- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте и си кажете мнението
Прав си просто ти викам, че съм имал подобен случей.Първоначално написано от Rumen85
и аз така викам ама кои да ме разберем наи добре на живо да седнем и да говорим,но на живо пак не става тука говори а на живо неПървоначално написано от Erica
![]()
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Vmesto ti da se durji6 s nego taka..toi s teb......![]()
![]()
mnogo e zle toq...Du6ko ili mu kazva6 da se durji s teb 4ove6ki i da s vijdate ili 4ao 4ao
Наистина се държиш леко детски...Самообвиняваш се за всичко и все си изтъкваш грешките и се признаваш за виновна за всичко...А защо просто не се промениш и не спреш да ги правиш тези грешки...А може би пък и разликата във годините има значение...Момичето е още с детски акъл,а момчето се държи по-зряло явно и ти тряя да проявиш разбиране,защото все някога и тя ще порастне...Абе самия факт,че се опитвате да си решите проблемите в някакъв форум ,а не поговорите лично... ....![]()
![]()
![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
Не прочетох 2-то,което си писала.От първото разбрах,че тоя май не те "ебава" за нищо.Зарежи го.А ти започни да се държиш,като голяма.От това,което прочетох не ми приличаш на 18 годишна.
Това е гадно,незнам каква може да е причината да не иска да седнете f2f и да говорите...,може би го е страх,че ще стане както всеки път...ти ще започнеш да се самообвиняваш...и т.н.И понеже съм била в подобна ситуация и знам колко гадно се чувстваш...бих те посъветвала да му се обадиш,да говориш с най-спокойният тон и да го помолиш да се видите и да поговорите,но ако той ти откаже не започвай с думи от сорта на "Първоначално написано от seksi_kote_f
ето ти неискаш да ме видиш" и ала бала,просто се съгласи го помоли когато има време да ти се обади...
,защото ей това притискане подлудява...Започни да мислиш преди да говориш...,когато ти каже,че няма време не скачай веднага отгоре му с упреци,че те мрази,че неиска да те вижда и т.н.Просто се съгласи и го остави...и сама ще усетиш разликата след време,когато той види,че ти му даваш нужната свобода,а повярвай ми всеки има нужда от нея.Сама ще видиш,че отношенията ви ще са много по-добри отколкото са сега,защото повярвай ми,колкото и да държи един човек на теб...с тези постоянни натяквания...никой няма да издържи дълго!И тогава срещите ви ще ви носят радост,а не както сега съдейки по разговорите ви в скайп само нерви
![]()
Стискам палци дано се изясните [-o<
A qui
mani go ne ti trqq toq ligliu
НЕ се изказа на място.Първоначално написано от Korni_ReSeRvE
Според мен момчето е доста интилигетно и е на ясно какво прави.
Ти нито незнаеш какво е станало нито нищо. По простата причина, че не ги познаваш и не участваш в техния живот .
Това бях аз![]()
![]()
Според мен вече няма управияне ме търси ,не ми звъни, все едно не съществувам.Отбягва ме.Звъня му да се видим и тои да ми каже "не" и уж като се пребере ще ми пиши и тъи не ми пиши а да е онлаин.Еми вече всичко е ясно,няма смисъл да се залъгвам с празни надежди
няма смисъл ...... аз да се опитвам да управя нещата а тои не и ... да се измъчвам а отсреща нищо да не виждам
![]()
i azПървоначално написано от XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
то кой иска да е на мое място маи никоиПървоначално написано от kotetyyy
![]()
Знаеш ли , момчето си е добре,но ти му се качваш на главата , бе разбери го иска собстено пространство да има , по всичко дето прочетох ти го обсебваш направо , по веднъж му се обади и му кажи нещо свястно , а не обичам те, кво ти няма ли да ми кажеш ,че ме обичаш ! пфффф горкото момче, ми и ,който и да е всеки така ще реагира и щ се дърпа от тебе !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пкажи му,че си зряло момиче,на което МОЖЕ да се разчита , което Е умно , което СТАВА за сериозна връзка , вие щом 2-3 месеца само сте ходили и ти веч му се качи на главата ,не знам за по нататък ! Постарай се и се промени!!!!
Barbie^X-tina$
как да покажа каквото и да е като тои не ме ебава за 2 стотинки,все едно ме няма все едно съм някоя от улицата сигорно ще се държи с някоя от улицата по добре от колкото с мен,поне може малко и мен да ме разбере но ужи няма само себе си разбира .....Първоначално написано от Barbi_bad
Abe drugo nz,ma dokat sam jiva nqma da uspeq da go do4eta!!!
oleeeeeee![]()
![]()
kaf e toq wee?!?!?!?! momi4e zarqzvai go ot 100 km si li4i 4e se podigrava s tebe
bojeee otdavna 6tqh da sam go zarqzalq toq ako si igrae taka s mene
![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Гадничко...ами щом той вече непоказва нищо...значи,явно наистина няма смисъл,да се мъчиш...Колкото и да ти е гадно остави нещата така...на човек,който неиска да разбере неможе да му се обясни...Първоначално написано от seksi_kote_f
Ама вашата връзка е наистина странна - такива обрати за толкова кратко време...
A qui
явно има още нещо но аз да не знам.... и това да е причината за корената разлика в държанието му изведнъжявно не само аз съм виновна но и нещо друго е причинило неговата раздраснителност
![]()
За мен и двамата сте си виновни донякъде. Ти наистина го обсебваш като постоянно му казваш,че го обичаш и т.н. На него му става досадно, но пък и той не праявява никакво разбиране. Само говори колко му е кофти на него и ти се самообвиняващ веднага. Недей така - ок не си пораснала достатъчно,но ще се промениш. Той вместо да те подкрепи само ти дудне и се оплаква. Разсеяна си била-опитай се да се съсредоточаваш повече като говорие и да обмисляш това,което ти казва. Покажи някаква промяна,дори и малка, от твоя страна и ако той наистина те обича ще я забележи и оцени. Ако ли пък не-просто го зарежи! Няма смисъл да се тормозиш. Успех!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
"... kogato obichash nqkogo posni go na svoboda, a toi ako te obicha shte se varni v tvoqta strana, ako li puk ne nqma za kakvo da sajelqvash shtastliva e tq bez teb i za neq shte se radvash."
много добре казаноПървоначално написано от Rumen85
![]()
мацка нз,ама мисля 4е трябва да се стегне6 малко,незнам за кфо се карате и за кфо е си4ко тфа,ама мисля 4е от теб идва вината,наистина се праи6 на ударена и не говори6 сериозно с него... добре 4е тука пак не бе6е писала през 1 мин "мило оби4ам те" и т.н я земи порасни наистина,не искам да те виня без да знам кфо е станало.6то не ни разкаже6,преди се е държал добре,сега какво му става?или на тебе какво ти става?ти най добре знае6 кой е виновника за всик4о това и ако си ти се стегни,и не се предавай![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
SISKA E MNOGO SLADKA 6E SE OPRAVI
Testis unus,testis nullus...
Първоначално написано от vladuha haili
![]()