- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДАЙТЕ СЪВЕТ,ЗАЩОТО СЪМ МН ОБЪРКАНА !!!
Zdraveite.Imam mn seriozen problem.S gadjeto mi hodime ot skoro i pone az si misleh,4e se mn obi4ame.V4era trqbva6e da doide i da otidem na diskoteka.Vsi4ko varve6e dobre (kakto vsqka ve4er),dokato ne zapo4na diskotekata.V na4aloto sedqhme,no posle az i edni fr otidohme da igraem i toi kaza,4e 6te doide sled malko.No toi taka i ne doide.Sled tova az si govoreh s edin fr,a toi mina pokrai men bez dori da me pogledne.U4udih se,no ne kazah ni6to.Sled malko pak se varna v diskotekata,no prosto si minava6e pokrai men bez da mi progovori i nakraq si tragna bez da mi kaje.Ne razbiram ni6to! Dnes sutrinta mu pisah,no toi ne mi otgovori.Daite savet!!! PLS! Mn sam obarkana!!!
Ми явно момчето е с тежък характер и има нещо против да играеш с др момчетаревнивец - друго обяснение не виждам.Най-вероятно се е нацупил, че не му обръщаш достатъчно внимание и си го зарязала сам!
Опитай се да говориш с него.Той може да си има обяснение ...
ДА не би в дискотеката да си кръшкала с някого?![]()
Иначе...эарежи ги тея смс-и.Просто му эвънни.
[size=7][b][u]fosse cos
ПодкрепямПървоначално написано от die eiskoenigin
OnLy God CaN Judge Me !
Е..все пак говориш, а не се натискаш с други...поне по думите ти. Ако си танцувала еротично с тях, това е друг въпрос...иначе чак толкова да бъде ревнив...според мен не е в ревността проблемът.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Определено нещо се е случило!Може нещо да е провалило доброто му настроение,може да не му е било приятно да го оставиш и да отидеш някъде с приятелите си!Никой не знае!Трябва да поговориш с него лично,за да разбереш причините!Най-вероятно ти се е и расърдил,щом не ти е отговорил!Но ти не се отказвай,ако се наложи отиди до тях,поговорете,обясни му защо си била с френдовете,питай го защо той така ненадейно си е тръгнал;дали ти е обиден за нещо?Не се отказвай,защото това е равносилно-да се признаеш за виновна и гузна!Успех,Мила!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Явно ти се е обидил затова, че си танцувала с друг.Но не е зле да се опитваш да го търсиш и да му се извиниш, ако си направила нещо.Най-добре говорете.
Може да му е било тъпо, може да се е изнервил, че танцуваш с други, и аз съм такъв, ревностно си пазя (ами.. собствеността, макар, че гаджето не е собственост, но все пак сте обвързани и т.н.).. да кажем, своето, и аз съм бил в подобни ситуации, ама аз поне й обясних и тя ме разбра, ако той има куража, сам ще ти каже какъв е проблема...
No az se opitah da pogovorq s nego.Zvanqh mu,no toi ne vdiga.Napravih vsi4ko vazmojno.A pak i ne sam flirtuvala s drugi mom4eta (ako tova imate predvit).Prosto nz kakvo da pravq
!!!
pf gadno... ne ti otgovarq, ne ti vdiga... v takav slu4ai nakarai nqkoi ob6t priqtel da go potarsi, i posle da pita dali ima nqkaf problem. pone na nego/neq 6e kaje i 6te razbere6gl
Да ти имам приятеля... даже и да си направила грешка има уста да каже какво има. Не да се прави на чукнат и ако е толкова ревнив му обясни , че имаш приятели момчета и трябва да свиква и не виждам защо да танцуваш с някого нали затова е дискотека - хората отиват там да танцуват. Опитай се да му звъннеш , ако не вдигне или после не ти се обади ги отписвай такива.
Ами отиди до тях, опитай някак си да поговориш с него, не може да ти се сърди така и да те игнорира, поне да ти обясни причината поради, която го прави..![]()
Ами обърни му внимание , танцуваш си с еди кой си ,говориш си с други ,а той седи сам ,кофти работа ... сега иди при него ,явно е засегнат,а може и да ревнуваще се оправите ,но ти бъди малко по кротка или танцувай с него ...
Barbie^X-tina$
и азПървоначално написано от angel_whit_devil_suol
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Не ходи до тях, не го търси и не му пиши. Ако само го е яд или ти е бесен, след като му мине, ще те потърси.
Боже, това аз ли го написах? Защо не слушам собствените си съвети...![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ПоговоретеЯвно на момчето не му е харесало да гледа приятелката си да танцува с друг.Разяснете си положението и му се извини,обясни му че не си знаела,че ще се подразни
Успех
![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Емии приятеля ти явно е доста ревнив и не обича да те вижда с други момчета...пък като ли по дискотеки.Говори с него за това дори той да не иска да говори с тебе и би трябвало да се опровите.Ако не...начи той е тежък случай
МъдРоСтТа ме ПреСлеДва нО аЗ бяГаМ пО-БърЗО
с какви фр-та отиде да танцува6?ако са мом4ета може да се е издразнил яко,ако е ревнив и за тфа да се сърди,поговори с негоПървоначално написано от ________
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Blagodarq vi mn za savetite do sega,no ve4e nqma smisalToku 6to mi pisa SMS "Iskam da si ostanem samo priqteli,ni6to pove4e!OK? "
napravo sam razbita!Ne spiram da
Obi4am go tolkova mn,toi e vsi4ko za men! Iskam da se samoubiq ...........
![]()
![]()
![]()
стани Емо и се нарежиПървоначално написано от ________
![]()
хаха :Р шегувам се
Колко време бяхте заедно?
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
mi dr ne6to ne vijdam da moje.ako e bilo 1 put moje6e da se re6i 4e prosto ne te e vidql nali ste bili v diskoteka ama pove4e ot vednuj gajeto ti da ne bi da e slqpo?Първоначално написано от die eiskoenigin
Ами явно е с тежък характер и си му наранила самочуствието като си го оставила сам
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP