- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за момичета
Ам започнах да нося в края на 7 клас тоест малко преди лятната ваканция ам вече 1 година и повмоче май
Mi az nosq sutien ot kraq na 4 klas.A sega 6te sam v 8.
Година и нещо
От 6-7 клас, там някъде.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Бях 5 клас
Значе преди 7 години
![]()
Горе долу края на 6 клас.А бюстиета почти не съм носила
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
и аз така.а бюстиета не съм носилаПървоначално написано от Евчето
Ами мисля,че бях 5 за 6ти клас!Била съм нечовешки смешна,защото нямах какво да сложа в сутиена.И наскоро като гледах снимките от тогава съм се смяла с глас,защото съм го вдигала до ушите-то като няма нищо вътре..То не че сега има мн мн,ама пак е по-добре![]()
Ами мисля,че бях 5 за 6ти клас!Била съм нечовешки смешна,защото нямах какво да сложа в сутиена.И наскоро като гледах снимките от тогава съм се смяла с глас,защото съм го вдигала до ушите-то като няма нищо вътре..То не че сега има мн мн,ама пак е по-добре![]()
\Първоначално написано от Nicole_Richie
/
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
от 2,3 някаде
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами някъде по средата на 7 клас.
Някъде към 7-ми клас бях ...![]()
[b][i]Je t'aime au-del
Бях 6-ти клас![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
От седми клас насам![]()
ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...
6-ти клас
От началото на 6-ти клас, тъкмо бях станала на 12Но не го носех всеки ден, а само понякога, въпреки че имах с какво да го пълня
Редовно го нося от 7-ми клас някъде - 4 години вече
![]()
Изгори, за да светиш!