- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косъмчета
Знам, че е имало доста теми по този въпрос, но имам въпроси, а не откривам отговори.. Та искам да премахна косъмчета по интимни места. До сега съм го правила само със самобръсначка. Пробвала съм с епилатор- боли ме ужасно и не мога да трая болката. Сигурно ще ми кажете да ида на кола маска... неее не понасям болкаМисля да пробвам с депилиращ крем? Подходящо ли е? Със самобръсначката ми остават много къси косъмчета, който при допир се усещат, а дори и се забелязват леко.. с депилирането ще бъде ли същото? И колко ще трае? Защото като се бръсна и на следващия ден отново трябва да повторя, а вече имам и пъпчици и става ужас.. Може ли да ми разясните малко този въпрос? И да ми препоръчате някакво кремче? Има ли специално за интимни части?
![]()
кремовете-депилатоари са принципно като бръсненето относно трайност, но от тях поне косъмчетата не стават по-груби и тъмни. има кремчета за деликатни зони, те стават за подмишници и бикини зона. питай в аптеката. Принципно на MILD са добри.
ами давай със бръсначка и после като са мн мн малки със епилатор няма да те боли толкоз.![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами да те попитам кожата ми ще бъде ли гладка както трябва да бъде или пак ще е същото както след като съм минала със самобрасначка- ще остават съвсем мънички косъмчета? И ако може да ми кажеш доло горе на каква цена са MILD?Първоначално написано от Deus ex machina
Нали няма вероятност да се получи някакво дразнене по интимните места след употребата на депилиращите кремове![]()
Леле кво ви става ,бе ?Мене пък не ми иэлиэат пъпчици ,ни ми никнат эа секунди космите
!Тцтзц,както и да е.Пробвай с депилиращ крем,ама е мъчително.Преди време бях пробвала и нервите ми не иэдържаха.Оттогава си карам със самобръсначицата ми
!Та най-добре отиди на кола маска.Няма лошо,от кво се притесняваш?
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Анонимко
еми зависи колко остри са ти косъмчетата...след няколко пъти би трябвало да поизтънеят и да си остава съвсем гладка. мисля, че беше около 2 и 50, или 2, някъде там. не е скъп.
колкото до дразненето, пробвай първо на по-малък участък или на сгъвката на лакъя за 10 мин. ако не ти дразни - перф. пък и по принцип кремовете рядко създават проблеми.
Koe e machitelnoto ? Ne stava li po lesno otkolkoto s brasnachkaПървоначално написано от Presley`n`Sum
dobre de ama vsi4kite kosmi li mahate ili nqkade ostavqte???