.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 148
    Цитирай Първоначално написано от vladuha haili
    SISKA E MNOGO SLADKA 6E SE OPRAVI
    хехехех мерси мила

molq... nqma da se davame!
    Testis unus,testis nullus...

Цитирай Първоначално написано от vladuha haili
    molq... nqma da se davame!
    така си е без бои не се давам

Град
    Никъделенд
    Vij macka... seriozno spored men tova mom4e si tursi pri4ini da skusa s teb.
    Trqbva da go stegnesh malko, 4e da te uvajava povechko... Tu shte se vijdate, tu nqma.... Sutrinta e na rabota... vecherta sushto. Prosto mislq, 4e tova mom4e mn te balamosva. Sledvashtiq put kato se vidite (kogato i da e toi...) govori s nego, ako produlji vse taka... sama precenqvash, no na tvoe mqsto da me balamosvat taka i da mi kazvat "kak sa te turpqli?" ili "ti si ebati strannoto sushtestvo"...! Imam 4uvstvoto, 4e te luje. Samo ot tozi razgovor mi stava qsno. No neiskam nikoi da zablujdavam.Zatova te suvetvam da go nabludavash vnimatelno kakvo ti govori i kakvo pravi i da razberesh kakvo stava izob6to s vrazkata vi...!Purvo trqbva da govorish s nego, no mu govori togava s blag i mil ton.... dano sled tozi razgovor ne posledvat karanici, no....! Tova vsi4koto e SPORED men! E mila jelaq ti uspeh i se nadqvam da izgladite otno6eniqta.
    4ao 4ao i umnata...
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    Според мен вече няма управия не ме търси ,не ми звъни, все едно не съществувам.Отбягва ме.Звъня му да се видим и тои да ми каже "не" и уж като се пребере ще ми пиши и тъи не ми пиши а да е онлаин.Еми вече всичко е ясно,няма смисъл да се залъгвам с празни надежди няма смисъл ...... аз да се опитвам да управя нещата а тои не и ... да се измъчвам а отсреща нищо да не виждам
    Остави го малко да си почине момчето... Както той, така и ти трябва да си починете от случилото се... Пък след време може би ще те потърси... А ти помисли как, когато това стане, да му докажеш, че си се променила... Ако наистина държиш на него, промени се, но се промени заради себе си, за доброто ти! Айде! И не мисли нон стоп за това, поразсейвай се от време на време! Много успехчета от мен! \/
    The reasons of love... <3

Rumen85
    Guest

ZDR

A`time`for`us
    Tochno ti ne mislq, che mojesh da kajish koga sum na rabota i koga ne sum i koga sum q lagal, che sum bil a sashtnost ne sum QSNO LI TI E ?
    Az moga da go dokajq tova koga sum bil na rabota ako iskam.

Guest
    ole boje toq kak gadno se dyrji s tebe napomnq mi na 1 biv6 reji gooooooooo

Guest
    По принцип всяка разправия и когато се сдобрите заздравяват връзката но разбирасе зависи какви разправии... аз и моята приятелка като излезнеме вечно спореше с мен и се карахме за пълни дреболий скараме се и след 10 минути пак сме заедно Обаче всичко си има граници.. издържахме 3 месеца и накрая тя започна да излиза все по рядко с причината че трябвало да учи, и след малко някой мой приятел я вижда на вънка еми... не знам,мен лично би ме дразнило такова поведение
    доста го глезиш мен това ме дразни разбирам мило или нещо такова ама всяка 2ра дума да ти е зайче обичам те и т.н не е в + за връзката..
    Иначе той също се държи лошо НЗМ ако го обичаш и искаш да си с него си остани с него ако нети харесват нещата както се получават просто се опитай да си малко по сериозна и да си поговорите за някой неща които му доставят удоволстие В смисал филми,музика и т.н
    ами това е упсех

gergan4etooooo
    Guest
    Nemate si i napredstava kolko ste sme6ni... ne 4e mi puka za vas no vi pi6a tva za da razberete kak izglejdate otstrani

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Прочетох и второто.
    Работата ми е напълно ясна.
    Съвсем накратко: Няма по дразнещо нещо от това, да задаваш тъпи въпроси, на които са ти казвали отговорите им вече(а ти явно го правиш често); да се самосъжаляваш и да се съгласяваш с всичко, което ти каже(а ти го правиш често); да повтаряш постоянно колко го обичаш/не можеш без него, а знаем, че това са думи без тежест и са пълна глупост, както и да повтаряш бебе/мило/да си те гушкам т.н.(а ти го правиш често);
    А като ги сложиш в комбинация.... ставаш, както виждаш, непоносима.
    Как се е задържал с тебе тоя човек толкова дълго не ми е ясно...
    Абслолютно съм съгласна
    So free

Град
    The endless river
    тоя ми се струва много прост
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Прочетох и второто.
    Работата ми е напълно ясна.
    Съвсем накратко: Няма по дразнещо нещо от това, да задаваш тъпи въпроси, на които са ти казвали отговорите им вече(а ти явно го правиш често); да се самосъжаляваш и да се съгласяваш с всичко, което ти каже(а ти го правиш често); да повтаряш постоянно колко го обичаш/не можеш без него, а знаем, че това са думи без тежест и са пълна глупост, както и да повтаряш бебе/мило/да си те гушкам т.н.(а ти го правиш често);
    А като ги сложиш в комбинация.... ставаш, както виждаш, непоносима.
    Как се е задържал с тебе тоя човек толкова дълго не ми е ясно...
    Абслолютно съм съгласна

подкрепям,но и неговото поведение е гадно,той сиг го осъзнава това но може да ти го каже по нормален начин,не да се държи като теле

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Е ти са к'во?
    Неможеш да опишеш с няколко думи к'ва ситуацията ами разтягаш локуми.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Голям фен
    Град
    на луната
    Много извинявайте че ще се намеся, ама не се сдържах Абе хора, като ви четях имах чувството че мацката е на 14, а гаджето и на 15! Ми вие сте големи и отговорни хора! Вместо да седите и да си пишете по скайп и да пускате тук разговорите си вземете и се вижте дори и за 15 мин и се разберете като големи хора! Може ли да искате съвети от потребители във форум, които дори не ви познават, а пък и да ви познаваха това си е между вас! Айде и дано скоро се разберете!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

maleee toq golqm zadnik ve ti mu kazva6 4e go obi4a6 a toi sa prai na capnat s mokyr parcal malee ako nqkoi mi prai takzi bomera 6te mu zavrq glavata tam det slynce ne ograva
    ne sa zanimavai s ngo toi ne izpitva ni6to kym tee
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    Hard Rock Cafe
    parvq go pro4etoh, vtoriq ne..
    1wo pove4eto mom4eta mn se nervqt kato postoqnno im vikat "bebe", "kote", "milinko" i takiva ne6ta.. smqtat go za nepristoino, sramno i kraino neobhodimo. kazvam pove4eto, ne vsi4ki..
    2ro nz dali ti si go iznervila s ne6to, 4e taka da se darji, ama naistian se darji mnoo ujasno
    3to ne badi tolkova navina.. kato se darji kofti s tebe, otvarni mu sas sa6toto
    FIGHT FIRE WITH FIRE babe Xd

Град
    София,мамка й фрашкана!
    Не те приема на сериозно,,,, ГАВРИ СЕ С ТЕБ и с 4увствата ти....уважавай себе си мъни4ко
    МРАЗЯ надути...малки...гадни...злоб

нямам думи
    Guest
    ДЕЕЕБА ТЪПОТО НЕЩАСТНО КОПЕЛЕ,НЕГРАМОТЕН.ЛИГАВ,БА ЕН ШИБАНЯК! ЗАРЕЖИ ГО ТОЯ НЕЩАСТНИК !!!! МАМКА ИМ НА ВСИЧКИ ДЕТО СА КАТО ТОВА ЛАЙНО ДОЛНО МАЗНО! ОЛИГОФРЕН ЗАДРЕМАЛ! НЕ ГО ТЪРПИ ТОЯ НИТО СЕКУНДА ПОВЕЧЕ! Просто ако ми беше пред очите тоя щях да го удуша,заклевам се! МАМОООО! И за какво да се променяш???? ЕБАСИ ЗАРАДИ ТОВА ГОВЕДО! Я си намери някой друг на 18 си!!!!!!!! МАЛИИИИИИИИ!!!! По принцип давам по-нормални коментари ама като прочетох тоя кретен как ти говори!!!! МАЛИ!!!!! МОМИЧЕ, осъзнай се!!!!! ЗАРЕЖИ ГООООООООО, БИЙ МУ ЕДИН В ТЪПИЯ МАЗЕН ЗАДНИК!!!! ДА си се променила,че го нараняваш,него са го наранили като са го изпуснали в родилното!!!!!Както казваме в моя край ПУСТИНЯК,МАЗЕН,ГАДЕН Аз се бях заблудила с един подобен,ама тоя твоя бие всичко!!!Нищо няма да стане от това шиле задремало,остави го на тъпата му смотана работа и без това като го гледам няма ъкъл за 5 пари!!! МАЛИИИ ако ми падне,такива като него не заслужават да живеят!!! ЗАРЕЖИ ГО ПОСЛУШАЙ МЕ!!!!

Това отгоре бях аз .
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Мисля, че отношенията ви са доста детски... едва ли ще ти се хареса мнението ми, но просто така ми изглежда. Мисля, че това е по-добре да го споделиш с близките си хора, защото е адски натоварващо да се чете толкова дълъг лог. От това което успях аз да прочета - човека не знае какво иска, а ти го задушаваш. Продължавай напред, живота ти няма да свърши с него.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Guest
    AE ti treba da si luda za da xodi6 s toq male ako bqx az do sq da sam mu bila 6uta 1000 pate naprao netreba da se saglasqva6 s nego 4e si truden xarakter kakvato si takava!!!!nese promenqi zaradi mom4e 6toto ne e sigurno 4e togava nqma da te zareji pak qvno toq 6ibanqk ne razbira 4e te naranqva s tezi si dumi.I zaslujava samo DA GO ZAREJE6 kato e mnogo otvoren nqkoi druga da mu tarpi ligotiite,4esno kazanu mi izlejda 4e samo te razigrava i kakto kaza nqkoi v po gornite komentari 4e vaob6t ne ti e kazval 4e te obi4a ,vaob6te nqkoga kazval li ti go e ???????tctctctc naprao go zarqzvai i to s vremeto 6te ti mine pak i ne e edinstven na toq svqt ima mnogo xora i mnogo mom4eta i t.n 1000% 6te sre6tne6 nqkoi koito da te obi4a taka kakto ti obi4a6.pak i taka da se kaje i az sam dosta truden xarakter ama nemi dreme na koito nemu iznasq aide CLOSE az si izpatix ot taka nare4enata LIUBOV!Taka 4e nese tormozi zaradi nqkav tapak jivei si jivota 6toto nqma da se varne nazad!!Ai uspexi ma nai dobre mu bii 6uta!!!

Guest
    Самсонг ?!?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Абе вие всички сте ненормални да пускате такива коментари! Та вие дори не знаете цялата ситуация! Имате само няколко чата! Ами може би това държание си е заслужено! За да се държи така човек значи трябва да е много обиден! Значи трябва грешката да е голяма! Пък вие от къде да знаете кво е ставало през тези 3 месеца? Недейте така строго ругайте! Ако на него както казвате не му пука за нея и иска да я зарежи,кво му пречи? Отдавна да го е направил! Ако беше така изобщо нямаше да си хаби нервите да спори с нея! Но момчето очевидно го е яд! Очевидно момичето го интересува! Много е лесно така да кажеш -зарежи го-, -мани го тоя-! Пфу,вземате да ме дразните вече! И момиче щом твърдиш, че го обичаш, значи трябва да се бориш за него! Любовта не е даром, за нея човек трябва да се бори, както за всяко нещо в този шибан живот! Само по този начин можеш да му докажеш, че наистина го обичаш, не само да го повтаряш на думи! Хайде давай! Пак ще ти пожелая успех!
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Абе вие всички сте ненормални да пускате такива коментари! Та вие дори не знаете цялата ситуация! Имате само няколко чата! Ами може би това държание си е заслужено! За да се държи така човек значи трябва да е много обиден! Значи трябва грешката да е голяма! Пък вие от къде да знаете кво е ставало през тези 3 месеца? Недейте така строго ругайте! Ако на него както казвате не му пука за нея и иска да я зарежи,кво му пречи? Отдавна да го е направил! Ако беше така изобщо нямаше да си хаби нервите да спори с нея! Но момчето очевидно го е яд! Очевидно момичето го интересува! Много е лесно така да кажеш -зарежи го-, -мани го тоя-! Пфу,вземате да ме дразните вече! И момиче щом твърдиш, че го обичаш, значи трябва да се бориш за него! Любовта не е даром, за нея човек трябва да се бори, както за всяко нещо в този шибан живот! Само по този начин можеш да му докажеш, че наистина го обичаш, не само да го повтаряш на думи! Хайде давай! Пак ще ти пожелая успех!

Напъно съм съгласна =D>
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Guest
    Цитирай Първоначално написано от seksi_kote_f
    Цитирай Първоначално написано от kotetyyy
    Цитирай Първоначално написано от XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
    male..ne iskam da sym na tvoe mqsto..
    i az
    то кой иска да е на мое място маи никои
    samo az

Правила за публикуване