- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте и си кажете мнението
xmxmxmx,,, ne moga da sydq ot 2 razgovora za cqlata vi vryzka.,,oba4e opredeleno ima nekfi problemi,,,az dokolkoto vidqx ste na 3 meseca.,,,koeto e adski mmalko iskam da ti kaja!!az naskoro skusaxme s priqtelq mi i bqxme xoili 9 meseca 4e i pove4e ii moga da ti kaja 4e to4ny posl mesec govorixme to4ny edni takiva yzasno mu4itelni razgovori i za dvamata i se naranqvaxme vzaimno..,,,isgyrno ti zvy4i yzasno ,, no nqma da q byde,,,skoro 6t skysate,,,syjalqvammiii iii drygoto koeto ,,,povqrvai mi ot 3 mes e nevyjmozno da obi4a6 edin 4ovek,,,tyi 4e produljavai napred i po dobre se razdelete s tfa mom4e!!@
xmxmxmx,,, ne moga da sydq ot 2 razgovora za cqlata vi vryzka.,,oba4e opredeleno ima nekfi problemi,,,az dokolkoto vidqx ste na 3 meseca.,,,koeto e adski mmalko iskam da ti kaja!!az naskoro skusaxme s priqtelq mi i bqxme xoili 9 meseca 4e i pove4e ii moga da ti kaja 4e to4ny posl mesec govorixme to4ny edni takiva yzasno mu4itelni razgovori i za dvamata i se naranqvaxme vzaimno..,,,isgyrno ti zvy4i yzasno ,, no nqma da q byde,,,skoro 6t skysate,,,syjalqvammiii iii drygoto koeto ,,,povqrvai mi ot 3 mes e nevyjmozno da obi4a6 edin 4ovek,,,tyi 4e produljavai napred i po dobre se razdelete s tfa mom4e!!@
Момчето те обича , но е наранен от нещо .... в миналото ако е преживял нещо трудно .... не се съмнявай ,в него ... просто се отпусни малко , дай му мъничко свобода , не го задушавай .... помъчи се да си търпелива , примерно уморен е .... купи му пица или нещо друго за вечеря и върви в тях , дай му я целуни го и му кажи ,че не можа да се сдържиш .... разбираш ли ... просто бъди нежна ,мила ,спокойна! ... например аз и моят приятел също с карахме много ,някой неща от вашите чатове ми напомниха за нашите лоши моменти. Но ,сега си правим изненади ... например , станах рано сутринта отидох взех разни неща ,който са му любими за закуска , отидох в тях направих сладка физиономия,когато звъннах на вратата и така ... или пък облечи нещо което го възбужда , бъдете някъде само двамата ,докосни го по гърба ... гушкай го ... бъди сладка ... и не говори само за чувствата си ,защото наистина се дразнят от това. Аз също бях ,като теб , постояно мрън-мрън ,обичам те, ти не ме обичаш , нараняваш ме , във всеки един наш чат само това и аз го изнервях карахме се и т.н. ,но се промених, изненадвам го постоянно с нещо ... постоянно го размивам ,както и той мен и сега всичко е много по добре... но ти трябва сама да се постараеш ... ако не се обичахте с тия караници да сте се разделили вече ,но сте заедно ....
Barbie^X-tina$
Момиче изразявай мнение за Бога, не може все да се съгласяваш с негоПървоначално написано от thefreak
![]()
Според мен не го търси известно време,изчакай той да направи първата крачка.Не знам,ама той какво иска от теб?Чак толкова да настоява да се промениш и все пак съм на мнение,че няма да продължите дългоДано да греша...
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Не виждам бъдеще във връзката ви честно казано![]()
oh,tozi samo si tarsi pri4ini da kasate ne razbira6 li?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Momi4e mahni go toq ot glavata si.Samo qdove6e 6te bere6 s nego ot li4en opit ti go kazvam.Toi ako iska6e da se vidite 6te6e da nameri 5 min da se vidite ne te zaslujava.NA kratko ti go kazvam
![]()
явно е така но мн ме боли и нз какво да направя за да си го върна пак при мен![]()
На пръв поглед разговорите ви са доста детински и се карате за глупости. Не знам каква е като цяло връзката ви, но и двамата имате вина. Опитай се да го разбереш, той работи, може би е уморен, ти също. И двамата сте нервни, но това не е причина да се нападате. На никое момче не му е приятно постоянно да му натякват, че греши някъде, че те наранява и не те обича. Опитай се да си по-сдържана и може би малко по-сериозна. Не винаги едно обичам те оправя нещата. И наистина има момчета, които не обичат постоянно да им се казва, че ги обичат. Спри и постоянно да се самосъжаляваш и съгласяваш с него. Не спорете за глупости. Отпусни се, когато не се видите не се нерви, ще се видите на другия ден, след 2 дни, няма да ви стане нищо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И аз се държах така с едно момиче в края на връзката ни, която продължи 4 месеца. По самата причина, че тя много ми дотегна тя постоянно ми звънеше прасташе смс-и и постоянно ме задушаваше.
Мисълта ми е, че може и ти да правиш така.
явно е така ....Първоначално написано от Cherkeza
![]()
Според мен всичко това е доста объркано...малко ме съмняват чувствата на това момче към теб.Последният ми приятел се държеше по същия начин с мен(малко преди да скъсаме)...![]()
10 мин четене,за какво?Не му личи че е на 22.
сложи заглавие!
"Едно отчаяно(влюбено) момиче и един глупак."
i az sum taka.q nqkoi koito go e 4el i ima jelanie da ni razkaje za kfo stava vupros nakratko pls 4e o4ite mi se subirat kato go 4eta po dulgoПървоначално написано от thefreak
леле колко много писане....някой няма ли да разкаже на кратко
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
moq biv6 prave6e su6toto nqkolko sedmici predi da skusa s menpostoqnno se zaqjda6e
![]()
![]()
зарежи го бе мила. Как му позволяваш така да се държи. Чесно ти казвам аз ако ходя с такъв ще стане луд, заради това си държание. Не се променяй всеки си има характер, след като той не харесва твоя, значи не е за теб.
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
леле ние с моя какви караници сме имали... точно за подобни глупости ... дълги разговори и опити от двете страни и всичко се оправи... аз постоянно го гушкам/целувам и му повтарям , че го обичам и на него това му харесва и не го задушава... при вас незнам как е 3 месеца е нищо , незнам как сте допуснали да стигнете до такива караници още в началото...
Леле!От това,което прочетох,този човек ми се струва много много обиден...Какво толкова си направила,че се държи така?!?Помисли къде си сгрешила и се опитай да поправиш грешките си. 1.Докато четох чата това "бебе" и "обичам те,не го ли разбираш" мен подразни,пък да не говорим за него самия...Трябва да престанеш,защото това дразни наистина... 2.Отпусни му малко каиша, очевидно човека работи и няма много свободно време...Пък може да не иска да се виждате известно време, защото е уморен от постоянните ви спорове и иска да си почине. 3.Опитай се да се промениш към добро, човек винаги трябва да работи за себе си. И ако се чувстваш уморена след работа по-добре не му пиши тогава, защото когато човек е уморен е по-слонен към спорове.Уговарай си срещи с него, когато си отпочинала добре и мислиш трезво. 4.Не издребнявай! 5.Бори се за любовта си! Дори в такъв критичен момент не се отказвай! Бъди по-нежна! Оле,надявам се да успеете да спогодите нещата! Стискам палци! [-o<
не видя ли че просто му стиск.Първоначално написано от yuyuto
От личен опит знам, че това не е на добре.Но се надявам нещатата да се оправят.
♥ ♥ ♥
според мен нещата няма да се управят,аз съм си казала че няма да ми звъня или търся,да му пиша в скупе.От вчера му е включено скупето и не ми е писал а уж беше на работаСега сутринта ставам и виждам че не е писал във флиртче от 30мн а пак уж днес е на работа.
тои самоя не ми звъни и търси да видим дали днес вобще ще ме потърси,за което вече не се надявам вобще.
Казах ти мойто мнение и мисла, че така ще стане. Защото и аз имах такъв случей може би защото с момичето което ходех се движехме в различни среди. И незнам просто много често се виждахме, това не е проблем даже е много хубаво, но просто ме задушаваше.Първоначално написано от seksi_kote_f
Просто аз така си мисля, че сте скъсате е дано да греше хъх.![]()