Цитирай Първоначално написано от Не мога да се регна
Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
какво всички се заяждате с човека.както иска така ще и предложи.нали не се виждат често,а и такива неща по-лесно се казват по чата и по скайп отколкото на живо.няма значение начина,а резултата.моя съвет е да и предложиш както си решил.начина е добър.успех! \/
qj mi 4epeca, ti sigurno si avtora na temata i si otstoqva6 poziciqta sega XD...
po skype se zaribqva lesno, golqma 4ast ot momi4etata sa prosti i se vrazvat... ama za "predlagane" ne se pravi taka.. zavisi na kolko si vsa6tnost de.. dosega nikoi ne te pita... az sym parviq YE YE... ako si pod 14-15 -ok, ako si nad, na4i si zadrasten geio i trqbva da umre6
на си правия,а си тъпия като те гледам колко неграмотно и просташки пишеш.тук не може някой да напише тема и да иска съвет без всички да го нападнат.
otgovori mi na vaprosa bre roga4... na kolko godini si.. kato si slaboumen, mn qsno 4e 6te te napadat horata, kakvo o4akva6? ;/
Аве чифут никой не те пита кой на колко години е и какво мислиш за предлагането по скайп Човекът пита КАК, а не ДАЛИ да предложи по скайп. И се научи да пишеш преди да коментираш

По темата: Пич, кажи й това, което ти идва от сърцето, а и щом тя те харесва няма да имаш проблеми. ( Само не й казвай нещо от сорта: Искаш л ида си станем гаджета или нещо подобно )
az pitam ve kur glava ! ti kiorav li si, mamka my ! i ne mi kazvai az kak da otgovarqm, za da ne opravq za poreden pyt maika ti, ti eba geq bezdaren garbaf gnusen protiven mijav