.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен
    Град
    sofiq

тена на лицето

мился 4е тена на лицето ми е малко неравен,как да го изравня?някоя домашна лесна маска или пук някои продукт?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

нз но пробвай да сложиш фондьотен
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    fon dio ten i pydra perfektnata kombinaciq znam ot li4en opit

Guest
    не се мажи с такива говна, ще стане още по-зле.
    на лореал са добри нещата, обаче лично аз осъзнах, че тена, пъпките и стъф се влияят главно от тва какво консумираш.
    тъпчи яко витамини (в естествен вид де), яко вода, мляко, сирене, избягвай газирано.
    и общо взето така.
    а имаше и някаква маска с моркови (които бду може да ядеш, били полезни уж). обаче след нея колкото и да се миех все бях оранжева, така че не ти я препоръчвам.

Град
    Dreamland Varna
    Стига с тия фон дю тени! Има специални такива кремчета за лице, които изравняват тена на лицето. Гледах наскоро в каталога на Ейвън за такава маска. Има и кремчета за лице, единия е дневен за всеки тип кожа, другия беше за мазна.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Плевен ..
    Съгласна с пънкрок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си