.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 148
    Фен
    Град
    На далече

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от Rumen85
    Cherkeza taka e ama az nebqh prochel vsichko taka si e prav si i ti donqkade nishto che nikoga nemoje da sravnish dve momicheta ili dve momcheta a kamoli da slagash vsichki momicheta ili momcheta pod obsh znamenatel.
    Прав си просто ти викам, че съм имал подобен случей.

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Аз имам съвет и към двама ви.Вместо да седите и да пишете теми тук и да си изпращате разговорите от скайп,по-добре седнете и се изяснете,защото не мисля че тук ще успеете да си разрешите проблемите.
    Аз и днес писах,ама както винаги забраих да се логна,но пак искам да се обърна към момичето престани да задаваш толкова въпроси да се самобвиняваш за всяко нещо- това може да подлуди и най-спокойният човек!
    Успех
    и аз така викам ама кои да ме разберем наи добре на живо да седнем и да говорим,но на живо пак не става тука говори а на живо не

6e vi mine spoko, i nie stra6no mnogo sme se karali, v4era se skarahme, posle kato se pribrahme - 2 sms-a i si4ko pak e na 6

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    леле.. горката мани го тоя ве ;( само те наранява.. недей така..

Vmesto ti da se durji6 s nego taka..toi s teb...... mnogo e zle toq...Du6ko ili mu kazva6 da se durji s teb 4ove6ki i da s vijdate ili 4ao 4ao

Наистина се държиш леко детски...Самообвиняваш се за всичко и все си изтъкваш грешките и се признаваш за виновна за всичко...А защо просто не се промениш и не спреш да ги правиш тези грешки...А може би пък и разликата във годините има значение...Момичето е още с детски акъл,а момчето се държи по-зряло явно и ти тряя да проявиш разбиране,защото все някога и тя ще порастне...Абе самия факт,че се опитвате да си решите проблемите в някакъв форум ,а не поговорите лично... ....
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не прочетох 2-то,което си писала.От първото разбрах,че тоя май не те "ебава" за нищо.Зарежи го.А ти започни да се държиш,като голяма.От това,което прочетох не ми приличаш на 18 годишна.

Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Аз имам съвет и към двама ви.Вместо да седите и да пишете теми тук и да си изпращате разговорите от скайп,по-добре седнете и се изяснете,защото не мисля че тук ще успеете да си разрешите проблемите.
    Аз и днес писах,ама както винаги забраих да се логна,но пак искам да се обърна към момичето престани да задаваш толкова въпроси да се самобвиняваш за всяко нещо- това може да подлуди и най-спокойният човек!
    Успех
    и аз така викам ама кои да ме разберем наи добре на живо да седнем и да говорим,но на живо пак не става тука говори а на живо не
    Това е гадно,незнам каква може да е причината да не иска да седнете f2f и да говорите...,може би го е страх,че ще стане както всеки път...ти ще започнеш да се самообвиняваш...и т.н.И понеже съм била в подобна ситуация и знам колко гадно се чувстваш...бих те посъветвала да му се обадиш,да говориш с най-спокойният тон и да го помолиш да се видите и да поговорите,но ако той ти откаже не започвай с думи от сорта на " ето ти неискаш да ме видиш" и ала бала,просто се съгласи го помоли когато има време да ти се обади... ,защото ей това притискане подлудява...Започни да мислиш преди да говориш...,когато ти каже,че няма време не скачай веднага отгоре му с упреци,че те мрази,че неиска да те вижда и т.н.Просто се съгласи и го остави...и сама ще усетиш разликата след време,когато той види,че ти му даваш нужната свобода,а повярвай ми всеки има нужда от нея.Сама ще видиш,че отношенията ви ще са много по-добри отколкото са сега,защото повярвай ми,колкото и да държи един човек на теб...с тези постоянни натяквания...никой няма да издържи дълго!И тогава срещите ви ще ви носят радост,а не както сега съдейки по разговорите ви в скайп само нерви

Стискам палци дано се изясните [-o<
    A qui

mani go ne ti trqq toq ligliu

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Korni_ReSeRvE
    mani go ne ti trqq toq ligliu
    НЕ се изказа на място.
    Според мен момчето е доста интилигетно и е на ясно какво прави.
    Ти нито незнаеш какво е станало нито нищо. По простата причина, че не ги познаваш и не участваш в техния живот .

Фен
    Град
    На далече
    Това бях аз

Според мен вече няма управия не ме търси ,не ми звъни, все едно не съществувам.Отбягва ме.Звъня му да се видим и тои да ми каже "не" и уж като се пребере ще ми пиши и тъи не ми пиши а да е онлаин.Еми вече всичко е ясно,няма смисъл да се залъгвам с празни надежди няма смисъл ...... аз да се опитвам да управя нещата а тои не и ... да се измъчвам а отсреща нищо да не виждам

Цитирай Първоначално написано от XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
    male..ne iskam da sym na tvoe mqsto..
    i az

Цитирай Първоначално написано от kotetyyy
    Цитирай Първоначално написано от XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
    male..ne iskam da sym na tvoe mqsto..
    i az
    то кой иска да е на мое място маи никои

Град
    Veliko Tyrnovo
    Знаеш ли , момчето си е добре,но ти му се качваш на главата , бе разбери го иска собстено пространство да има , по всичко дето прочетох ти го обсебваш направо , по веднъж му се обади и му кажи нещо свястно , а не обичам те, кво ти няма ли да ми кажеш ,че ме обичаш ! пфффф горкото момче, ми и ,който и да е всеки така ще реагира и щ се дърпа от тебе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пкажи му,че си зряло момиче,на което МОЖЕ да се разчита , което Е умно , което СТАВА за сериозна връзка , вие щом 2-3 месеца само сте ходили и ти веч му се качи на главата ,не знам за по нататък ! Постарай се и се промени!!!!
    Barbie^X-tina$

Цитирай Първоначално написано от Barbi_bad
    Знаеш ли , момчето си е добре,но ти му се качваш на главата , бе разбери го иска собстено пространство да има , по всичко дето прочетох ти го обсебваш направо , по веднъж му се обади и му кажи нещо свястно , а не обичам те, кво ти няма ли да ми кажеш ,че ме обичаш ! пфффф горкото момче, ми и ,който и да е всеки така ще реагира и щ се дърпа от тебе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пкажи му,че си зряло момиче,на което МОЖЕ да се разчита , което Е умно , което СТАВА за сериозна връзка , вие щом 2-3 месеца само сте ходили и ти веч му се качи на главата ,не знам за по нататък ! Постарай се и се промени!!!!
    как да покажа каквото и да е като тои не ме ебава за 2 стотинки,все едно ме няма все едно съм някоя от улицата сигорно ще се държи с някоя от улицата по добре от колкото с мен,поне може малко и мен да ме разбере но ужи няма само себе си разбира .....

_MuCeToOo_
    Guest
    Abe drugo nz,ma dokat sam jiva nqma da uspeq da go do4eta!!!

Град
    sf-to
    oleeeeeee kaf e toq wee?!?!?!?! momi4e zarqzvai go ot 100 km si li4i 4e se podigrava s tebe bojeee otdavna 6tqh da sam go zarqzalq toq ako si igrae taka s mene
    Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!

Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    Цитирай Първоначално написано от Barbi_bad
    как да покажа каквото и да е като тои не ме ебава за 2 стотинки,все едно ме няма все едно съм някоя от улицата сигорно ще се държи с някоя от улицата по добре от колкото с мен,поне може малко и мен да ме разбере но ужи няма само себе си разбира .....
    Гадничко...ами щом той вече непоказва нищо...значи,явно наистина няма смисъл,да се мъчиш...Колкото и да ти е гадно остави нещата така...на човек,който неиска да разбере неможе да му се обясни...
    Ама вашата връзка е наистина странна - такива обрати за толкова кратко време...
    A qui

явно има още нещо но аз да не знам.... и това да е причината за корената разлика в държанието му изведнъж явно не само аз съм виновна но и нещо друго е причинило неговата раздраснителност

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    За мен и двамата сте си виновни донякъде. Ти наистина го обсебваш като постоянно му казваш,че го обичаш и т.н. На него му става досадно, но пък и той не праявява никакво разбиране. Само говори колко му е кофти на него и ти се самообвиняващ веднага. Недей така - ок не си пораснала достатъчно,но ще се промениш. Той вместо да те подкрепи само ти дудне и се оплаква. Разсеяна си била-опитай се да се съсредоточаваш повече като говорие и да обмисляш това,което ти казва. Покажи някаква промяна,дори и малка, от твоя страна и ако той наистина те обича ще я забележи и оцени. Ако ли пък не-просто го зарежи! Няма смисъл да се тормозиш. Успех!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Rumen85
    Guest

JIVA RANA

"... kogato obichash nqkogo posni go na svoboda, a toi ako te obicha shte se varni v tvoqta strana, ako li puk ne nqma za kakvo da sajelqvash shtastliva e tq bez teb i za neq shte se radvash."

Re: JIVA RANA

Цитирай Първоначално написано от Rumen85
    "... kogato obichash nqkogo posni go na svoboda, a toi ako te obicha shte se varni v tvoqta strana, ako li puk ne nqma za kakvo da sajelqvash shtastliva e tq bez teb i za neq shte se radvash."
    много добре казано

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    мацка нз,ама мисля 4е трябва да се стегне6 малко,незнам за кфо се карате и за кфо е си4ко тфа,ама мисля 4е от теб идва вината,наистина се праи6 на ударена и не говори6 сериозно с него... добре 4е тука пак не бе6е писала през 1 мин "мило оби4ам те" и т.н я земи порасни наистина,не искам да те виня без да знам кфо е станало.6то не ни разкаже6,преди се е държал добре,сега какво му става?или на тебе какво ти става?ти най добре знае6 кой е виновника за всик4о това и ако си ти се стегни,и не се предавай
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

SISKA E MNOGO SLADKA 6E SE OPRAVI
    Testis unus,testis nullus...

Фен
    Град
    На далече
    Цитирай Първоначално написано от vladuha haili
    SISKA E MNOGO SLADKA 6E SE OPRAVI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си