.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

нещо за по-добра памет

чувала съм,че някои хора като учат за изпити взимат някакви неща за засилване на паметта като Гинко прим и тем подобни.аз тая година трябва да уча за кандидат-студентски изпити и се чудя дали да си купя нещо такова.някой ползвал ли е нещо подобно?мислите ли,че помага и изобщо имате ли някакви начини за бързо и лесно запомняне на нещо?

Попитай в някоя аптека.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    София

Re: нещо за по-добра памет

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    чувала съм,че някои хора като учат за изпити взимат някакви неща за засилване на паметта като Гинко прим и тем подобни.аз тая година трябва да уча за кандидат-студентски изпити и се чудя дали да си купя нещо такова.някой ползвал ли е нещо подобно?мислите ли,че помага и изобщо имате ли някакви начини за бързо и лесно запомняне на нещо?
    мне.има си хора ,които без много учене помнят от едно прочитане....и мога да ти кажа от личен опит ,че тия хора не са много умни ,но правят такова впечатление със заучени фрази и мнооого повторения на едно и също нещо казано по различен начин....нз как ,но даскалите се хващат ,а от това дето искаш да пиеш на твойта възраст без да имаш проблем най -много да не помниш нищо накрая

За хапчетата...незнам!Но съм чувала,че орехите и шоколадът стимулират дейността на мозъка(нали си чувала, че на изпит може да си вземеш шоколад - ами с тази цел е)...но дали е така..хмм

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sweet_f4e88
    За хапчетата...незнам!Но съм чувала,че орехите и шоколадът стимулират дейността на мозъка(нали си чувала, че на изпит може да си вземеш шоколад - ами с тази цел е)...но дали е така..хмм
    аа да верно ,преди изпитите частната ми учителка ме караше да ям шоколад

яжте риба,орехи ,ябълки и пиите гинко билоба за добра памет.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от namina
    Ти правиш ли ги тези неща?

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    хаха и аз го чех тва с билобата в една аптека, ма дали има ефект.........

Цитирай Първоначално написано от meri88
    хаха и аз го чех тва с билобата в една аптека, ма дали има ефект.........
    колко струваше?

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Риба...скумрия, например. ...ама да не й махаш кожата.

ох сериозно ли тези неща помаагат? за по добра памет се съсредоточаваи повече!

аз съм чула за орехи и шоколад. :P

Орехи на мен ми помагат наистина.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Освен орехите, моркови. Поне на мен ми помагат (или е просто внушение, не знам) :P

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    аз ли4но не знам и не се интересувам ама ли4ното ми мнение е 4е най добре е да се справи6 без лекарства и други глупости,колкото и да е скъпо и колкото и "ефективно" да е,по добре да седне6 да по зубри6 пове4е а да не зима6 тия боклуци...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Абе, ей Гинко билоба се пие от хора в по-напреднала възраст и помага да не ги хване склероза. Наистина действа много добре, но това не означава, че на един млад човек, ще му помогне
    Ти ако разчиташ на това....

Цитирай Първоначално написано от monityY
    аз ли4но не знам и не се интересувам ама ли4ното ми мнение е 4е най добре е да се справи6 без лекарства и други глупости,колкото и да е скъпо и колкото и "ефективно" да е,по добре да седне6 да по зубри6 пове4е а да не зима6 тия боклуци...
    Съгласна!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Еми аз винаги преди състезание,олимпиада или изпит пия кола сутрин и по време на въпросното мероприятие ям шоколад.По-добре не използвай лекарства.Не го смятам за много полезно.Пък и може да се пристрастиш.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Re: нещо за по-добра памет

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мне.има си хора ,които без много учене помнят от едно прочитане....и мога да ти кажа от личен опит ,че тия хора не са много умни ,но правят такова впечатление със заучени фрази и мнооого повторения на едно и също нещо казано по различен начин....нз как ,но даскалите се хващат ,а от това дето искаш да пиеш на твойта възраст без да имаш проблем най -много да не помниш нищо накрая
    Ъъъъъ?

Дигитал
    Guest
    Абе дебилс, има си хапчета които спомагат за орусяването на мозъка и съответно да помниш по-добре. Ако някой от вас може да яде по 3 килограма риба на ден с люспите ( не кожата мамка му, рибата няма кожа... ) то тогава ще го черпя бира. Ако пие и ако не се е пръснал преди това.

Кокаина също уросява мозъка ужким :P

И аз съм чувала за орехи и шоколад.

Град
    LOS МЪРЧАРВИС,някъде в София...
    При мене шоколада помага.

За хапчетата незнам не съм пила няма познати който са използвали доколто знам май Кинккоприн действало незнам.Иначе всеки има период да забравя малко или много аз имах такъв период и си хапвах шоколд и много помагаше.Такаче за мен шоколада е най-ефикасното средство срещу забравяне .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си