.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

След колко време?

Zdraveite!Ot skoro zapochnah da hodi na fitnes prez den.Iskam da vi pitam sled kolko vreme gore dolu se zabelqzvat nqkvi rezultati.Znam 4e trqbva postoqnstvo i ogranichavane na sladkoto i testenite neshta.Nqmam mn za svalqne,no iskam da se otturva ot izlishnite kg.Mersi predvaritelno.

ми не искам да те отчайвам но до месец би трябвало да има резултат ако си постоянна/постоянен.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Зависи от това как тренираш,колко подкожни мазнини имаш и от организмата ти.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    124 дни, 17 часа, 15 минути и 43 секунди. След точно толкова!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    124 дни, 17 часа, 15 минути и 43 секунди. След точно толкова!
    бравооооооооооо =D> много умно.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Зависи от това как тренираш,колко подкожни мазнини имаш и от организмата ти.
    [size=7][b][u]fosse cos

Re: След колко време?

Zdraveite!Ot skoro zapochnah da hodi na fitnes prez den.Iskam da vi pitam sled kolko vreme gore dolu se zabelqzvat nqkvi rezultati.Znam 4e trqbva postoqnstvo i ogranichavane na sladkoto i testenite neshta.Nqmam mn za svalqne,no iskam da se otturva ot izlishnite kg.Mersi predvaritelno.
    При всеки е строго индивидуално
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    Градът на скучаещите милионери

Re: След колко време?

Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    При всеки е строго индивидуално
    taka e!

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Мега фен Аватара на koalka
    Абе, какъвто и да ти е организма, правиш ли кардио по 40 мин. на тренировка, ще има резултат.

Guest
    точно от кардио уредите по-късно се забелязва, нз защо става така...промяната накрая става доста видима (особено в краката), но в първите месец-два не личи мн мн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си