Силицилов спирт, към който се добавяха и някви рабути още, но ако имаш интерес (ЛС) ще потърся какво точно беше
![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Аз в момента използвам Зинерит в комбинация с крем Скинорен... И съм много доволна...Но при различните кожи различно е действието.
Обаче до момента никой не спомена,че някои от препаратите имат излющващо действие...,т.е нарочно карат кожата да се лющи.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Не съм сигурна какво съдържа Зинерит-ът, но предполагам, че е против акне, значи сигурно има киселина с витамин А, или нещо такова, която лющи кожата на лицето, за да махне мръсотията от него.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Аз ползвам едно много добро :P То е маска всъщност, препоръча ми го една дерматоложка. Има го в аптеките "Лечител". Казва се "Маска за мазен тип кожа и против акне".
В началото, когато започнах да го използвам, и на мен ми излизаха повече пъпки, това показва, че действа, тъй като по този начин изчиства кожата. Също ми се белеше кожата, но това е, защото малко прекалих с употребата муи ми беше изсушило много кожата.
Normalno e da se liushti ... edna priqtelka go polzvashe i za nqkolko meseca i opravi kojata ... no trqbva da go polzvash postoqnno i da ne si stiskash pupkite v nikakuv sluchai
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp