- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте и си кажете мнението
Аз пък мисля,че момчето наистина има силни чувства към теб.Само че без да се обиждаш не знам как те е издържал цели 2 месеца като си такова мрънкяло...Постоянно `Обичаш ли ме?Аз те обичам,ама ти май не...`и сякакви такива.Ако бях на негово място отдавна да съм те заебала.Не мислиш ли че щом вече 2ри месец търпи това те обича? По-добре спри да му опяваш нон-стоп,защото не е той виновен,че трябва да ходи на работа и през деня да се наспива.Когато има възможност ще се видите.И най-добре се опитай наистина да се промениш и нали знаеш `Любовта НЕ СЕ КАЗВА,а се ДОКАЗВА`![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
И аз снощи се карах половин час с гаджето ми накрая млъкнах и той ме питаше що мълча аз са разревах каах му "извинявай,тфа ли искаше да чуеш"и тои дойде при мен прегърна ме и каза че неможе без да се караме...ама тос случай е нешо уникално момчето май нз кфо иска и накрая ше скъса с теб![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
сега предималко реших да му се обадя нали уж беше на работа... звъня аз и го питам къде е и тои еми спа, и аз нали си на работа и тои еми оставиха ме след нощна да си починаИ после аз ние вобще заедно ли сме и тои защо пък не и аз еми отбягваш ме,пренебрегваш ме все едно искаш да се отървеш от мен и не искаш да ме виждаш и тои глупости не е така като стана ще ти пиша.И тои ади че се набутваш чао и аз няма ли да ми кажеш нещо и тои какво еми че ме обичаш и тои ади чао виакм не ме обичаш вече и тои да мразя те и аз чао и това беше
сега да видим дали ще ми пиши или обади днес
но не вярвам
днес му давам последен шанс ако сгреши аз си хващам пътеката и заминавам
![]()
пууу про4етох го най после,кфо мисля ли?много му се натиска6,остави го сам да те пожелае да те потърси и така,недей така 6тото виж 4е се одръпва от тебе,той не ти каза едно "мило" или "бебе" или "оби4ам те" а ти само това повтаря6,слу4айно да знае6 на какво се дължи това негово държание и дали винаги е такъв?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
не винаги е такъв,понякои път е мн мил и нежен с мен но понякои пут е непоносим и заядливПървоначално написано от monityY
![]()
mi az da ti kaja ti si mnogo maloumna i mom4eto ima pravo. ti ne spira6 da kazva6 obi4am te obi4am te. izvinqvai ama na 4ovek mu pisva a i vie hodite ot 2meseca! toi za6to ne ti kazva obi4am te ? za6toto ne e prost i znae 4e na dumi e lesno na deistvie e drugo. Dosadna si akyla ti e detski
men su6to me drazni6 i razbiram priqtelq ti. Daje ako sum na negovo mqsto bih te ostavil![]()
май е наи добре да се разделим може да ме боли но поне няма да страдам толкова многои ще е по добре за двамата
az nikoga ne sym se dyrjal taka s moito beb4e. vinagi sym i ugajdal i sym gledal tq da e dobre predi vsi4ko. MAXAI GO TOQ 6IBANQK!!!!!!!!!!![]()
Аз съм на мнение,че го задушаваш...извинявай ама не ти личи,че си на 18...Честно като взех да чета си помислих,че пак е някоя история написана от 13 годишна.
Дай му да диша малко,казвам ти го от личен опит...Дай му малко пространство,не му вдигай скандали за най-малкото.И най-вече не му задавай постоянно въпросите "Кога ще се видим,ама днес ще се видим ли,и защо няма да се видим,ти неискаш да се видим" или пък "ти обичаш ли ме,ама май не ме обичаш",повярвай ми това изкарва човек извън нерви.Понякога малкото камъче обръща колата!
Нали си чувала онази мисъл "Това,че един човек не те обича по начина по който искаш,незначи че не те обича с цялото си сърце"
Това е моят съвет...Успех!!!
Не мога да се въздържа от коментар!
Тоя твоя постоянно ти повтаря едно и също - наранявала си го, трябва да се промениш,ама зашо? Какво си направила? Ти защо мислиш, 4е трябва да с епромениш? Като гледам той само те напада, а ти се признаваш за виновна без дори да знаеш за какво! А ако му противоречиш той пак започва тактиката с нападението и колко е наранен и ти пак се предаваш и започваш да му повтаряш колко го обичаш! Той е прекалено манипулативен и знае, че си негова , а ти приемаш, че проблемът е винаги в теб! Колко пъти му каза, 4е го оби4аш, че не можеш без него, а той не го направи нито веднъж! дори и "бебе" не ти каза! Все едно си чати със съседката, с която няма никакви мили отношения! Избягваше конкретните ти въпроси и се оправдава, 4е се чувства ужасно! Какво си му причинила те питам пак? А те съветвам да престанеш на всяко противоречие да му казваш, 4е го обичаш и да искаш неговите комплимнти! Спри за малко и да видим дали това ще има някакъв ефект. Имах едно гадже, което само ми повтаряше, че не го оби4ам и бла,бла, а аз го обичах, но не му го повтарях 24 часа и накрая от толкова натякване ми писна и се разделихме! Той ти казва да се промениш, а той Мистър Идеален променя ли се? Как изобщо търпиш такова отношение?! Замисли се!
И да, за гордост е, че не си му изневерила! А какво е това - използва постоянно глагола "търпи" за теб и вашите отношения! Любовта не е насилствена и ако не иска да е с теб - да си ходи, не е нужно да те търпи! А да те питам - вие секс правили ли сте?
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
ох аз честно мисля че доста му досаждаш..какво го питаш по 100 пъти обича ли те не те ли обича.. незнам мисля че доста го задушаваш и трябва да го раздаваш по-полека
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Абсолютно и аз мисла така....Може пък това да е тактика да те накара да спиш с него..ако още не сте го направили...по този начин може да иска да му докажеш любовта си..Първоначално написано от leti_cherry
Но ти каза ,че си на 18 май...значи предполагам,че вече си спала с него....Наистина той иска да ти насади някакво чувство за вина,незаслужено....Просто дръж се един ден студено и ще видиш как той ще почне да моли за вниманието ти...Ако не го направи-значи е боклук остави го!
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
виж сега, според мен вие двамата просто не сте един за друг - постояно сте на работа, характерите ви не се погаждат... ти каято гледам имап нужда от някой супер нежен който да ти отдава цялото си внимание. той иска по неангажираща връзка и се задушава от честите разговори смси и прочие. може би наистина се обичате но той не иска глезено момиченце а ти не искаш студено момче. казвам каквото мисля и според мен от тази връзка няма да излезе нищо.
Dobre se spravqte ama mnogo dobre. Ama parvo gledaite vashite vrashki kak sa posle "pomagaite" na ostanalite. A nekadarnite momchenca da ne pishqt zashtoto te mislqt samo s dolnite si glavi s izvinenie i nishto nemogat da pomognat uvajavam mnenieto na `Death`Whore``i na angel_whit_devil_suol moje i v men da ima greshka no neznaete kakvo e da hodire s adski razseqno momiche da i kazvate edno i tq sled 10 min da e zabravila vsichko. Uvi ne vi go pojelavam.
Ами различни характери сте.Той явно е доста сериозен човек и все още ти няма голямо доверие,а така като му повтаряш постоянно,че го обичаш,се дразни,защото не вярва в това.Не знам дали наистина е така,но той твърди ,че говориш к'вото ти падне и поради тая причина не е сигурен ,че си сериозна спрямо отношенията ви.Приеми ,че ТОЙ е по-различен от момчетата ,с които си била.Наитина се държи грубо на моменти и е някакъв студен,но според мен това е предпазна стена,която си изгражда,защото не иска да е наранен отново( а по това,което пише,съдя,че е бил).Следващия път когато се видите,говори с него сериозно.Не бъди лигла,не му се натискай,обясни му,че и да искаш да се промениш,това изисква време.
Има нещо друго обаче...Щом той иска да се променяш,значи не те приема такава каквато си.
Има нещо (неща) в теб ,които явно не харесва,но тогава защо е все още с теб?!
Явно и той има чувства,но иска да е сигурен в твоите,а това мисля,че може да стане само с времето.Не ставай досадна с постоянните повтаряния,че го обичаш,не се сърди,когато не се виждате всеки ден(може наистина да му е такава работата,а може и да не иска да се виждате постоянно,защото се привързва повече),не се дръж като хлапачка ,която мисли,че света е в краката й...
И все пак ти трябва да решиш,дали искаш да се промениш,заради него.В това няма нищо лошо,ако наистина промяната е към по-добро(а според мен ще е).Ако го обичаш наистина,както казваш - пробвай.Ако не - приеми,че нещата не могат да се получат ,ако и двете страни не правят компромиси и не се стараят.
Това е моето мнение . Успех!
Ако не можеш да се присмееш на себе си,живота ще изглежда много по-дълъг отколкото би ти харесало
![]()
Ти самата каза не искам сега да търса и да цитирам: "Че по-добре да си с него и да те ядосва от колкото да си без него." Май така беше написала.Първоначално написано от seksi_kote_f
така е но като никои не го разбираПървоначално написано от Cherkeza
.... това нещо,аз не мога да си тръгна от него еи така не мога мога да сетя и да ме боли но да знам че съм снего от колкото да не е до мен и да страдам от липсата му
е да но ... плача и само аз си знам как е и в този момент съм самПървоначално написано от MajeStic
![]()
Blagodarq na horata koito mislqt trezvo i dadaha svoeto mnenie i malko ili mnogo koito mogat da pomognata za razlika ot drugite koito nai-lesno im beshe da kajqt "zaregi go" tq ako iska shte me zareji ne e malka da go napravi. I mislq, che hora koito mislqt samo s "DOLNITE SI GLAVI" e po-dobre da malchet, che malko ili mnogo me iznervqt.
Nai-mnogo udobrqvam i blagodarq na tezi koito naistina dadoha otgovor na vaprosa i koito mislqt kato golemi hora ne gi znam na kolko sa, no se radvam, che ima i takiva hora:
thefreak
ninsy
Barbi_bad
yuyuto
strawberry
monityY
A "sentient_" mnogo si grub chesno vqrno che malko ili mnogo mi e trudno no nebadi tolkova grub.
tuk li si
[6:33:46 PM] SiSkA каза: ?
[6:34:16 PM] rumen85viper каза: trqbva li da sum
[6:34:34 PM] SiSkA каза: predpolagam
[6:34:50 PM] SiSkA каза: nz mai mai trqbva da se vidim i da pogovorim
[6:35:17 PM] SiSkA каза: nz ve4e kakvo da kaja
[6:35:20 PM] SiSkA каза: nz
[6:35:21 PM] SiSkA каза: trudno mi e
[6:35:40 PM] SiSkA каза: oburkano mi e nz 4e taka 6te stane i taka 6te se polu4i
[6:36:27 PM] rumen85viper каза: obqsni mi nqkoga dokato sme bile zaedno
[6:36:33 PM] rumen85viper каза: dokato sme hodili
[6:36:40 PM] rumen85viper каза: postavqla li si se na moito mqsto
[6:36:45 PM] rumen85viper каза: kak se chuvstvam
[6:36:48 PM] SiSkA каза: da
[6:36:51 PM] SiSkA каза: postavqla sum se
[6:36:52 PM] rumen85viper каза: dali me naranqvash
[6:36:56 PM] rumen85viper каза: i
[6:36:57 PM] rumen85viper каза: ?
[6:37:02 PM] SiSkA каза: i sum se upitvala da ne ti e gadno
[6:37:13 PM] rumen85viper каза: dali mi haresva da si prikazvam sam
[6:37:14 PM] SiSkA каза: no to4no v toq moment polu4avam otsre6ten udar
[6:37:16 PM] SiSkA каза:
[6:37:22 PM] rumen85viper каза: prikazvam ti neshto i sled 10 min
[6:37:24 PM] SiSkA каза: ne mn dobre te razbiram
[6:37:28 PM] rumen85viper каза: neznesh kakvo sme prikazvali
[6:37:29 PM] rumen85viper каза: ?
[6:37:41 PM] SiSkA каза: znam raseqna sum
[6:37:45 PM] SiSkA каза:
[6:37:53 PM] rumen85viper каза: a zashto
[6:37:53 PM] rumen85viper каза: ?
[6:37:58 PM] rumen85viper каза: za kakvo si mislish
[6:38:01 PM] rumen85viper каза: dokato si s men
[6:38:03 PM] rumen85viper каза: za koi
[6:38:03 PM] rumen85viper каза: ?
[6:38:08 PM] rumen85viper каза: taka da zadam vaprosa
[6:38:09 PM] rumen85viper каза: ?
[6:38:23 PM] SiSkA каза: za teb i dali 6te se skarame dali 6te napravq ne6to gre6no
[6:38:31 PM] SiSkA каза: da se razbera gre6kite
[6:38:43 PM] rumen85viper каза: da pravish neshto koeto mrazq
[6:38:45 PM] rumen85viper каза: taka li
[6:39:06 PM] rumen85viper каза: az ti prikazvam a ti si mislish za minali greshki i po tozi nachin pravish novi i novi
[6:39:14 PM] SiSkA каза: taka e
[6:39:18 PM] rumen85viper каза: i na men vse poveche pochva da mi pisva
[6:39:34 PM] SiSkA каза: v4era si govorih s edin 4ovek koito mi kaza mn istini istini za men koito me zabolqha
[6:39:35 PM] rumen85viper каза: ama ne taka e
[6:39:38 PM] rumen85viper каза: ti ne si malka
[6:39:39 PM] SiSkA каза: i cqla no6t sum sedq i sum mislila
[6:39:43 PM] rumen85viper каза: se se saglasqvash s men
[6:40:00 PM] rumen85viper каза: ako imash sobstveno mnenie az sum choveka koito trqbva da go znae
[6:40:03 PM] rumen85viper каза: da te razbera
[6:40:06 PM] SiSkA каза: znam 4e e taka
[6:40:24 PM] rumen85viper каза: e zashto ne mi se doveri ot kakto sme tragnali do sega
[6:40:25 PM] SiSkA каза: taka e ... no ponqkoi put ne me razbira6
[6:40:26 PM] rumen85viper каза: edin put
[6:40:28 PM] rumen85viper каза: ?
[6:40:38 PM] SiSkA каза: upitvam se
[6:40:41 PM] SiSkA каза: iskam da ti razkaja za minaloto si
[6:40:46 PM] SiSkA каза: da znae6 za6to sum taka
[6:40:50 PM] SiSkA каза: no ....
[6:40:57 PM] SiSkA каза: da znae6 za men svi4ko
[6:41:07 PM] rumen85viper каза: minaloto ne me interesuva
[6:41:13 PM] SiSkA каза: int te i to mn
[6:41:20 PM] SiSkA каза: za6tot gre6ktie mi idvat ot minaloto
[6:41:25 PM] SiSkA каза: ot tova koeto sum prejivqla
[6:41:28 PM] rumen85viper каза: iskam da znam v badeshteto kakvo mqsto mojesh da mi otredish v sarceto si
[6:41:32 PM] rumen85viper каза: ama uvi
[6:41:37 PM] rumen85viper каза: ti postoqnno mislish
[6:41:41 PM] rumen85viper каза: kato malko detence
[6:41:42 PM] rumen85viper каза:
[6:41:42 PM] SiSkA каза: ti 6te si ostane6 tam
[6:41:49 PM] rumen85viper каза: koeto me naranqva
[6:41:57 PM] SiSkA каза: iska6 zrqlo momi4e
[6:42:07 PM] SiSkA каза: 6te ti go dam no mi trqbva malko vreme
[6:42:11 PM] rumen85viper каза: ami
[6:42:14 PM] rumen85viper каза: normalno e
[6:42:22 PM] SiSkA каза: emi dai mi go
[6:42:23 PM] rumen85viper каза: kolko vreme be
[6:42:27 PM] SiSkA каза: ti napira6
[6:42:33 PM] rumen85viper каза: to veche pocheti 3 meseca minaha
[6:42:43 PM] SiSkA каза: do togava nikoi ne mi kazva6e gre6kite
[6:42:52 PM] rumen85viper каза: az ne sum vidql v darjanieto ti 1 chas da se darjish kato golqma
[6:42:53 PM] SiSkA каза: a sega izvednuj vsi4ki trugnata da mi gi kazvat i da me uprekvat
[6:43:29 PM] SiSkA каза: da kazvat istinata koq boli koqto me podludqva za6toto znam 4e e taka
[6:43:32 PM] rumen85viper каза: ti ne si li razbirash greshkite
[6:43:41 PM] rumen85viper каза: ne se li vijdash kakvo pravish s men
[6:43:42 PM] rumen85viper каза: ?
[6:43:44 PM] SiSkA каза: nqkoi da drugi ne ne moga da se pogledna ot strani
[6:44:00 PM] SiSkA каза: vijdam ,no i vijdam ti kakvo pravi6 s men i me boli i zabravqm vsi4ko
[6:44:09 PM] rumen85viper каза: stiga s tui iztarkano klishe
[6:44:12 PM] SiSkA каза: samo ostava bolkata i tq me zaslepqva
[6:44:19 PM] rumen85viper каза: sama ne porasnish li nikoi nqma da ti pomogni
[6:44:33 PM] SiSkA каза: taka e i mn dobr go znam
[6:44:46 PM] rumen85viper каза: tui e tapo da vqrvash che nqkoi moje da ti pomogni da stanish golqma da pochnesh da mislish trezvo
[6:44:54 PM] rumen85viper каза: NE sama trqbva da se opravish
[6:45:00 PM] SiSkA каза: edinstveno sama moga da si pomogna
[6:45:07 PM] SiSkA каза: i sama sum si pomagala do sega
[6:45:16 PM] SiSkA каза: no stanah mn razglezena pikla
[6:46:07 PM] rumen85viper каза: ne se narejdai
[6:46:12 PM] rumen85viper каза: tapo e
[6:46:28 PM] rumen85viper каза: tova e presileno kazvash go da se pochuvstvam dobolen
[6:46:35 PM] SiSkA каза: ne
[6:46:49 PM] SiSkA каза: to4no taka e vsi4ko ima i iskam o6te i o6te no .... nqma o6te
[6:46:54 PM] SiSkA каза: i gubq tova koeto sum imala
[6:48:29 PM] rumen85viper каза: taka se poluchava
[6:48:40 PM] rumen85viper каза: kato neznaesh koga trqbva da spresh
[6:48:45 PM] rumen85viper каза: s vsichki e taka
[6:49:02 PM] rumen85viper каза: mnogo kato si silna bi li pratila sega tui v foruma ?
[6:49:58 PM] SiSkA каза: ne
[6:50:50 PM] rumen85viper каза: zashto ?
[6:51:17 PM] SiSkA каза: nqma smisyl
[6:51:22 PM] rumen85viper каза: zashto
[6:51:24 PM] SiSkA каза: tova sega koeto si pi6im si e mejdu nas
[6:51:26 PM] rumen85viper каза: pokaji go be
[6:51:32 PM] rumen85viper каза: az shte go pokajq
[6:51:34 PM] rumen85viper каза: da vidqt
[6:51:38 PM] SiSkA каза: pokaji go
[6:51:45 PM] rumen85viper каза: pokaji edin sluchaen razgovor
[6:51:53 PM] rumen85viper каза: a ne podbranite ti samo
[6:52:11 PM] SiSkA каза: ne sa podbrani
[6:54:23 PM] SiSkA каза: (hug)
[6:55:17 PM] rumen85viper каза: da da
Тук стана вече интересно...
Към мацката ще и кажа, че ако иска да се променя нека го направи заради самата себе си, защото ако го прави заради някои друг, няма да почувства удволетворение от самата промяна, която се предполага, че е към добро...; Не се обиждай, но си доста разглезена... за тия години трябва да си сериозен човек, на който да може да се разчита...
На твоя приятел ще кажа, че до някъде го разбирам и е наистина ДРАЗНЕЩО поведението ти..., обаче точно той е човека, които трябва да ти помогне, не да се държи всякаш се е разочаровал в крайна степен от теб и няма никакъв изглед за топли чувства... Опитай се дасе държиш мило с нея, тя има нужда от повече внимание
А беее, ясно е че се лофкате, поговорете си, очи в очи не в скайп, ако тряа си направете един списък "какво харесвам и какво не в теб, какво искам да се промени"...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Момчето ми се струва доста интелигентно и мисла както казах и преди детски акъл и аз имах този проблем. Но момичето с което ходих не се промени и скъсах с нея за жалост.
П.П. Руменчо според мен и аз дадох доста смислени мнения![]()
![]()
Cherkeza taka e ama az nebqh prochel vsichko taka si e prav si i ti donqkade nishto che nikoga nemoje da sravnish dve momicheta ili dve momcheta a kamoli da slagash vsichki momicheta ili momcheta pod obsh znamenatel.
Аз имам съвет и към двама ви.Вместо да седите и да пишете теми тук и да си изпращате разговорите от скайп,по-добре седнете и се изяснете,защото не мисля че тук ще успеете да си разрешите проблемите.
Аз и днес писах,ама както винаги забраих да се логна,но пак искам да се обърна към момичето престани да задаваш толкова въпроси да се самобвиняваш за всяко нещо- това може да подлуди и най-спокойният човек!
Успех
A qui