- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вижте и си кажете мнението
AE ti treba da si luda za da xodi6 s toq male ako bqx az do sq da sam mu bila 6uta 1000 pate naprao netreba da se saglasqva6 s nego 4e si truden xarakter kakvato si takava!!!!nese promenqi zaradi mom4e 6toto ne e sigurno 4e togava nqma da te zareji pak qvno toq 6ibanqk ne razbira 4e te naranqva s tezi si dumi.I zaslujava samo DA GO ZAREJE6 kato e mnogo otvoren nqkoi druga da mu tarpi ligotiite,4esno kazanu mi izlejda 4e samo te razigrava i kakto kaza nqkoi v po gornite komentari 4e vaob6t ne ti e kazval 4e te obi4a ,vaob6te nqkoga kazval li ti go e![]()
![]()
???????tctctctc naprao go zarqzvai i to s vremeto 6te ti mine pak i ne e edinstven na toq svqt ima mnogo xora i mnogo mom4eta i t.n 1000% 6te sre6tne6 nqkoi koito da te obi4a taka kakto ti obi4a6.pak i taka da se kaje i az sam dosta truden xarakter ama nemi dreme na koito nemu iznasq aide CLOSE az si izpatix ot taka nare4enata LIUBOV!Taka 4e nese tormozi zaradi nqkav tapak jivei si jivota 6toto nqma da se varne nazad!!Ai uspexi ma nai dobre mu bii 6uta!!!