.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 117
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

хора,загазих...

na4i bqh pusnala edna tema predi vreme,4e bqh oti6la na disko i se bqh napila i edno mom4e me izprati posle do nas,iska6e da staame gadjeta nz si kfo,nqma da obqsnqvam cqlata istoriq... ta az go otrezah nai nakraq i sega toi mi ima i tela i adresa i me zapla6i... a lo6oto e 4e do kolkoto go opoznah mislq 4e 6te izpulni zaplahite si,6te prati mom4eta da me iznasilqt...znam 6e me opreknete 4e sum vinovna az,no sum tupa 4e mu pozvolih da me izprati do nas i da razbere kade jiveq,zapla6i me 4e do 1 sedmica 6e si otmuski,kakvo da pravq? naistina me e strah,nikoga pove4e nqma da pozvolq da me izprati nepoznato mom4e ili da si dam tela,makar4e toi sam si go nameri ne sum mu go davala... pls daite nekfi suveti, bez ebavki pls,6toto temata ne e ebavka,znam 4e sum zagazila... mn mn mn... каква СЪМ ТЪПА лелеле убийте ме
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    кажи на родителите си като за начало.. после можеш да кажеш и на някои твой близки приятели с повече физически възможности, за да те пазят.. и най важното.. внимавай занапред кви ги вършиш

Животът е адът описан в Библията!

много си зле
    скъсай си вените със зъби за да се самонакжеш и най найкрая да пукнеш...

Град
    Sofia, Bulgaria
    pomolих без ебавки,6тото темата е сериозна,ама на вас не ви пука,на на6те няма как да кажа,в момента живея само с баба ми,не познавам хора които да ме за6титят а и не могат да седят деноно6тно пред вратата ми и да ме пазят
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    az si mislq 4e toi blafira
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Sofia, Bulgaria
    аз пък мисля 4е е напълно сериозен...

Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    pomolих без ебавки,6тото темата е сериозна,ама на вас не ви пука,на на6те няма как да кажа,в момента живея само с баба ми,не познавам хора които да ме за6титят а и не могат да седят деноно6тно пред вратата ми и да ме пазят
    е тогава постой си малко у вас и не излизай..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ok,togava,ti si go poznava6,mi v takav slu4ai kaji na va6ite
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Там
    аз пък мисля 4е е напълно сериозен...
    я кажи на колко години е тоя ?

Град
    Sofia, Bulgaria
    17.. ама той кат ми знае адреса и ме запла6и 4е ония имало как да отворят вратата макар 4е е железна,да не дойдат в нас да ме изнасилят... знам4 е зву4и сме6но,но до са не съм имала такива проблеми и стра6но се паникиосах

ми честно казано, ако бях на твоето място и аз нямаше да знам какво да правя, но за сега можеш да си стоиш у вас седмица - две или там колкото време ти е нужно, за да се успокоиш колкото до това, че могат да влязат у вас - не вярвам, че могат да го направят..

Град
    Там
    17.. ама той кат ми знае адреса и ме запла6и 4е ония имало как да отворят вратата макар 4е е железна,да не дойдат в нас да ме изнасилят... знам4 е зву4и сме6но,но до са не съм имала такива проблеми и стра6но се паникиосах
    няма как да отворят вратата.. на 17.. хм... странно не му отива да се държи така детски за годините си.. според мен нищо не те заплашва когато си си в къщи, защото не живееш сама.. + тва имаш телефон.. някой ако тръгне нещо да ти прави веднага ще звъннеш в полицията.. така че успокой се, не се стресирай...

Град
    Sofia, Bulgaria
    е да живея с баба ми,която няма как да ми помогне... ами ако дойдат през но6та?наистина ли няма на4ин да отворят железна врата? аз докът се обада на полицията тия 6е са ме изнасилили

Guest
    Най-вероятно блъфира, но това не означава, че трябва да чакаш със скръстени ръце и разтреперано сърце да се разбереш дали е така.

Първо, ти нищо лошо не си направила, така че не трябва да се притесняваш да кажеш какво се е случило на някого.

Второ, направи го веднага! Кажи на някой близък човек - най-добре да е възрастен, защото тези на твоите години ще знаят как да реагират точно толкова, колкото и ти знаеш. Така че разкажи на баба си, на чичо си.. Все едно, важното е да не си сама.

Трето, не се паникьосвай. Още нищо не е станало. А докато си вкъщи пред компа, няма как да стане.

Успех!

И как ще отворят желязна врата?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Там
    е да живея с баба ми,която няма как да ми помогне... ами ако дойдат през но6та?наистина ли няма на4ин да отворят железна врата? аз докът се обада на полицията тия 6е са ме изнасилили
    баба ти има как да ти помогне, все пак не е на 10.. да найстина няма начин да отворят вратата, защото все пак и съседи имат, те ще чуят, ще се разбудят.. пак ти повтарям не изпадай в паника..

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    ми имали си някфи на4ини .. де да знам

Град
    Там
    ми имали си някфи на4ини .. де да знам
    дааа те си имали начини и никой не знае кви са тия начини... стегни се!

Ще я отворят с ключ или като я разбият...няма да посмеят да я разбият заради съседите, а не вярвма този десетокласник да има приятели, които да са готови на такова нещо и да са ключари.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Най-вероятно блъфира, но това не означава, че трябва да чакаш със скръстени ръце и разтреперано сърце да се разбереш дали е така.

Първо, ти нищо лошо не си направила, така че не трябва да се притесняваш да кажеш какво се е случило на някого.

Второ, направи го веднага! Кажи на някой близък човек - най-добре да е възрастен, защото тези на твоите години ще знаят как да реагират точно толкова, колкото и ти знаеш. Така че разкажи на баба си, на чичо си.. Все едно, важното е да не си сама.

Трето, не се паникьосвай. Още нищо не е станало. А докато си вкъщи пред компа, няма как да стане.

Успех!
    като кажа на баба си,най много да полу4и инфаркт ... така4е мисля да не я притеснявам,мога да кажа на майка си,но тя не живее с мен незнам как 6е ми помогне,а ба6та ми е в 4ужбина и се връ6та след 2 седмици,по телефона неискам да го притеснявам

Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Успех!
    като кажа на баба си,най много да полу4и инфаркт ... така4е мисля да не я притеснявам,мога да кажа на майка си,но тя не живее с мен незнам как 6е ми помогне,а ба6та ми е в 4ужбина и се връ6та след 2 седмици,по телефона неискам да го притеснявам
    абе не мога да разбера значи! хем си супер стресната и загрижена за себе си.. хем не искаш да кажеш на някой да ти помогне..

Guest
    майка ти не живее с теб, ама в твоя град ли е?
    ако е така, обади й се дойде у вас и й кажи всичко.

много е важно да знае някой друг освен теб.

А защо не си размърдаш сивото вещество, за да се сетиш, че слд като той иска да излиза с теб, би било логично да заплаши, че той ще те изнасили. Какъв му е кефът да те изнасилят други хора?

Град
    Sofia, Bulgaria
    ок как 6е ми помогне 4овек който не живее с мене?като майка ми например?а за баба ми,просто ви казвам най много да полу4и удар,как да и кажа такова не6то,вие не я познавате

Град
    Sofia, Bulgaria
    А защо не си размърдаш сивото вещество, за да се сетиш, че слд като той иска да излиза с теб, би било логично да заплаши, че той ще те изнасили. Какъв му е кефът да те изнасилят други хора?
    da ne sе забърква в неприятности той после...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си